من اصلا منظورم شما نیستی
سو تفاهم شده
من منظورم با استقلالی های بود که در اینجا پست داده بودند و به اقای قطبی
بی احترامی کرده بودند.
![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من اصلا منظورم شما نیستی
سو تفاهم شده
من منظورم با استقلالی های بود که در اینجا پست داده بودند و به اقای قطبی
بی احترامی کرده بودند.
![]()
تو اخبار گفت 24 ساعت از فدراسیون وقت خواستن تا این مدافع بیاد و ثبت کنه! خدا کنه درخواستشون رو قبول کنه فدراسیون!مدافع برزيلي از حضور در پرسپوليس بازماند
آتشبازي فرهاد در دومين بازي تداركاتي سرخپوشانپرسپوليس 11 – منتخب هواپيمايي امارات صفر
دومين بازي تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه النصر دوبي با نتيجه 11 بر صفر به سود سرخپوشان به پايان رسيد.
به گزارش سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، سرخپوشان با يك بازي خوب و يكطرفه توانستند حريف خود را با يك نتيجه پر گل مغلوب كنند.
گلهاي اين ديدار توسط فرهاد خيرخواه (4 گل)، ابراهيم توره و حسين بادامكي (2 گل)، نوري، نوروزي و آتسو به ثمر رسيد.
فرهاد خيرخواه با به ثمر رساندن 4 گل در اين ديدار، آتشبازي كرد. ابراهيم توره كه يكي از بهترين بازيكنان زمين بود، در نقش يك پاسور تمام عيار ظاهر شد و براي ديگر بازيكنان تيم بازيسازي كرد.
دنيل رودريگرز ملقب به چيكي با شماره 18 در نيمه دوم براي پرسپوليس به ميدان رفت و بازي نسبتاً خوبي را از خود به نمايش گذاشت.
بازيكنان پرسپوليس: عليرضا حقيقي، نبي اله باقريها، سپهر حيدري (آتسو)، عليرضا محمد، مسعود زارعي، مازيار زارع (علوي)، پژمان نوري (نوروزي)، حسين بادامكي، عليرضا نيكبخت واحدي (چيكي)، ابراهيم توره و فرهاد خيرخواه.
گفتني است؛ تيم پرسپوليس از دقيقه 60 تا دقيقه 80 به دليل اخراج مسعود زارعي با دو كارت زرد، 10 نفره شد و در 10 دقيقه پاياني بازي نيز بدليل مصدوميت جزيي نبي اله باقريها تا پايان بازي 9 نفره بازي كرد.
دم پرسپولیس گــرم!
زنده باد پرسپولیس
دست همتون درد نکنه
ممنون
از این تیم تر نبود باهاش بازی کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووفَ(همراه با تشدید)
بابت عکسها ممنون
راستی لیگ چه تاریخی شروع میشه
15 مرداد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)