تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 510 اولاول ... 386436476482483484485486487488489490496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام

دوستان میخوام از این مد استفاده کنم ولی واقعا کلافم کرده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیزهایی که مثل SKSE و RaceMenu و Loose Base Script که میخواست رو همشون رو نصب کردم. ورژن بازی هم 1.9.32 هست.

یا میرم کرش میکنه یا هم اینکه توی پنل RaceMenu تب Overally هیچی نیست که بتونم از اون مد رو استفاده کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

ویرایش: مشکل کرش از فایل Plugin.txt بود در appdata/local/skyrim که دو تا skyrim.esp داخلش بود یکیش رو پاک کردم کرش کردن ها درست شد. واسه استفاده از مد هم حتما باید با SKSE لانچر اجرا بشه بازی تا بشه از RaceMenu استفاده کرد.

اینم یه لیست واسه ساختن یه کاراکتر شبیه به همونی که توی مد درست کردن:

The Ningheim
    Brows یک Addon از همون پک The Ningheim
    RaceMenu
    CharGen
    Ningheim Morphs
    Warpaint by SkyrimKnight
    SG Hair Pack
    The eyes of beauty
    SG Female Renewal
    Real Girls
    Last edited by R.P.G; 15-06-2014 at 08:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

میشه چند تا مود واسه اضافه کردن خونه ها و قصر های جدید به اسکایریم بهم معرفی کنید؟ البته غیر از مود های گیم ایران

با تشکر

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام

میشه چند تا مود واسه اضافه کردن خونه ها و قصر های جدید به اسکایریم بهم معرفی کنید؟ البته غیر از مود های گیم ایران

با تشکر
    گیم ایران ؟
    نمیشناسم

گرفتن مودها از جایی غیر از سایت اصلی اشتباهه
    شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر که سایت مرجع مودهاست . مودهای مربوط به اضافه کردن قصر و خونه و ... هم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره . واسه هر مود قشنگ صفحه مود رو بخون .

4. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوف
    دوستان این عجب مودیه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدید اومده و سر 12 روز 1600 تا endorse خورده . هنوز نگاه نکردم دقیقا چیه . فکر کنم صداهای بازی رو تغییر میده و طبیعی تر میکنه . احتمالا بگیرمش . شما هم بگیرینش حتما . همچین مودی که اینقدر endorse میخوره حتما محشره .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی لینک دانلود بازیو داره + میشه یه لیست از تمامی مد هایی که لازمه بهم بدین + یه لیست از تمام مد های جانبی که ارزش دارن

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام
    دوستانی که با ENBseries کار کردن میشه بگید من چیکار کنم که بعد از نصب و کپی کردن فایل هاش بازیم کرش نکنه، بازیم کلا بالا نمیاد و Close Program میاد.

من با لانچر SKSE اجرا میکنم بازی رو به خاطر چند مود. خواستم ببینم ENBseries و SKSE با هم دیگه در کانفلیکت که نیستن ؟

اینم لینک کاراکترم که ریس Ningheim هستش و به خاطر همین مجبورم از SKSE استفاده کنم. واقعا ریس قشنگیه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن واسه بهبود گرافیک چه مودهایی رو پیشنهاد میدین ؟ نه مود های سنگین و حجم بالا؛ بیشتر میخوام اون استایل اصلی اسکایریم رو نگه دارم و بیشتر روی افکت هایی مثل Depth of Field کار کنم. چه مود هایی به کارم میاد تو این زمینه ؟
    Last edited by R.P.G; 19-06-2014 at 11:52.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دوستانی که با ENBseries کار کردن میشه بگید من چیکار کنم که بعد از نصب و کپی کردن فایل هاش بازیم کرش نکنه، بازیم کلا بالا نمیاد و Close Program میاد.

من با لانچر SKSE اجرا میکنم بازی رو به خاطر چند مود. خواستم ببینم ENBseries و SKSE با هم دیگه در کانفلیکت که نیستن ؟

اینم لینک کاراکترم که ریس Ningheim هستش و به خاطر همین مجبورم از SKSE استفاده کنم. واقعا ریس قشنگیه.

در ضمن واسه بهبود گرافیک چه مودهایی رو پیشنهاد میدین ؟ نه مود های سنگین و حجم بالا؛ بیشتر میخوام اون استایل اصلی اسکایریم رو نگه دارم و بیشتر روی افکت هایی مثل Depth of Field کار کنم. چه مود هایی به کارم میاد تو این زمینه ؟
    من چون ENB واسه سیستمم نمیکشه نمیتونم دقیق نظر بدم . اما اینو میدونم که ENB اولین راهکار واسه بالابردن گرافیک نیست چون افت فریم زیادی میده .
    اول از همه شما گرافیک خود بازی رو تا حدودی ببر بالا . حتی پک High Res Texture Pack رو هم نصب کن . بعد مودهای گرافیکی نصب کن مثل تکسچرهای با رزولوشن بالاتر یا Texture Replacer ها و ...
    این مرحله رو لازم نیست تا ماکزیمم بری . چون ماکزیمم همه میدونن روی هر سیستمی هم باشه خیلی مشکل دار میشه .
    مثلا گرافیک خود بازی رو نمیخواد بزاری روی Very High . روی همون High باشه بهتر جواب میده . حتی کلی تنظیمات فایل ini هست که افت فریم رو بهتر میکنه .
    اگه دیدی با این تنظیمات و مودها هیچ مشکل و افت فریمی نداشتی و بازیت زیاد کرش هم نکرد برو سراغ ENB و ENB رو هم تا یه حد نرمالی بزار .

