فردا روز جهاني ميراث فرهنگيه! عتيقه روزت مبارک!!!!!![]()
![]()
فردا روز جهاني ميراث فرهنگيه! عتيقه روزت مبارک!!!!!![]()
![]()
زندگی 2 چيز به من آموخت: آرزوي مرگ و مرگ آرزو.....!!!!!!
![]()
اگر خواستار مهاجرت به کانادا هستيد تا 30 سپتامبر با ما تماس بگيريد.....دسته ي غاز هاي وحشي مهاجر!
شبهاي بي تو بودن.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.خيلي خوش ميگذره...
سلام،خوبی؟ يه لطفی به من ميکنی؟ يه عکس تمام قد از خودت بگير برام سند کن. Ok?. آخه ميخوام كارت بازی کنم ولی جوکر گم شده!
تو زيبا ،تو ماه، تو دوست داشتنی، تو مهربون، تو جذاب، تو بهترين، تو يه فرشته ... ولی من چی؟ يه آدم خالی بند!!
تو رو از گه هم بيشتر ميخام............(ازعشقولانه هاي يك مگس به دوست دخترش)
مي دونين تفاوت شهرداري با صدا و سيما چيه؟...اولي آشغال جمع مي کنه ..دومي آشغال پخش مي کنه!!
اگر يه مرد در ماشين رو براي خانومش باز کنه ميشه 4 تا نتيجه گرفت:
1.ماشين تازه هست 2.زنش تازه هست 3.طرف زنش نيست 4.مرد گلابی هست!!
با دستت يه پروانه ميگيری، ميخوای ببينی زندهست يا نه، اگه دستت رو باز کنی فرار ميکنه. اگه محکم نگهش داری ميميره
دوستی هم مثل همينه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)