دمت گرم. کار کرد
دمت گرم. کار کرد
بمیرن با این فوتبال ساختنشون! گند زدن رفته...قبلی ها رو میشد تحمل کرد اما این...!
دیگه فلش بازی میکنم اما سمت این مسخره نمیرم!
100 خورده ای ساعت بازی کردم(همون میزان ساعتی که خودش میگه) تا بهش عادت کنم اما مگه میشه؟!
هر بار یه چی مسخره ازش میبینی!
داوری فاجعه! (بازیکنشون با پا رفت تو سینه یار من (دقیقا صحنه ژابی آلونسو تو فینال جام جهانی) و بخاطر باگ های زیبای بازی، پاش از تو بدن یارم رد شد و تعادلش بهم خورد..داور خطا برا اونا گرفت!!!!!)
تفکر بازیکنا در حد قابلمه! بازیکن میبینه توپ داره لو میره اما مثه خر سرش رو انداخته پایین و همینطور میدوئه!!! یا تک با تک شده و دوساعت برا خودش تفکر میکنه که با کجای پاش توپ رو بزنه و آخر سر هم که تصمیم کبری رو میگیره، دروازه بان تو بغلشه!
استپ کردنهاش رو که نگو! اگه یه استپ درست و حسابی تونستید انجام بدید! استپ میکنه برا اونا!!
50 بار حمله میکنی، یا توپ هات تو آسمون میرن(بازکن ریت 105 با ریت شوت های بالای 95!) یا دروازه بان میگیره..ماشالله دروازه بان-ه مخلوطی از کاسیاس-بوفون-سزار-الیور کان-اشمایکل و...! عمرا اگه 3 بار با یه میزان شوت کنی و توپ ها یه جا برن! یه بارگل میشن..یه بار تو آسمون و اون یکی هم به زور میرسه به دروازه بان!! مگه میشه؟!
اما حالا دروازه بان و دفاع های تو...یه توپ میاد رو گل تو، دروازه بان ریت 98ت گل بخودی میزنه اینقدر ارادت داره به تیم حریف!! شروع مجدد ها فاحعه..موقع ضد حمله منظورمه...ضربه تا نیمه زمین خودت نمیرسه! دفاع ها ماشالله همه استاد اسدی! توپ از جلوش رد میشه و اونم نگاه میکنه!!!
جای گیری بازیکنها جک! بخصوص مهاجم ها...در 90 درصد مواقع؛ اینزاگی! همش تو آفسایدن! قشنگیش هم اینه که وقتی پاس میدی و چندتا گزینه داره کامپیوتر، قشنگ توپ میره برا اونیکه تو افسایده! بدبختی ول کن هم نیستن! همونطور تو آفساید میمونن!
پاسهاش...گفتم 100 خورده ای ساعت بازی کردم اما باز نتونستم یه بازی 5 دقیقه بدون پاس اشتباه رو تموم کنم! یکی از دوستان اون اوایل یادمه میگفت چرا تعداد پاس ها رو نمیزنه...دلیلش مشخصه! چون میدونستن همه بالای 70 درصد پاسهاشون رو خراب میکنن! یکی از دوستان میگفت پاس توی عمق 40 متری یندازه..عزیز من..شما دقیقا همونجایی که میخوای میندازی؟! فرضا آره...چند بار میتونی اینکار رو کنی؟! پاس 40 متری میندازه اما هرجا خودش بخواد!
انتخاب بازیکنش واقعا یه شاهکاره...یه بازیکن از اونا ضد حمله بزنه، دو تا از یارای تو میوفتن دنبالش و دیگه مگه میشه بازیکنی که تویه دفاع داری رو انتخاب کنی؟! هرچی یار عوض میکنی، هی اون دوتا پشت سری رو عوض میکنه!!
خیلی وقتها هم که خودش قاطی میکنه! وقتی توپ بین دوتاشون بیوفته، هر ثانیه یکی رو انتخاب میکنه و گیجت میکنه تا توپ لو بره!!
بازیکن ها نحوه بازیشون بسته به اینه که با تو باشن یا حریف! مثلا مسی...با کامپیوتر باشه، مگه میشه توپ رو ازش بگیری؟! اما وقتی یار توئه، با یه تنه میره قاطی باقالی ها!!
سیستم تعویض و ایناش فاجعه..بعضی وقتها اینقدر یاریکنی رو که میخوای انتخاب نمیکنه که بیخیال میشی!
مسترلیگ در حد گوجه! سزار با ریت 98، هر نیم فصل رو تویه یه تیم میگذرونه!! بعد 3-4 فصل هم که کلا باید با کلی بدهی، سهام رو بفروشی!( : دی )...سیستم روحی بازیکن ها هم که بی نظیر! 10 تا میزنی، همه بنفش! میبازی، همه بنفش!! تیم اول دنیا هم هستی خیر سرت!
شما ببین هر سال داره یه شیوه جدید میده بیرون کونامی...3-4 نسخه آخر رو من یادمه، هیچ کدوم شبیه هم نیستن! همه زمین تا آسمون فرق دارن باهم! خب این چی رو نشون میده جز اینکه خودشون هم نمیدونن چی دارن میکنن؟! بجای اینکه تویه نسخه بعد، بیان ضعف های نسخه قبل رو برطرف کنن(که ماشالله اونقدر زیاد هست که خودش 2-3 تا نسخه جدید میطلبه)، هر سال یه بازی جدید میده بیرون با کلی باگ!
