سرعت خوبه ولی پینگ افتضاحه.
2 مگ با پهنای تضمین شده؟این گرفتی؟
512 سرعت دانلود تو رایگان چطوره؟
راستی این سرعت رو پینگ که تاثیری نداره .درسته؟
سرعت خوبه ولی پینگ افتضاحه.
2 مگ با پهنای تضمین شده؟این گرفتی؟
512 سرعت دانلود تو رایگان چطوره؟
راستی این سرعت رو پینگ که تاثیری نداره .درسته؟
آره دو مگ با پهنای باند تضمین شده است.اون یکی خطم یک مگه نامحدوده.از 512 اطلاعی ندارم.رو سرعت هم و پینگ تاثیری نداره.البته پینگ چند روزه داغونهتو این دو روزی که دو مگ گرفتم تا امروز عصری بیشتر از 120 تا نمیشد که همزمان با درست شدن سرعت یک مگ نامحدود اون یکی هم درست شد
یک مگ نامحدود 1 به 5؟
اون سرعتش چند شده ؟
من الان 512 نامحدود 1 به 5 دارم سرعت الان 80 کیلوبایت.
دیگه پول ندارم 40 تومان بدم .باید برم محدود بگیرم
این 1 به 10 چطوره؟
آره یک مگ یک به پنج .دو مگ یک به ده هم داشتم که سرعتش دقیقا 60 کیلو بایت بود.افتضاح بود در یک کلام.دو روز نکشیده عوضش کردم
این سرعت رو که گذاشتین مال 2 مگ محدود بود یا 1 مگ یک به پنج؟ دیشب متوسط چقدر دانلود کردین؟
من 1 مگ محدود دارم که سرعتم دیشب روی 128 بود و تونستم 2 گیگ دانلود کنم.
Last edited by AliMirzaie; 11-12-2012 at 16:57.
من چند بار ریست کردم آیپی های مختلفی گرفت 173 و43
بیشستر تلاش کن موفق می شی البته شاید برای شهرستان فقط همون ایپی 2 رو اختصاص دادن![]()
این کارو رو قبلا حسابگر می کرد ساعت سرورش با ساعت رسمی 10 دقیقه عقب بود![]()
دوستان یه سوال بی ربط ! چرا من نمیتونم وقتی تایپ میکنم یه خط با Enter بیام پایین ؟ هر چی میزنم این خطه تکون نمیخوره !
من نمیدونم شماها چکار می کنید که خطوط ارتباطیتون تا این حد ریزش سرعت داره بعضی وقتا افت سرعت قابل قبوله چون دلیل داره "مشکلات شبکه،پائین بودن سرعت ارتباطی کشور و..."اما اینکه همیشه اینجوری باشه دیگه نه!امکان نداره یا نویز خط دارین یا مشکل سیستم عامل "مصرف کننده"یا اینکه زیر ساخت ارتباطی محدوده مخابراطیتون مشکل داره که اونم باید برا همه اون محدوده مشکل ساز باشه نه فقط چند نفر .
چندین بار تست زدم !
سرعت 512 حجمی "تضمین سرعت"
یرعت دانلود "بین 110 تا 170"میانگین 145 البته بعضی وقتا تا 85 هم اومده اما به ندرت.
اینک مدرک
![]()
الله اکبر .... بالاخره آسیاتک پورتم را وصل کرد ... این هم تست .... سرویس 512 برنزیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohamax7; 11-12-2012 at 16:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)