فقط دوستان من یه چیزی بگم - من قبلا اینجا بودم و بخاطر مسائلی دوباره عضو شدم
من میگم به احترام جاویدم شده جواب دوستان رو بدید چون جاوید سعی میکرد همه رو راهنمایی کنه
فقط دوستان من یه چیزی بگم - من قبلا اینجا بودم و بخاطر مسائلی دوباره عضو شدم
من میگم به احترام جاویدم شده جواب دوستان رو بدید چون جاوید سعی میکرد همه رو راهنمایی کنه
نظر من هم همینه.نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جاوید بن شده همه ناراحتیم.اما بقیه چه گناهی کردند که نباید به جواب سوال هاشان برسند؟
دوستان من گفتم من جواب نمیدم شما به بحثتون اگه میخواین ادامه بدین
کنسول دوست من توی منوی xmb وظیفه دکمه x و o با هم فرق داره.یعنی دکمه x برای برگشتن به منوی قبل هست (back)و o برای انتخاب کردن (select) اما برای من برعکس این هست.می خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟
ممنون.
ولي به نظر من شما اگه نزارين جاي جاويد خالي بمونه بهتره ها
خلاصه هر كسي يه نظري داره ديگه
PSP رو به طور کامل خاموش کنيد ( دکمه ي Power رو چند ثانيه بالا نگه داريد تا صفحه ي دستگاه خاموش شه ) ، دکمه ي R رو نگه داريد و دستگاه رو روشن کنيد ، اونقدر دکمه ي R رو نگه داريد تا منوي Recovery رو مشاهده کنيد
در ریکاوری منو Plugins رو انتخاب کن در عکس مشخص شده !
به قسمت Registery Hacks برید و روی Button Assign کلیک کنید و بعد Back رو بزنید و بعد Exit رو بزنید !
![]()
دوستان مدیران رو من حداقل خوب می شناسم حتما آقا جاوید کاری کرده که بن شده وگرنه بیخودی کسی رو بن نمی کنن در ضمن دوستانی که نمی خوان جواب بدن خوب ندن ولی به حال سایت و مدیران فرقی نمی کنه حالا چه اعتصاب کنید چه سایت رو ترک کنید
دوستان لطفا" بحث تاپیک رو منحرف نکنید !
من به سوالاتتون جواب میدم !
اگه دوست دارین !
ممنون.
اما به قسمت Plugins ربطی نداره توی همون Registery Hacks هست.
دوست عزیز خوشحال میشیم شما هم اینجا فعالیت داشته باشی.
اما شما که آقا جاوید را نمیشناسید.ایشون به همه بچه های این تاپیک توی خرید psp کمک کردند.پس بهشون حق بدید ناراحت باشند.
شما هم سعی کن پشت سر هم پست نده و از کلید ویرایش استفاده کن.
ممنون.
موفق باشید.
دوستان لطف میکنید بگید 2 تا Plugins را چه شکلی باید توی پوشه seplugins کپی کنیم؟
آخه هر Plugins یک فایل textبه نام game داره!!!!!!!1
Last edited by choory; 09-07-2008 at 15:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)