نه اختیار داری سوالات خیلی هم خوبه و قابل تامل
1=اره فکرشو کردم قبلا هم گفتم من دوست ندارم پیر شم من جوانی رو دوست دارم لذا اصلا نمیخوام بیشتر از 55 سال عمر کنم
یک سایتی هست خارجی که زمان مرگو میگه برای من زده بود2065/7/18
بلاخره همه میمیریم یا بقول این دوستمون متفاوت همه ازین دنیا برای همیشه بن میشیم
انچه میمونه خاطرات ماست در ذهن دیگران
یا برای همیشه فراموش میشیم نمیدونم کتاب کمدی الهی بخش دوزخ دانته رو خوندی یا نه در انجا همه مردگان از دانته میخواستند به بستگانش بگند که انهارو فراموش نکنند
البته مرگ زیاد هم ترسناک نیست
به نظرم مرگ یک نوع تولد جدیده و شروع یک زندگی جدید در دنیای عالیتر و ابدیتر که بستگی به اعمال ما در این دنیا میتونه خوب باشه و یا میتونه دردناک
ولی دیگه نمینشینم همیشه با خودم بگم بمیریم چه میشه یا کی میمیرم چون به هر حال معلوم نیست فردا چه سرنوشتی انتظار منو میکشه فعلا الان باید خوب بود و از زندگی لذت برد
2=اگر خیلی دپرس شم من که عادت دارم برم اتاقم بشینم تا مادرم بیاد منو نوازشم کنه زیاد هم اتفاق افتاده اما در کل دوست دارم در این موقع یا موسیقی شاد گوش کنم یا برم پیش کسی تا دلداریم بده
خیلی دوست دارم در این موقع کسی پیدا بشه با من حرف بزنه و دلداریم بده
اگر ببیینم کسیdepres شده تا انجا که بتونم شده با شوخی و خنده و حتی جدی دلداریش بدم و اگر شده مشکلشو حل کنم
اره اهل دلداری هستم بقول دوستام سنگ صبور خوبیم
3=ما هم مثل همه کشورها پیشرفت میکنیم اما بصورت لاک پشتی اما
الف=ایرانی وجود نداشته باشه چون امریکا با بمب اتمی مارو نیست و نابود کرده احتمال (یا بدست یک کشور دیگه) احتمال 25%
ب=ایران یک کشور اشغال شده شبیه عراق یا افغانستان بشه احتمال 35%
پ=اوضاع قمر در عقرب بشه گرانی و فقر همه رو گرفته باشه و بشیم مثلا شبیه اتیوپی احتمال 38%
ت=اوضاع خوب بشه ایران یک تکونی به خودش داده باشه و کمی رفاه توی جامعه ایجاد شده باشه احتمال 38%
ث=اوضاع به همین صورت بمونه با تغیر خیلی کم یا نزولی یا صعودی احتمال 70%
خ=کشور تجزه شده باشه به چند مملکت کوچیک احتمال 5%
چ=با امریکا و غرب بشیم رفیق فابریک و.... احتمال 30%
4=فعالیت سیاسی نمیکنم چون علاقه ای ندارم اما توی بحث ها شرکت میکنم توی محله ما هم بزرگتر ها هفته ای یکبار خونه یکی جمع میشند و تصمیمات مهم سیاسی و اقتصادی میگیرند در جلسه پیش اوضاع امنیتی استان که کمی بهم ریخته اونم به خاطر درگیری سپاه با گروهگ پژاک مورد بحث قرار گرفت و همچنین مطابق معمول چندین جلسه از فعالیت هسته ای کشور حمایت شد
به نظرم همه حق اظهار نظر در مورد اوضاع سیاسی رو دارنند چون این کشور ارث بابا وننه چند نفر نیست که منم حق دارم در مورد اوضاعی که به من هم مربوطه اظهار نظر کنم
5=در میرم
6=خوب کتکه رو که خوردیم بعد که بفهمند اشتباه شده ازم معذرت بخوانند ابتدا کمی ناز میکنم و بعد با کمال بزرگواری می بخشمشون و میگم دیگه تکرار نشه
اما اگه حسابی کتک بخورم ممکنه به فکر انتقام بیفتم(این مورد کمب بعیده چون من صلح طلبم)
7=در این مورد همیشه میزنم بیرون تا حالم سر جاش بیاد البته ممکنه چند چیز البته بی اهمیت رو هم بشکنم
به هر حال باید یک جوری تخلیش کنم یا نه
8=به انصورت حاد نه اخه میدونید که دختر خاله شیرینم خودشو نامزد من میدونه سه سال پیش توی تهران داشتیم میرفتیم خونه که انقدر توی خیابان چلمنگ بازی در اورد که اقایون نیروی انتظامی در مورد ما فکر دیگری کردن و مارو بردن کلانتری
اما هیچ وقت پام به کلانتری اینکه خلافی کنم یا کسی ازم شکایت کنه نه
چون من ازارم به هیچ کس نمیرسه
9=من به خانم لیلا فروهر خیلی علاقه دارم و صداشو دوست دارم؟؟؟
10=
گیتار=منو به یاد اشپز خونه میندازه
علتشو هم نمیدونم
من خودم موسیقی بلد نیستم صدای من هم به درد شکستن سنگ کلیه میخوره اما توی دانشگاه تو شیراز من به سرم زد رفتم یک گیتار خریدم که برقی بود اوردم خوابگاه همه رو هم جمع کردم سالن نگو باید گیتارو به اکو وصل کنیم بعد هر کاری کردم صداش در نیامد همه بهم خندیدند منم فرداش بردم پسش دادم
توی خونه هم یک نی دارم که از یک دستفروش خریدم خوشگل میزد منوبه یاد داستان چوپان عاشق مینداخت منم خریدم بیام کنار پنچره نازی(اون موقع سخت در حال شناساندن عشقم به نازی بودم)بزنم اما هر کاری کردم صداش شبیه سوت میشد
اگر سوت بلبلی مزدم قشنگتر بود حالا هم به عنوان یادگاری کنار قاب عکسی که نازی بهم داده
علیرضا عصار=منوبه یاد داستانهای شاهنامه میندازه یک تم خاصی داره اهنگی که در مرد حضرت علی با همکاری خواننده دیگه خونده رو خیلی دوست دارم
صداش برای خوندن اهنگهای حماسی و ورزشی بخصوص کشتی میاد اما فکر نکنم با این صدا بشه اهنگ عاشقانه خوند
گوشی موبایل=برای من خیلی مفیده یک وسیله ایده ال برای همه
گوشی موبایل هم منوبه یاد اچر پاره میندازه
اعتیاد=انواعش فرق میکنه هم مفیدشو داریم هم بدشو
اعتیاد به مواد مخدر داریم که خانمان سوزه و کسی که اعتیاد نداره غیرت نداره حاظره برای مواد هرکاری بکنه حتی ناموسش هم بفروشه
برخی انواع اعتیاد حالا نه لوزوما مواد اصلا خوب نیست اعتیاد به بازی اعتیاد به خیلی چیزهای دیگه
کلمه اعتیاد منو به یاد ادم خمار میندازه
mp3=یک وسیله سرگرمی منکه ازش خیلی استفاده میکنم متاسفانه هم برای تولدم یک دوجین mp3 اوردند اما از صداش نه چون افت کیفیت صدا داره ولی از هیچی بهتره این وسیله هم منو به یاد هندونه میندازه
حالا میپرسید چرا میگم نمیدونم برخی چیزها منو به یاد برخی چیزهای میندازه که اصلا ربطی بهم ندارند
نیروی انتظامی=اگر اجازه بدید در این مورد اظهار نظر نکنم ممنون میشم
مهمونی=عالیه من هم مهونی رفتنو دوست دارم هم مهمونی دادنو
چون اصلا تنهایی رو دوست ندارم مهمونی برام معدل بگو و بخنده
و خوردن و احساس لذت بردن ازینکه در جمعی و احساس امنیت و خوشی در پناه جمع بودن
کفش اسپورت=از وقتی توی دانشگاه قبول شدم دیگه نپوشیدم
لذا نظری در موردش ندارم اما منوبه یاد موش میندازه
ممنونم از سوالات قشنگت