دقیقا ... منم زدم اقتصادی
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
با تخمین رتبه زرد اختصاصی منطقه 1 بین 1500 تا 2000
دقیقا ... منم زدم اقتصادی
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
با تخمین رتبه زرد اختصاصی منطقه 1 بین 1500 تا 2000
دقیقا ... منم زدم اقتصادی![]()
فکر کنم اگر economic خالی وجود داشت درست بود ! ... یه سرچ که کردم تو گوگل Tokyo and New York are major economical centers
به جای economical
economic رو پیشنهاد داد !
ولی با توجه به اطلاعاتی که ما تو این چند سال خوندیم از کجا باید بفهمیم دلیل چیه ؟! .. کسی میتونه توضیح بده ؟
منم زدم اقتصادی. به نظرم سوال بی خودی بود. از کجا بدونیم مالی بوده یا اقتصادی؟دقیقا ... منم زدم اقتصادی
کسی اعتراض نکرده به سنجش؟
ببخشید همون منطقه 1 بود... اشتباه تایپی داشتم....![]()
معلم زبانم رو امروز دیدم میگفت قبلا تو کنکور عین این سوال اومده بود و جواب مالی میشد ! ... دلیل هم نتونست بیاره که چرا اقتصادی درست نیست !
با 11000 کامپیوتر قم (شبانه - روزانه) میشه قبول شد منطقه 2
؟
اره. ولی اگه میخوایی برای سال91 بخونی باید چاپ 89یا90 بگیری.
واقعا مسخرست، منم سر کنکور بین دو تا گزینه مونده بودم کدوم بزنم!!! آخرشم هیچکدوم رو نزدم
بچه ها این سایت در مورد رشته ها توضیح لازم و کافی داده. البته توضیحاتی که در مورد بازار کار داده شاید کاملا درست نباشه. چون واسه دو سه سال پیشه.
راستی در مورد اون سوال ، finacial centers یک اصلاح هست به معنی مراکز مالی. کسی که متن زیاد خونده باشه، به چشمش آشناست. ولی قبول دارم سوال چرتی بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اه برای من که سهمی 3 هستم دقیقا 2 برابر میگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)