کلا پیشنهاد میکنم بلوتوث دار نگیری چون به کیفیت بقیه مدلاش نیست..هدفنی که Dr.Dre تائید کنه حرفی توش نیست...
کلا پیشنهاد میکنم بلوتوث دار نگیری چون به کیفیت بقیه مدلاش نیست..هدفنی که Dr.Dre تائید کنه حرفی توش نیست...
دوست عزیز چند صفحه قبل هم در این باره بحث شده بود . تو این رنج هدفون وایرلس خوب پیدا نمیشه .کسی نبود جواب ما رو بده!؟
هدفونهای beats همشون تقلبی هستن (باور کن کلمه همشون رو الکی نمیگم) و مهمتر از اون، اصلش هم اگه پیدا بشه هیچ مالی نیستن (به نسبت قیمت و کیفیت )
اگه با صدای نسبتا فلت بتونی کنار بیای، هدفون akg k99 گزینه خوبیه .
بهت پیشنهاد میکنم 50 صفحه آخر تاپیک رو بخونی تا دستت بیاد چه نوع صدایی و به تبع اون چه هدفونی با علاقه و سلیقه موسیقیاییت جورتره .
یعنی سیم داراش هم؟
این هایی که تو پایتخت پشت ویترین مغازه هاست همش تقلبیه؟
Salam be Hameh
emkan Type Farsi nadarm
yadam Hast site baray tabdil Finglish be Frasi Bood ama pydash nakardam
be khater hamin masaleh say mikonam khili kholaaseh va kotah javab bedam
va baray inkeh espam nabash
----------------------------------
hedphoonhaay doktor deri hamin ghadr ba kefiyat hastand keh mitonid toy tamam ranking haay hedphoon mode mored nazartoon roo peyda konid albateh age ham chin rankingi basheh
سلام به همه
امکان تایپ فارسی ندارم
یادم هست سایت برای تبدیل فینگلیش به فارسی بود اما پیداش نکردم
به خاطر همین مساله سعی میکنم خیلی خلاصه و کوتاه جواب بدم
و برای اینکه اسپم نباش
----------------------------------
هدفونهای دکتر دری همین قدر با کفیت هستند که میتونید توی تمام رنکینگ های هدفون مد مورد نظرتون رو پیدا کنید البته اگه همچین رنکینگی باشه
Last edited by rezaomido; 02-12-2011 at 18:23.
خب اینم یه زنگ تفریح واسه تاپیک!!!!!!!!!!
اینجوریشو خدایی ندیده بودم!!!
اما جالب بود
اینم اون سایتی که دنبالش بودی دادا 3ta W dot behnevis dot com
دیگه اسپم نزنید.با تشکر
خودمونیم 2 روزه عضو شدیم چی زبونی درآوردیم!!!!!!
doost manدوست من
vorod shama ro be inja tabrik migam va khili moshtagh hastam ke faalyat shama baes besheh keh ma ham az tajrobeh shoma estefadeh konim.
gahy pish miad keh abzar monaseb dar dastrs nist ama dalil inkeh be in sorat post dadam faghat jahat etela doostan bood va az inkeh khili baray shoma khoshyand bood khoshhalam va in akharin post be in shkl khahad bood
shoma ham movafagh bashid.
ورود شما رو به اینجا تبریک میگم و خیلی مشتاق هستم که فعّالیت شما باعث بشه که ما هم از تجربه شما استفاده کنیم.
گاهی پیش میاد که ابزار مناسب در دسترس نیست اما دلیل اینکه به این صورت پست دادم فقط جهت اطلاع دوستان بود و از اینکه خیلی برای شما خوشایند بود خوشحالم و این آخرین پست به این شکل خواهد بود
شما هم موفق باشید.
امیدوارم شما هم متوجه شده باشید که شوخی کردم.چون میدونم از کاربرای فعال این انجمن هستین و در صفحات قبل از راهنماییاتون در مورد هدفون خیلی استفاده کردم.اختیار دارین شما سرور ما هستین.
با کمک شما دوستان تصمیم گرفتم HJE350بخرم.دوست خوبم mem88 که تست کردن و خیلی تعریف کردن.آمازون هم رویو ها رو خوندم همه راضی بودن.تا یکی دو روز دیگه ایشالا به دستم برسه و خوشم بیاد منم بتونم به دوستام پیشنهاد کنم.![]()
من یه هدفون in-ear برای موزیک های لایت پاپ میخوام که شفافیت زیادی داشته باشه و باسش هم معقول باشه. 3 ساله خودم ep-630 دارم .خسته شدم ازش.... چی پیشنهاد میدید؟
این مدلا چطوره؟
sennheiser cx270 که 45 تومنه.
و sony ex55
ep-830
_
یه هدفون تا 25 تومن معرفی کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)