تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 4105 اولاول ... 3864364764824834844854864874884894904965365869861486 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم
    از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
    لعنت بر همشون....

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان رفتم برگه سفید گرفتم...مالک اشتر اراک؛

دوستانی که اطلاع دارن نمیدونن 6 صبح رفتم میدون سپاه بلافاصله اعزامه به مالک اشتر یا هنوز فرصت دارم ؟
    ما اعزامی 1 تیر 90 بودیم . صبح رفتیم میدون سپاه ، یه برگه بهمون دادن که فرداش ساعت 8 بریم ترمینال جنوب .
    قانونی تو این زمینه وجود نداره . ولی احتمال اینکه از همونجا ببرنتون زیر 5 درصده . ممکنه ساعت 2 یا 4 بعد از ظهر همون روز یا پس فرداش هم بفرستنتون ولی خارج از این 3 حالت نیست .
    ویتامین 3 ، خرما خشک ، حدود 100 هزار تومن پول ، قفل برا در کمد یادت نره .
    هرچقد هم بهت سخت گذشت ، بدون که مالک اشتر آسونترین مرکز آموزش ناجاست . یعنی تو ناجا دیگه از این آسونتر نداریم .

3. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مبارک باشه مالک اشتر جای خوبیه.....
    والا معلوم نیست زمان ما (اردیبهشت پارسال) که فرستادن خونه دو روز بعد گفتن بیاین ترمینال جنوب بعد اعزاممون کردن و....
    ما اعزامی 1 تیر 90 بودیم . صبح رفتیم میدون سپاه ، یه برگه بهمون دادن که فرداش ساعت 8 بریم ترمینال جنوب .
    قانونی تو این زمینه وجود نداره . ولی احتمال اینکه از همونجا ببرنتون زیر 5 درصده . ممکنه ساعت 2 یا 4 بعد از ظهر همون روز یا پس فرداش هم بفرستنتون ولی خارج از این 3 حالت نیست .
    ویتامین 3 ، خرما خشک ، حدود 100 هزار تومن پول ، قفل برا در کمد یادت نره .
    هرچقد هم بهت سخت گذشت ، بدون که مالک اشتر آسونترین مرکز آموزش ناجاست . یعنی تو ناجا دیگه از این آسونتر نداریم .
    درسته، اتفاقا صبح خود پلیس + 10 هم گفت جای خوبی افتادی

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

همین الان رفتم برگه سفید گرفتم...مالک اشتر اراک؛

دوستانی که اطلاع دارن نمیدونن 6 صبح رفتم میدون سپاه بلافاصله اعزامه به مالک اشتر یا هنوز فرصت دارم ؟
    سلام
    داداش من دیروز اومدم میان دوره از مالک اشتر راک

جایه خوبیه . موقع ما گفتن برید سه روز بعد ترمینال جنوب باشید.

6. این کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تو گدا بودن که هیچ شکی نیست.....
    این قانون هم از اواسط برج 4 صادر شده...
    برم بازرسی شکایت کنم؟؟؟ حرفی میزنین ها؟؟؟ این دستورالعمل جدیده به قرارگاه ارسال شده بود.....نامش رو بهم نشون داد!! وقتی همشون از یه قشر هستن برم از دست کی و به کجا شکایت کنم؟؟؟؟ همشون یکین!!!
    من که فقط نهایتا یکیش رو تحویل میدم!!!
    من هم دوتا پتوم رو بخشیدم به بچه ها تو اموزشی
    بعد هم که تسویه کردم هیچی ازم پس نگرفتند
    نیرو انتظامی مرزبانی زاهدان

8. این کاربر از pouya_2008_hh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم
    از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
    لعنت بر همشون....
    عزیز شما چند روز قبل از اعزام دفترچتون رو دادید سپاه واسه پذیرش ؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

عزیز شما چند روز قبل از اعزام دفترچتون رو دادید سپاه واسه پذیرش ؟
    من 6/1 مدارکم رو ارائه دادم
    -------------------------------------
    میگم بهترین جای نیروی انتظامی واسه بعد آموزشی کدوم قسمت هست؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

راستی یه سوال مهم چیزایی که می تونیم با خودمون ببریم موقع آموزشی چیان؟؟
    وسایل شخصی مث لیوان، ناخنگیر، تیغ ریشتراش (ماشین اصلاح موزر هم میشه برد. من بردم و مشکلی نداشت)، چاقوی میوه خوری (فقط به چاقوی ضامن دار گیر میدن) وسایل وقت پر کن مث دوز و شطرنج و مجله و جدول و ...
    مسواک و خمیر دندون میدن ولی ممکنه شما دوست نداشته باشین که از اونا استفاده کنین. پس از خونه با خودتون ببرین. همچنین صابون و شامپو هم به همین ترتیب. شلوار راحتی برای خواب هم میتونین ببرین چون اونجا چنین چیزی نمیدن. رادیو میتونین با خودتون ببرین و اصلا هیچ مشکلی نداره. محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن
    از همه ی اینا مهمتر اینه که مقداری پول نقد همراه داشته باشین تا بتونین وسایل و یا خوراکی های دلخواهتون رو بخرین چون دسترسی به عابر بانک تا پایان آموزشی تقریبا محاله.

امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگذره.

12. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Alborz

پيش فرض

سلام.بچه ها محل اعزام ها مشخص شده.دو روز پیش که من از پلیس + 10 پرسیدم گفتن نیومده ولی دیروز تهران بودم گفتن که کد ها خورده شده.من مازاد خوردم اینم شانس ماست دیگه.من تعجبم اینا اگر نیرو زیاد دارن چرا تمدید منو رد کردن پس! آقا کسی اینجا مازاد بوده می خوام ببینم چه جوریه رو چه اساسی تقسیم میکنن؟(لیسانس -کرج)
    Last edited by mmin; 27-09-2011 at 16:34.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

وسایل شخصی مث لیوان، ناخنگیر، تیغ ریشتراش (ماشین اصلاح موزر هم میشه برد. من بردم و مشکلی نداشت)، چاقوی میوه خوری (فقط به چاقوی ضامن دار گیر میدن) وسایل وقت پر کن مث دوز و شطرنج و مجله و جدول و ...
    مسواک و خمیر دندون میدن ولی ممکنه شما دوست نداشته باشین که از اونا استفاده کنین. پس از خونه با خودتون ببرین. همچنین صابون و شامپو هم به همین ترتیب. شلوار راحتی برای خواب هم میتونین ببرین چون اونجا چنین چیزی نمیدن. رادیو میتونین با خودتون ببرین و اصلا هیچ مشکلی نداره. محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن
    از همه ی اینا مهمتر اینه که مقداری پول نقد همراه داشته باشین تا بتونین وسایل و یا خوراکی های دلخواهتون رو بخرین چون دسترسی به عابر بانک تا پایان آموزشی تقریبا محاله.

امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگذره.
    ببخشید شما کجا بودین که این همه وسایل ممنوعه با خودت بردی؟؟!!! شطرنج؟؟؟؟؟ دوز؟؟؟؟؟؟رادیو و... هم فکر کنم ممنوع باشه!!!

راسی مجله و جدول میشه برد ولی اونجا اونقدر وقت پیدا نمیکنی که بخوای جدول حل کنی....اونجا تا یه ساعت وقت بهتون میدن همه میرن میخوابن ....چون بی خوابی تو آموزشی بیداد میکنه!!

15. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •