اسم من بود
معرفی شده در کد 24
و مصاحبه رو هم 10 روز قبل رفتم
پس هنوز قطعی معلوم نیست قبول شدم یا نه؟
اسم من بود
معرفی شده در کد 24
و مصاحبه رو هم 10 روز قبل رفتم
پس هنوز قطعی معلوم نیست قبول شدم یا نه؟
راستی باید انتخاب میکردی از ۱ تا ۱۰ رشته مصاحبت رو قبل از رشته های دیگه!یعنی همون ۱تا اگه قبول شده باشی با نتایج نهایی اعلام بشه!این رو من که پارسال قبول شده بودم پرسیدم از اقایی که مصاحبه میگرفت
منم اولویت اول زدمنوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری درس میخونین؟؟؟
نه من ورودی ۸۷ فیزیک تهران بودم که ۸۸ اخراج شدم و همینجوری دارم کنکور میدم![]()
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی؟ینی معدل رو رتبمون اثر نداشته؟تو انتخاب رشته اثر داره؟
خب اونوقت این موضوع چه ربطی به قبولی تو دانشگاه داره؟! معدل هر تاثیری که داشته تو رتبه بوده و 4400 امسال با پارسال هیچ فرقی ندارن توی قبول شدن (صرف نظر از تغییر ظرفیتها)نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تمامی مهندسیهای رجایی رو میارید، نگران نباشید
---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
نخیر، هر چی تاثیر داشته تو رتبه بوده نه تو قبولی. نگران نباشید
اقا چرا درکش انقدر برات سخته امسال تاثیر مثبت معدل داشیم؟میشه بگی معدل تو چی تاثیر داره؟من بلد نیستم انصافاً خواستم شما توضیح بدی!
اقا شما خودت بالا گفتی ربطی به رتبه نداره!حرف خودت رو نقض کردی!؟دمت گرم![]()
Last edited by mohandes e ekhraji; 08-09-2011 at 20:11.
شما مثل اینکه اطلاعاتتون خیلی بالاست ! .... دوست عزیز معدل رو تاثیر مثبت دادن یا ندادن رفت پی کارش ... رتبه وقتی در اومد دیگه تموم شده .... الان لازم نیست کسی با کس دیگه مقایسه بشه دوباره با معدل ! ... مقایسه تموم شده ... الان به ترتیبی که قبلا رتبه دادن رشته ها رو اختصاص میدن ... همین !نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال تاثیر نمرات سوابق تحصیلی به صورت مثبت بوده یعنی به این ترتیب که برای داوطلبان مشمول دو نمرهي کل، یکی صرفاً باتوجه به نمره آزمون سراسری و دیگری با ترکیب نمره آزمون سراسری و سوابق تحصیلی با تأثیر 25 درصد ساخته میشود و نمره کل بالاتر ملاک گزینش داوطلب قرار میگیرد.
Last edited by alavi71; 08-09-2011 at 20:45.
من درکش برام سخته. آفرین از کجا فهمیدی؟نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یادم نمیاد جایی گفته باشم معدل تاثیری تو رتبه نداره. جایی گفتم؟
بحث معدل خیلی وقته تموم شده. امثال معدل صرفا" تاثیر مثبت داشته در نمره داوطلب و هر چی بوده دیگه تموم شده. حالا من نمی دونم شما چجوری داری ربطش میدی به قبولی تو دانشگاه؟ و چجوری به اون آقا گفتی که با 4400 تنها 40 درصد شانس قبولی داره تو رجایی من نمی دونم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)