تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 720 اولاول ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

درود
    دوستان کیفیت تصویر توی کدام مورد زیر بهتره ؟ (با فرض این که همه ی فایل های یکی باشه )
    یو اس بی خود تی وی - اچ دی پلیر با کابل hdmi - ر ی س ور اچ دی با کابل hdmi - اتصال لپ تاپ (pc)
    طبق تجربه، غیر از مورد آخر که تست نکردم بقیه با فیلم یکسان کیفیتشون فرقی نداشت.

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان بین سری های G و S پلاسمای پاناسونیک کدومش برای استفاده خانگی بهتره، واسه یه خونه فوق العاده روشن می خوام.
    VT30 رو دیدم، رنگاش خیلی طبیعی بود.
    می خوام از اونور بگم GT50 یا ST50 بفرستن. بین این 2 مدل کدومش بهتره؟
    قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود
    دوستان فیلم Sherlock.holmes.a.game.of.shadows.2011.1080p.blura y.5.1AUDIO.x264 با حجم 1.63g رو ریختم روی فلش ولی موقع اجرا گیرمی کنه چرا ؟ به خاطر 1080p بودنش هست ؟

5. این کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

دوست عزیز منظورتون از خیلی روشن چه اندازه ای هست ، چون خونه ما در طول روز نورگیر هست و با کیفیت تصویر مشگلی ندارم ، البته تصویر در شب به مراتب با کیفیت تر هستش ولی با اینکه در روز خونه نورگیر هستش ، تاثیری در کیفیت رنگ مشگی نداره وتا اونجائی هم که اطلاع دارم محیط منزل کاربر پونل هم تا حدودی نورگیر هستش ، شما اگه اندازه نورگیر بودن محیط رو تائین کنی فکر کنم دوستان بهتر بتونند شما رو راهنمائی کنند ، گر چه من هم با نظر دوستان موافقم که پلاسماهای فعلی به درد محیط های خیلی پور نور نمی خوره ، مثل خونه های قدیمی که پنجره های زیادی داشتند .

یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
    1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
    چیدمانش یه این شکل:
    45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
    و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
    توی روز نور خوبه،
    توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
    با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
    الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

همونطور که دوستمون گفتند برای محیط فوق العاده روشن پلاسما مناسب نیست.
    چون نمیتونه کنتراستش را خوب نشون بده.
    LED-LCD تو این محیط ها کنتراست خوبی دارند.
    پس ترجیحاً از LED های زیر تهیه کنید :
    SONY HX925
    SAMSUNG D8000
    SAMSUNG D7000
    اگه LED بگیرم که سامسونگ و سونی نمیگیرم.
    سونی جدیدا خیلی خراب شده، از سامسونگم خاطره بد دارم.
    یا WT50 پانا یا ازین passive های LG میخرم.

8. 2 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

قربونت اين اونور كه ميگي چقدر اونورتره؟ چند در مياد بگو يه چند تا بيشتر بفرستن ما هم ميخوايم
    دبی, بحرین، امریکا، ایتالیا، آلمان، کانادا، کره جنوبی، مالزی و... هرجا بخوای
    شایدم وایسم از همین ایران بگیرم چون اول باید بیاد اینجا وقتی تصویرشو از نزدیک دیدم تصمیم میگیرم، نه روی کاغذ.
    قیمت دقیق نگرفتم، درگیر مدلم فعلا، قیمت تقریبیش که تو آمازون هست دیگه، همونه.
    راستی اینطور که فهمیدم پنل ST50 و GT50 فرقی نداره، تفاوت قیمت بخاطر 2 هسته ای بودن و THX داشتن GT50 هستش که هیچکدوم بکارم نمیاد.
    VT50 زیادی گرونه، حیف آدم میاد. بعدم 60 اینچ میخوام که VT50 نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
    با تشکر

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    در تلویزیون VT30 نسبت به TV های دیگه مثل ال جی ، در تصویر سه بعدی عمق تصویر به سمت داخل صفحه تلویزیون است و خیلی کم بیرون می زنه ، آیا تنظیماتی دارد که تصویر رو به صورت بیرون زده از صفحه تلویزیون و جلوی بینی آدم نشان بده؟
    با تشکر
    دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنی
    مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
    فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

12. 2 کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

یه حال و پذیرایی سرهم به مساحت 120 متر
    1800 وات مهتابی، 1200 ولت لامپ زرد رنگ شمعی.
    چیدمانش یه این شکل:
    45 تا مهتابی 40 وات دور تا دور حال و پذیرایی بصورت نور مخفی کار شده،
    و 2 تا لوستر متوسط و یک لوستر بزرگ با با 35 لامپ شمعی.
    توی روز نور خوبه،
    توی شبم خوبه اما وقتی مهمون داریم معمولن بیشتر چراغها رو روشن میکنیم.
    با این وضعیت اصلا چیزی از تصویر وقتی مهمون بیاد میشه دید؟
    الآن CRT Tooshiba داریم 29 اینچ، سری pz، وقتی چراغا روشن میشه کم میاره اما تصویرش دیده میشه حداقل.
    با سلام
    دوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .

14. این کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

با سلام

دوست عزیز من هم یک CRT 32 اینچ مدل GRUNDIG دارم و به نظر من پلاسمای VT خیلی بهتر عمل میکنه یعنی اگر CRT شما تصویر رو بتونه نشون بده مطمئنا پلاسما تصویری به مراتب با کیفیت تر نشون میده در واقع حال و پذیرائی ما در حدود 90 متر و با داشتن حدودا هزار وات لامپ روشن در پور نور ترین حالت مشگلی در کیفیت تصویر ندارم ، البته یه مقدار تاثیر گذار هست ولی خیلی کم و باز کیفیت تصویر کاملا قابل قبول هستش تازه اون هم رو مد نورمال واگه بخوام از مد داینامیک استفاده کنم که کیفیت تصویر به مراتب بهتر هم میشه ، نکته اصلی در مورد محیط منزل شما این است که اون 1800 واتی که فرمودید به صورت نور مخفی هستش و نه نور مستقیم و فقط باید به لوسترها که نور مستقیم دارند توجه کنی که اون هم اگه تلویزیون شما فاصله کافی رو داشته باشه ، فکر نکنم اصلا مشگلی پیش بیاد .
    خیلی ممنون.
    اشتباه شد، 2800 وات نور مخفی هست، دور لوستر ها هم نور مخفی هست.
    پس اگه نور مخفی تاثیر مخرب نداشته باشه که خیلی خوبه، دیگه از لوستر ها استفاده نمیکنیم تو مهمونیها.
    اما من منظورم سری S و یا G بود. قصد خرید VT50 ندارم چون اونقد بودجه ندارم.
    آخه فیلترهای S و G با سری high end e V فرق میکنه و V خیلی بهتره.
    پس اینطور که می فرمایید و VT30 تصویرش تو نور مناسبه، حالا اگه فیلتر ST50 هم مثل VT30 باشه خوب میشه دیگه.
    VT50 آخه 60 اینچ نداره، اگه بخوام 55 بگیرم ترجیح میدم یه برند ارزون بردارم، مثل مدلای ارزون ال جی یا ایکس ویژن،
    ولی 60 به بالا میخوام با بودجه 5-4 تومن، 3بعدی هم لازم ندارم مگه اینکه پسیو باشه.
    فقط "ST50 60 میمونه تو این بودجه من.
    Last edited by parham511; 22-04-2012 at 12:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •