به من که چیزی ندادن. اگه گفتن میفرستیم همه چیزو خودشون می فرستن
به من که چیزی ندادن. اگه گفتن میفرستیم همه چیزو خودشون می فرستن
سلام
من بهمن درسم تموم شد . الان 6 ماه معافیت تحصیلی دارم یا یک سال؟
ممنون
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده تولد خرداد 73 هستم و در حال گذروندن پیش رساضی و کنکور 91 رو هم پیش رو دارم
میخواستم بدونم اگه به هر دلیلی نخوام برم میتونم سال آینده (92) شرکت کنم؟
با تشکر
شما می تونید در کنکور 92 شرکت کنید.
عزیزان تو رو خدا اینو جواب بدید جون مادرتون ::::::::::::::::::::::::::من متولد نیمه دوم 70 هستم.سال 91 بهمن ماه فارق التحصیل میشم و مدرک فوق دیبلم رو میگیرم . اما سرباز محصوب میشم و تا 6 ماه فرصت ارسال دفترچه رو داردمبرای اینکه بتونم در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم باید چیکار کنم از ان جایی که سرباز هستم ؟اگه شرکت کنم مهرماه 92 که میخوام در دانشگاه برای کاردانی به کارشناسی ثبت نام کنم تاریخ اعزام من هم به احتمال زیاد همون موقع هسشیعنی همزمانی ثبت نام در دانشگاه و اعزام به خدمت یعنی مهر ماه که باید ثبت نام کنم دانشگاه باید سربازی هم برم.
شما حتی در هنگام سربازی هم اگه دانشگاه قبول شید می تونید ثبت نام کنید و بعد از اتمام تحصیل خدمتتون رو ادامه بدید.
من کارشناسی خودم را تموم کرده ام و مهلت 6ماهه ام نیز تموم دفترچه اماده به خدمت ام را پرکرده و منتظرم که تاریخ اعزامم بیاد قراره که باتوجه به وضعیتم یک سال هم برام مرخصی بدند تا ادر سال 92برم خدمت سربازی
با این وجود ایا برام امکانش هست که در رشته کارشناسی جدید امتحان بدم واگه قبول شدم برم ادامه بدم ؟البته پیام نور میخوام بخونم
اگه برای فوق رشته خودم را بخونم وضعیت من چطوری میشه ؟
مشکلی نیست
در صورت قبولی میتونید ادامه تحصیل بدید...
.
سلام
پدر من حدودا 63 ماه جبه داره
من متولد 71 هستم و برادرم هم متولد 72
من سال قبل برای معافیت اقدام کردم
ولی به دلیل یه سری مشکلات که باید پدرم می رفت اونجایی که مدت جنگی براش ثبت کردن , قسمت نشد
و از پارسال تا حالا هم مشکلات اجازه دادن که پدرم بتونه بره و کارا رو درست کنه
تا تا امسال که از یکی دوتا از دانشجوها شنیدم که می گفتن از امسال ه بعد دیگه از طریق مدت جبه پدر معاف نمیکنن
حالا خواستم بدونم چنین چیزی هست؟ اعام شده؟ عملی شده؟ یا هنوز وقت هست؟![]()
سلام
من امروز معاف شدم و 120 تومن واريز كردم گفتن يك يا دوماه ديگه كارتت مياد
به وقتش يه وبلاگ ميزنم و تجربياتمو مينوسم گرچه ساده معاف شدم
گفتم از همتون مخصوصا آقا فرشيد كه اينجا راهنماييم كردن تشكر كنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)