قدرت و کیفیت من 100 هست.
قدرت و کیفیت من 100 هست.
آقو الان این شبکه ها با این دانگل های یو اس بی که گیرنده دیجیتاله خوب میگیره؟
بعد با آنتن معمولی دیگه؟یا آنتن هوایی میخواد؟میخوام یکی بگیرم؟میخوام ببینم اگه آنتنشو بذارم تو خونه میگیره؟بعد آنتن خودش خوبه یا آنتن باید بخرم؟
بستگی به محل سکونت شما داره.هر چی سیگنال محلتون ضعیف تر باشه نیاز به آنتن بهتر(منظورم استفاده از آنتن هوایی به جای رومیزی) و با موقعیت بهتر هست.
گیرنده شما چیه؟؟
من از گیرنده خود تلویزیون استفاده می کنم.
مال کامپی ما هم گاهی وقتا 100 درصد میگیره. ولی نمیدونم چرا بعدا افت میکنه! شاید از آنتن باشه آنتن هوایی زدم بهش اونم بالای خونه نیست کنار خونه هست دادم بیرون.
شایدم از فیش آنتن هست که به گیرنده زدم. گاهی وقتا اونو درست میکنم درصد سینگالش اضافه میشه! گاهی وقتا هم اون فیش که به آنتن وصل هست رو دستکاری میکنم هم اینطوری میشه.
آخرش میفهمم مشکلش چیه!![]()
سلام. ما یه تلویزیون ال ایی دی داریم که گیرنده داخلی دیجیتال داره و راحت از طریق اون میتونیم شبکه های دیجیتال رو بگیریم.میخوام ببینم برای اینکه بتونیم برنامه هاش رو ظبط کنم چیکار باید بکنم ؟باید دستگاه تازه ای بگیریم یا با همین دستگاه های دی وی دی پلیر هم میشه؟
فقط برندهای ایرانی مثل صنام ایکس ویژن و اسنوا قابلیت ضبط تصاویر از گیرنده دیجیتال دارند.
ما گیرنده دیجیتال نداریم. تلویزیون ما خودش شبکه های دیجیتال رو پیدا میکنه و نشون میده.میخوام ببینم چه جوری باید ضبطش کنم . مثلا با دی وی دی چیزی. حتما یه راهی هست دیگه
سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه استر t15 گرفتم.حدود 6 ساعته که دارم ازش استفاده میکنم.تو برخی کانالها صدا قطع میشه و بعد صفحه شطرنجی میشه و مجددا به حالت اول بر می گرده.آیا میتونه به خاطر بارش برف باشه یا دستگاه مشکل داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)