خب مطابق انتظار اتفاقی نیوفتاد و قیمت دلار هم رفت بالا تر!
به عنوان کسی که تجربه ی کار با لپ تاپ اپل و سیستم عامل مک کار کرده می گم مطمئن باشین لذت کار با مک ارزش تعجیل در اقدام داره
خب مطابق انتظار اتفاقی نیوفتاد و قیمت دلار هم رفت بالا تر!
به عنوان کسی که تجربه ی کار با لپ تاپ اپل و سیستم عامل مک کار کرده می گم مطمئن باشین لذت کار با مک ارزش تعجیل در اقدام داره
قراراه این هفته برم مک بوک بگیرم
حالا اگه جاهای معتبری مثل نقش نتونستم بگیرم موقع خرید به چی دقت کنم که جنس تقلبی نباشه و اصل باشه همچنین از کجا بفهمم آکبند بهم تحویل میدند و ...
بعد اینکه سی پی یو میگن 1.8-2.8 یعنی چه جوری تا 2.8 کار میکنه..یعنی چه مواقعی 2.8 کار میکنه؟
به سلامتی
نکته ی خاصی نیست جز اینکه مطلقا جعبه باز نشده باشه و اگه پلمپش باز شده بود تحت هیچ شرایطی نخری
یه پلاستیک کاور مانند هم دور خود لپ تاپ پیچیده شده که قابل تعویض نیست و جدا از بسته بودن جعبه به این قسمت هم باید توجه کنی
در حالت عادی تا 1.8 جواب می ده و اگه نیاز بیشتری حس شد خودش به صورت خودکار تا 2.8 اورکلاک می کنه
یه جورایی می شه گفت که اون سی پی یو تا 2.8 قدرت و ظرفیت داره
ممنون از پاسخگویی دوست عزیزم
بعد این سی پی یوش dual؟ مک بوک ایر 2011 رو میگم..
سی پی یو مک بوک ایر های جدید با 2011 خیلی تفاوت دارند؟
بعد گرافیک 4000 با 3000 چه قدر تفاوت داره؟
فکر کنم ایرهای جدید قیمتی نزدیک 3000 تومن باشند تا بیان و این قدیمی ها هم 2600 اینها بشه خرید به نظرتون کدوم رو بگیرم به صرفه تره..؟
خواهش می کنم دوست من
بله سی پی یو های جدید ایر فکر کنم 4 و 8 هسته ای شدن که خب مسلما از 2 هسته ای بهتره
در مورد گرافیک، کاری که پارسال 3000 می کرد امسال 4000 می کنه و هیچ کدوم واسه بازی ساخته نشده، مگر بازی های سبک
چون شما حساب کن 384 مگ به عنوان حافظه ی گرافیک تا چه حد پایینه
اگه شما بخوای تا این مقدار هزینه کنی فکر می کنم مدل پرو بگیری خیلی بهتر باشه
البته اگه دلت با ایره و واسه اون 400 تومان مشکلی نداری 100% صبر کنی بهتره
اما حتما تحقیق کن و از فروشنده ها بپرس که از نظر قیمت مطمئن شی. اینجا ایرانه و هیچی حساب کتاب نداره. ممکنه بیش از 400 تومان اضافه بشه
dual یعنی دو هسته ای؟
quad هم یعنی چهار هسته ای؟
بعد این corei 3 , corei4 چی هست؟ چه فرقی با dual و اینها داره
ایرها همون dual هستند..
خلاصه توضیح می دم
سی پی یو یکی یکی پردازش هارو انجام می ده. یه پردازش انجام شه می ره سراغ بعدی. اما انقدر سریعه که ما فکر می کنیم همزمان چندکار انجام داده
حالا واسه اینکه سرعت چند برابر شه، اومدن تعداد سی پی یو هارو بیشتر کردن. یعنی سی پی یویی که 4 هسته داره همزمان 4 پردازش انجام می ده (البته هر هسته در سیستم 2 تا شناخته می شه و در واقع سی پی یو 4 هسته ای ، 8 هسته ای شناخته می شه و 8 کار باهم انجام می ده)
کور آی 3، 5 و 7 داریم. که 3 معمولا 2 هسته ای ، 5 - 4 هسته ای و 7، 8 هسته اییه. البته به غیر از تعداد پردازنده تفاوت های دیگه ای هم دارن که خب Core i7 از 5 و 5 از 3 بهتره
ایر الان 4 و 8 هسته ای هم داره اما خب قیمت هاش هم بیشتر شده
کلا اگه کور آی 3 بود نگیر چون زیاد قوی نیست
نه ام دی 313 یا ایر 965 میخوام بگیرم
ولی ام دی زده 2.4
ایر هم زده 1.7
نمیدونم دوال یا چی...موندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)