ای بابا چه خبره .صفحات قبل را بخوانید دوستان کاملا توضیح دادند.
ای بابا چه خبره .صفحات قبل را بخوانید دوستان کاملا توضیح دادند.
ببین صفحه نمایشش متوسطه اگه به صفحه نمایش حساسیت داری یکم اذیتت میکنه
من الان دوتا عکس میزارم برات یکی دید مستقیم یکی هم دید از پایین
وقتی از پایین به صفحه نگاه کنی مثل این عکسایی میمونه که کیفیتشو کم کردن ولی دید مستقیم خوبه
دید از بالا یکم سفیدی میزنه
دید چپ و راست هم رنگ سیاهش یکم بد میشه حالت خاکستری میگیره
عکس دید مستقیم : البته اگه یکم مات شده بخاطر دوربینه
حالا عکس زاویه دید از پایینو ببینید :
توجه کنید کیفیت عکس کم نشده عین همون عکس بالاییه ولی وقتی از پایین نگاه میکنی اینجوری نشون میده
![]()
من چند هفته هست i7 شکلاتی خریدم. کلا از همه چیزش راضیم. صفحه نمایشش هم خوبه. اگر زیاد اهل فیلم و سریال درجه یک نیستید و یا با براق بودنش مشکل نداشته باشید خیلی انتخاب خوبیه من که اصلا پشیمون نیستم![]()
i7 سفید و شکلاتی داره. درسته یکم داغ میکنه و بعضی وقت ها هم هارد صدا میده.
اگر زیاد تایپ می کنید یه کیبورد هم لازم میشه.
خوب من باز از زاویه های دیگه صفحه نمایش عکس گرفتم
1 دید مستقیم:
2: دید از سمت چپ :حدود 45 درجه انحراف
3: دید از بالا 45 درجه
4: دید از پایین 45 درجه
![]()
ممنون از جواباتون...
در مورد صفحه نمایش، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته که به دلیل کم بودن بیش از حد نور صفحه نمایش و با در نظر گرفتن براق بودن صفحه،دیدن صفحه نمایش حتی تو نور معمولی هم خیلی قابل قبول نیست و از حد نرمال پایین تره. توی نور زیاد که اصلاً هیچی دیده نمیشه تقریباً. عکس زیر رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر شما چیه؟
ویرایش: starpars عزیز تشکر ویژه که وقت گذاشتی عکس گرفتی...
Last edited by mahdi_mbi; 28-10-2013 at 23:24.
راستش من که توی نور بیرون تا حالا نبردمش حالا فردا اگه وقت کردم میبرم
من روی ویندوز 8 64بیت داشتم BF3 رو میرفتم خیلی عالی ولی روی 8.1 64بیت موقع نصب چنتا ارور میده میگه memory low درحالی که 6 گیگ رم دارم و 100 گیگ فضای درایو خالیه البته ارور هاش همون اول نصبه در مورد directx و c++ هست انگار
البته بعد از ارور ها بازی نصب میشه ولی اجرا نمیشه یه اروری میده درایور کارت گرافیک هم که نصبه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
پیغام های ارور موقع نصب البته از آخر به اول :
محتوای مخفی: ارور
دوست گرامی اینجا جای این مطالب نیست.شما توی تاپیک مشکلات نصب و اجرای بازیها باید مشکلتون را بگید.در هر صورت جوابتون را توی اون تاپیک گفتم.
نور صفحه 100% هستش ؟ این عکس خودش یه حالت Dark داره و یکم گول زنندس فکر میکنم . با خودت میگی صفحه کم نوره ! .
البته این عکسی که اینطوری گرفته میشه اصلا واقعیت رو نشون نمیده . اون عکسهایی که سایتهای معتبر میزارن با استانداردهای خاصی هستش و البته دوربینهای حرفه ای .
نظر من اینه که کلا تو لپ تاپ ها باید بیخیال دیدن صفحه از زوایای مختلف شد.. وقتی بخوای صفحه رو نگاه کنی میچرخونیش روبروت و با بالاترین کیفیت نگاه میکنی . خیلی راحت .سخت نگیرین .
من فکر نمیکنم این لپ تاپ برای دیدن فیلم و بازی کردن هم مشکلی داشته باشه . مشکلش اینه که نور صفحش نسبت به لپ تاپهای دیگه شاید 10 درصد کمتر باشه که این اونقدرا به چشم نمیاد و براحتی میشه بازی کرد و فیلم نگاه کرد.![]()
Last edited by ™...; 29-10-2013 at 01:02.
قسمت قرمز رو قبول ندارم
من لپ تاپ رو زیاد دانشگاه بردم و توی نور خورشید باهاش کار کردم ، مشکل خاصی نداره و به راحتی میشه ازش استفاده کرد
این چیزایی که شما تو سایت ها میخونی ، میان یه نقطه ضعفی پیدا میکنن و انقدر این نقطه ضعف رو بزرگ میکنن تا بگن سایت ما خیلی دقیق و خوب هستش ! توجه نکن !
کلا کار پرتال های خبری اینه که نقاط ضعف رو خیلی منفی و نقاط قوت رو خیلی مثبت نشون میدن
من که کلا کارم روزی 10-12 ساعت با لپ تاپ هست کاملا ازش راضی ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)