آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم
از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
لعنت بر همشون....![]()
آقا ما برگ سفید رو گرفتیم متاسفانه بازم همون کد قبلی رو خوردم یعنی دستغیب جهرم
از سپاه پذیرش گرفته بودم ولی بهم گفتن چون قبلا کد خوردی تهران قبول نکرده
لعنت بر همشون....![]()
ما اعزامی 1 تیر 90 بودیم . صبح رفتیم میدون سپاه ، یه برگه بهمون دادن که فرداش ساعت 8 بریم ترمینال جنوب .
قانونی تو این زمینه وجود نداره . ولی احتمال اینکه از همونجا ببرنتون زیر 5 درصده . ممکنه ساعت 2 یا 4 بعد از ظهر همون روز یا پس فرداش هم بفرستنتون ولی خارج از این 3 حالت نیست .
ویتامین 3 ، خرما خشک ، حدود 100 هزار تومن پول ، قفل برا در کمد یادت نره .
هرچقد هم بهت سخت گذشت ، بدون که مالک اشتر آسونترین مرکز آموزش ناجاست . یعنی تو ناجا دیگه از این آسونتر نداریم .
درسته، اتفاقا صبح خود پلیس + 10 هم گفت جای خوبی افتادی![]()
سلام
داداش من دیروز اومدم میان دوره از مالک اشتر راک
جایه خوبیه . موقع ما گفتن برید سه روز بعد ترمینال جنوب باشید.
من هم دوتا پتوم رو بخشیدم به بچه ها تو اموزشی
بعد هم که تسویه کردم هیچی ازم پس نگرفتند
نیرو انتظامی مرزبانی زاهدان
عزیز شما چند روز قبل از اعزام دفترچتون رو دادید سپاه واسه پذیرش ؟
من 6/1 مدارکم رو ارائه دادم
-------------------------------------
میگم بهترین جای نیروی انتظامی واسه بعد آموزشی کدوم قسمت هست؟
وسایل شخصی مث لیوان، ناخنگیر، تیغ ریشتراش (ماشین اصلاح موزر هم میشه برد. من بردم و مشکلی نداشت)، چاقوی میوه خوری (فقط به چاقوی ضامن دار گیر میدن) وسایل وقت پر کن مث دوز و شطرنج و مجله و جدول و ...
مسواک و خمیر دندون میدن ولی ممکنه شما دوست نداشته باشین که از اونا استفاده کنین. پس از خونه با خودتون ببرین. همچنین صابون و شامپو هم به همین ترتیب. شلوار راحتی برای خواب هم میتونین ببرین چون اونجا چنین چیزی نمیدن. رادیو میتونین با خودتون ببرین و اصلا هیچ مشکلی نداره. محض احتیاط یه جعبه کبریت هم با خودتون ببرین. نه اینکه برای سیگار کشیدن استفاده کنین. ولی برای سوزوندن سر بند پوتین که ریش ریش میشه یا سوزوندن سر کمربند نظامی ای که میدن به درد میخوره و جعبه کبریت هم چیزی نیست که تو پادگان بشه گیر آورد ولی این یه مورد رو شاید دم در دژبانی گیر دادن
از همه ی اینا مهمتر اینه که مقداری پول نقد همراه داشته باشین تا بتونین وسایل و یا خوراکی های دلخواهتون رو بخرین چون دسترسی به عابر بانک تا پایان آموزشی تقریبا محاله.
امیدوارم آموزشی بهتون خوش بگذره.
سلام.بچه ها محل اعزام ها مشخص شده.دو روز پیش که من از پلیس + 10 پرسیدم گفتن نیومده ولی دیروز تهران بودم گفتن که کد ها خورده شده.من مازاد خوردم اینم شانس ماست دیگه.من تعجبم اینا اگر نیرو زیاد دارن چرا تمدید منو رد کردن پس! آقا کسی اینجا مازاد بوده می خوام ببینم چه جوریه رو چه اساسی تقسیم میکنن؟(لیسانس -کرج)
Last edited by mmin; 27-09-2011 at 16:34.
ببخشید شما کجا بودین که این همه وسایل ممنوعه با خودت بردی؟؟!!! شطرنج؟؟؟؟؟دوز؟؟؟؟؟؟
رادیو و... هم فکر کنم ممنوع باشه!!!
راسی مجله و جدول میشه برد ولی اونجا اونقدر وقت پیدا نمیکنی که بخوای جدول حل کنی....اونجا تا یه ساعت وقت بهتون میدن همه میرن میخوابن ....چون بی خوابی تو آموزشی بیداد میکنه!!![]()
هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)