به صورت تقریبی بخوام بگم شما واسه اینکه گرافیک قابل قبولی روی High به اضافه چندین مود نسبتا سنگین گرافیکی و همچنین ENB داشته باشی باید سیستمت یک کارت گرافیک high End با 2 گیگ VRam داشته باشه . باید 6 تا 8 گیگ هم رم داشته باشی حداقل .
    اگه کارت گرافیکت یه ذره پایین تره (مثلا مدل قدیمیتره یا VRam اش از 2 گیگ کمتره) و همچنین رمت حداقل از 4 گیگ بیشتره باز هم میتونی گرافیک رو با مودها و ENB بالا ببری البته در سطح نرمال نه high .

شما سیستمت رو معرفی کن ببینم در چه حدی میتونی مود نصب کنی و چند تایی مود خوب معرفی کنم بهت .
    اگه انگلیسیت هم خوبه این صفحه خیلی به کارت میاد واسه نصب مود های گرافیکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

من چون ENB واسه سیستمم نمیکشه نمیتونم دقیق نظر بدم . اما اینو میدونم که ENB اولین راهکار واسه بالابردن گرافیک نیست چون افت فریم زیادی میده .
    اول از همه شما گرافیک خود بازی رو تا حدودی ببر بالا . حتی پک High Res Texture Pack رو هم نصب کن . بعد مودهای گرافیکی نصب کن مثل تکسچرهای با رزولوشن بالاتر یا Texture Replacer ها و ...
    این مرحله رو لازم نیست تا ماکزیمم بری . چون ماکزیمم همه میدونن روی هر سیستمی هم باشه خیلی مشکل دار میشه .
    مثلا گرافیک خود بازی رو نمیخواد بزاری روی Very High . روی همون High باشه بهتر جواب میده . حتی کلی تنظیمات فایل ini هست که افت فریم رو بهتر میکنه .
    اگه دیدی با این تنظیمات و مودها هیچ مشکل و افت فریمی نداشتی و بازیت زیاد کرش هم نکرد برو سراغ ENB و ENB رو هم تا یه حد نرمالی بزار .

به صورت تقریبی بخوام بگم شما واسه اینکه گرافیک قابل قبولی روی High به اضافه چندین مود نسبتا سنگین گرافیکی و همچنین ENB داشته باشی باید سیستمت یک کارت گرافیک high End با 2 گیگ VRam داشته باشه . باید 6 تا 8 گیگ هم رم داشته باشی حداقل .
    اگه کارت گرافیکت یه ذره پایین تره (مثلا مدل قدیمیتره یا VRam اش از 2 گیگ کمتره) و همچنین رمت حداقل از 4 گیگ بیشتره باز هم میتونی گرافیک رو با مودها و ENB بالا ببری البته در سطح نرمال نه high .

شما سیستمت رو معرفی کن ببینم در چه حدی میتونی مود نصب کنی و چند تایی مود خوب معرفی کنم بهت .
    اگه انگلیسیت هم خوبه این صفحه خیلی به کارت میاد واسه نصب مود های گرافیکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من یه مشکل کلی دارم اینه که لانچر خود بازی رو که یک بار اجرا میکنم، باز که میخوام برگردم و از SKSE استفاده کنم کل مد ها به هم میریزه و مجبورم از سر نو همه رو نصب کنم تا بتونم سیو قبلی رو فول کامپوننت بگیرم.

سیستمم:
    CPU: Core i7 930
    VGA: Evga GTX 460 1Gb
    Ram: 6Gb

امروز ظهری
    Ruins Clutter Improved
    RCRN
    DYNAVISION Dynamic Depth of Field

رو نصب کردم تقریبا گرافیک کلی رو بهتر کرد. این عکس با RCRN.

Skyrim Flora Overhaul هم نصب کردم ولی تا میخوام برم تو منو بازی میپره بیرون. مشکلات عجیبی دارم و یکی دو تا مد که خیلی میخوامشون دست و پای ما رو بسته :دي یکیش همون ریس.

تو حالت کلی افت فریم ندارم ولی بعضی اوقات فریم دراپ میشه یهو و دقیقا نمیدونم واسه چیه، خیلی هم رندوم هست. ولی فکر کنم از اوتوسیوینگ باشه.