تازه من خیلی تحملش کردم! (چون سالهاس دارم بازی میکنم؟!)...برا 4 تا از دوستام بردم بازی رو، فقط یکیشون بیشتر از 1 ساعت تحملش کرد که اونم عشقه pesه...که البته بعد 2 ساعت پاک کرد بازی رو!!
بجای اینکه بیان بازی رو درست کنن، اومدن واسم گونی و شکلات میذارن به عنوان توپ! :|
من نمیدونم یعنی خودشون یه بار نشستن بازی کنن؟!!
خلاصه اینکه اصلا ارزش نداره...حیف وقت که بذاری پاش...تنها نکته مثبت بازی، تکنیک هاش هستن که اونم با همه میشه انجام داد و عملا هیچ برتری نیست!
خواهش میکنم
راستی بچه ها یه سوال
من وقتی اپدیت کردم تمام سیوهای قبلی پاک شدند
الان از سیوهای بازیم کپی دارم
چطوری میتونم کاری کنم بازی اپدیت بشه اما سیمهای خودم بمونه
مثلا واسه تیمهای ملی بازیکنان دیگه ای اوردم که دعوت کردن دوباره اینها کلی مصیبته برام
سلام رئیس.اینو ریختم، نقل و انتقالات درست شد. فقط پیرهن بعضی تیما مثل برزیل یا لیورپول درست نشد. لیگ دسته دو انگلیس هم اضافه شد اینا مال فایل ادیت اضافشه؟ اگه فایل ادیتو نریزم آپدیت جدا کار میکنه؟
با سلام
علیرغم عشق و علاقه ای که به این بازی دارم و چندین بار به خاطر انجام بازی، تا مرز دعوا و درگیری با اهل و عیال پیش رفته ام!!، علیرغم عادت چندین و چند ساله و اعتیادی که به این فوتبال کونامی پیدا کرده ام، کلاً علیرغم میل باطنی ام، تمام مواردی را که فرموده اید بدون هیچ کم و کاستی تایید می کنم. متاسفانه با این ورژن PES اصلاً حال نمی کنم. بدبختی هم اینه که نمی تونم ازش دل بکنم! شاید با آپدیت 24نوامبر کمی بهتر بشه. البته امیدوارم. تا خدا چه خواهد...
خوش و خوشحال و تندرست باشید.
شاید خیلی ایراد از این بازی بشه گرفت ولی بنده به شخصه به هیچ وجه ایراداتی که به سیستم پاس کاری توی بازی گرفته میشه رو قبول ندارم .
کسایی که با سیستم پاسکاری مشکل دارن، یا هنوز با کنترلر Xbox360 بازی نکردن یا هنوز به اون سیستم پاسکاری آماتور قدیمی عادت دارن و نمیتونن با این سیستم پاس پیشرفته و حرفه ای ارتباط برقرار کنن .
سیستم پاس توی این بازی فوق العادست ، دقیقا توپ همونجایی میره که با آنالوگ کنترلر 360 بهش اشاره می کنی و این فرصت خوبی رو فراهم میکنه واسه کسایی که علاقه به فضاسازی و پاس توی عمق دارن . خیلی موقعیت های خوبی رو میشه با این سیستم خلق کرد که توی ورژن های قبلی نمیشد .
سلام اسماعیل خوبی جیگر...
اصولا که این کار امکان پذیر نیست که ادیت فایل ورژن قدیم رو برای ورژن جدید استفاده کنی ولی ادیتور مخصوص PES Editor که محصول شخصی به اسم W!lD هست این امکان رو پارسال گذاشته بود که ادیت فایل رو به ورژن های مختلف تبدیل می کرد هم آپگرید می کرد هم داونگرید... ولی خوب من همیشه دستی می ساختم ادیت فایل هام رو چون از نظرم نمی تونه خیلی درست باشه
علیک سلام پلیس
والا من از ادیت فایل داخل اون فایل RAR اطلاعی ندارم ولی برزیل و لیورپول امسال آفیشلی لایسنس نشدن با این آپدیت رسمی ها هم درست بشو نیستن مگه اینکه بعدا لایسنس کنه و یه DLC بده...
آره بابا اون ادیت فایل رو خارجکی خودشون جور کردن به نظر من اصلا بیخیال اون ادیت فایل شو فقط اون dlc رو بریز
اینم بگم من برخلاف 2 سال گذشته اصلا اطلاعات جالبی در زمینه PES ندارم امسال... چون بازی نمی کنم تو کار ادیتش هم نیستم اصلا... معذرت می خوام از فن های بازی ولی حقیقتا نا امید شدم از این بازی... رو کنسول دارم فیفا 11 می زنم... من پارسال کنسول نداشتم حالا می بینمم چرا کنسولی ها به PES نگاه هم نمی کردن نگو یه چیزی بود... فیفا نکست واقعا انتظار رو بالا می بره تا حدی که PES بازی محسوب نمیشه از دید کسی که فیفا (بخصوص 11) رو بازی کنه
تائید میشه پاسکاری واقعا خوبه ولی این اصلا راضی کننده نیست به تنهایی قبول داری؟
Last edited by Spaniuly; 21-11-2010 at 12:06.
دوستان یکی پیدا بشه نحوه درست پنالتی زدن رو تو pes11 به ما بگه پدرم رو در آورده پدر سوخته؟
باید دکمه شوت رو بزنی وقتی به توپ نزدیک شد جهت رو بگیر ! کیییییییییییه کییییییییییییه
هیچکس،من بودییم...
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
دوستان این dlc جدید که میاد پیراهن لیور رو درست میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)