سلام.زیاد شنا کردم و زیر ابی رفتم ولی فرقی نکرد.دوستانی که این مرحله رو رد کردن بیان جواب بدن.کارمون گیره![]()
سلام.زیاد شنا کردم و زیر ابی رفتم ولی فرقی نکرد.دوستانی که این مرحله رو رد کردن بیان جواب بدن.کارمون گیره![]()
با سلام . این رمز را بزن CVWKXAM . این رمز را که زدی نفست هیچ وقت در زیر آب تمام نمی شود و حدود نیم ساعت فقط فقط زیر آب باش. بعد برو به سراغ مرحله.
سوالی دیگری بود بپرس
سلام دوستان
من در این جی تی ای وقتی میرم دم خونه دوست دخترم بعد با هم سوار ماشین میشیم و میریم برای شام وقتی پیاده میشم و میخوام بریم تو من میرم تو ولی نمیدونم چرا اون دونبالم نمیاد!!!!!
ببین دوست عزیز تو با ید آنچه که girl friend دوست دارد انجام بدی. مثلا خوردن شام، رخسیدن و...
مکان رخسیدن در نقشه مانند یک دایره نشان داده شده.![]()
لطفا فارسي بنويسيد،اگر در اينترنت جستجو كنيد ميتونيد سيو هاي بازي رو پيدا كنيد![]()
راستی وقتی میرم تو مرحلش باید چیکا رکنم؟قایقا رو با RPG زدم.ولی تو ناو باید چیکا رکنم؟نمیتونم اون قسمت که با رنگ زرد نشون داده میشه رو پیدا کنم؟
وقتی وارد مرحله شدی با همون رمز فقط زیر آب شنا میکنی تا قایق ها نبینندد و میری آن طر ف کشتی روبه رویی.
که یک علامت قرمز است .اصلا به کشتی ها شلیک نکن
لطفا فارسي بنويسيد،اگر در اينترنت جستجو كنيد ميتونيد سيو هاي بازي رو پيدا كنيد
كسي سيو براي GTAنداره گفتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)