با این تفاسیر بهتره که بیخیال ENB بشم. چون کارت گرافیکم ضعیفه واسه تنظیماتش.
    Last edited by R.P.G; 19-06-2014 at 18:42. دليل: fuckin p30world

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من یه مشکل کلی دارم اینه که لانچر خود بازی رو که یک بار اجرا میکنم، باز که میخوام برگردم و از SKSE استفاده کنم کل مد ها به هم میریزه و مجبورم از سر نو همه رو نصب کنم تا بتونم سیو قبلی رو فول کامپوننت بگیرم.

سیستمم:
    CPU: Core i7 930
    VGA: Evga GTX 460 1Gb
    Ram: 6Gb

امروز ظهری
    Ruins Clutter Improved
    RCRN
    DYNAVISION Dynamic Depth of Field

رو نصب کردم تقریبا گرافیک کلی رو بهتر کرد. این عکس با RCRN.

Skyrim Flora Overhaul هم نصب کردم ولی تا میخوام برم تو منو بازی میپره بیرون. مشکلات عجیبی دارم و یکی دو تا مد که خیلی میخوامشون دست و پای ما رو بسته :دي یکیش همون ریس.

تو حالت کلی افت فریم ندارم ولی بعضی اوقات فریم دراپ میشه یهو و دقیقا نمیدونم واسه چیه، خیلی هم رندوم هست. ولی فکر کنم از اوتوسیوینگ باشه.

با این تفاسیر بهتره که بیخیال ENB بشم. چون کارت گرافیکم ضعیفه واسه تنظیماتش.
    رمت و cpu ات که خوبه . گرافیکت هم فکر کنم واسه تنظیمات پایین ENB هم جواب میده چون بیشتر GPU ات مهمه واسه ENB . حتی اگه بازی رو که اجرا کردی دیدی رمت کم نمیاره (مشغولیت رم به تعداد مودهات بستگی داره) میتونی مودهایی که texture تغییر میدن هم اضافه کنی . چون اگه VRAM کم باشه اونا رو سیستم میبره توی Ram .
    به نظرم شما بیا مودهای گرافیکی رو به صورت نرمال نصب کن . نه خیلی روی High و نه روی Low .

اون صفحه ای که گذاشتم رو خوندی ؟ میدونی چیه ؟
    یه عده مودر اومدن یه پروژه ای راه انداختن به نام STEP مخفف Skyrim Total Enhancement Project .
    اومدن یک سری مودها که با هم تداخلی ندارن رو به صورت چند تا پک اماده گذاشتن .
    و خودشون هم تمام تنظیمات مربوط به بازی ، کارت گرافیک و ... رو گفتن که چطوری انجام بدین تا مشکلی پیش نیاد . قشنگ سیستم پیش نیاز این پک ها رو هم معرفی کرده .
    شما فقط کافیه نسخه legendary بازی رو داشته باشی و دقیقا طبق اموزش این لینکی که گذاشتم پیش بری .
    مودها رو خودش به صورت دسته بندی گذاشته و اگه نکته ای هم واسه نصب لازم باشه خودش توضیح داده . همینطور واسه مودهای گرافیکی گفته که ایا نسخه با کیفیت پایین تری هم موجود هست یا نه .
    مودها رو به ترتیب دسته بندی نصب میکنی که البته یه سریش ابزارها و فایلهایی هستن که لازم هستن . مثل SKSE و ... و از اخر نرم افزارها و ابزاری رو معرفی کرده که مشکلات تداخل مودها و کرش ها رو کم میکنه .

کلا اگه بیشتر گرافیک بالای بازی و پایدار واست مهمه و خیلی اهل تغییر در گیم پلی بازی و اضافه کردن ایتم به بازی و ... نیستی از این STEP استفاده کن که خیلی ردیفه .
    اما اگه اهل مودهای دیگه هم هستی بهتره به صورت کلاسیک (مثل خود من) مودها رو دستچین کنی و فقط از تنظیمات اون لینکه استفاده کنی .

این تاپیک رو اگه صفحات قبل رو بخونی خیلی بهت کمک میکنه . من راهنمایی های زیادی واسه یکی از بچه ها نوشته بودم صفحات قبلی . امیدوارم مفید باشه .

این Race ـه خیلی توپه . من خودم هیچ Race ای نمیتونم بگیرم . چون SkyRe نصب کردم که Race ها رو تغییر میده .
    یه خوبی که custom Race ها دارن و من به شدت حسرتش رو میخورم اینه که میتونی واسه یک Race انیمیشن های جداگانه از بقیه Race ها بزاری . و چون Race ات جدا از تمام Race های بازیه انیمیشن کاراکتر تو خاص میشه .
    Last edited by Gregar; 19-06-2014 at 19:58.

13. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کسی لینک دانلود بازیو داره + میشه یه لیست از تمامی مد هایی که لازمه بهم بدین + یه لیست از تمام مد های جانبی که ارزش دارن
    لینکش توی نت نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •