سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
سلام دوستان من میخام از شاتل اینترنت بگیرم میخاستم ببینم وضعیت چه طور هست؟ساکن شیراز هستم بلوار مدرس
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه شنیدم فقط با مودم هایی که شاتل میده میشه به نت وصل شد درسته؟چون من مودم دیلینک دارم ۲۷۰۰ میخاستم ببینم مشکل نداره؟
سلام من سرویسم جشنوارست نویزم خوبه سرعتم عالیه داخلیم هم تا دیشب 1400 میداد از دیشب جفتش شده 500 سرور میگه محدود نکردیم مخابرات موردی نداره تو تستم تا 2 مگ نشون میده میشه راهنماییم کنین ممنون همچی رم تست کردم پینگ تیم ویور تست داخلی و خارجی از سایت ست دی ان اس اگه محدود کنن مگه سرعت خیلی پایین نمیاد من صفخاتم خیلی سرع باز میشه ویدئو رو هم عالی باز میکنه دانلود رو محدود کرده ممنون
سلام
نه درست نیست خودم با مودم غیر از شاتلیا دارم کار میکنم
مشکلی نیست
آره به خاطر اونه حجم اصلی رو زود تموم کن ضمنا طوری manage کن که همیشه تو جشنواره حجم بخری و اصلا پایه رو َشارژ نکن مثلا 200 گیگ میشه 100 تومن مفته همیشه همین طوری تو جشنواره بگیر .
من الان نزیدیک 400 گیگ دارم 200 گیگ جدید گرفتم 170 گیگ هم از قبل داشتم .
مصرف روزانم نزدیک 5 گیگه گیگی 545 در میاد که خیلی ارزونه ...
مودمو یک خاموش روشن کن
واسه منم اول 1.8 بود یه هفته ای بود شده بود 400-200 !
یکی دوبار خاموش روشن کردم سرعت برگشت به حالت قبلی .
سلام من اگه دوتا بسته 100 گیگابایت سه ماهه بگیرم تو 3 ماه باید تمامش کنم هر 200 گیگ رو یا 6 ماه ؟؟؟
سلام .
من پاسخ شما رو تو خصوصی دادم کلی هم توضیح دادم متاسفانه send نشده حتی ازتون پرسیدم اومده که بازم send نشده بود ...
بله باید مصرف کنین جفتش رو تو سه ماه مثلا اگر شما الان یه پک 100 گیگی 100 روزه خریدین و به فاصله 5 روز پک بعدی رو اضافه کردین به فاطله 105 روز از بسته اول شما بسته دوم تموم میشه یعنی چیزی به تاریخ اضافه نمیشه ..
من اسکرین شات پروفایل رو خودم رو اینجا میزارم تا ببینید ...
عذرخواهی بابت دیرکرد در پاسخ .
![]()
الان جشنواره برای خرید حجم اضافه هم هست یا فقط برای سرویسهاست؟
تا 31 مرداد جشنواره حجم ها هستش
سلام، کسی میتونه بگه سرویس art1 یا همون ۱۲۸ نامحدود سرعت دانلودش قبل و بعد از محدود شدن چقده؟ و اینکه تا چه میشه بدون محدود شدن استفاده کرد
اینکه نوشته امکان تبادل ۱۶ گیگابایت یعنی چی؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)