خیلی خیلی عذر می حوام بخاطر چند پست اضا فی متاسفانه پستی که انجام دادم باید اول تایید میشد تا به نمایش در بیاد و همین باعث شده چند تا پست با هم یک جا به نمایش بیاد
خیلی خیلی عذر می حوام بخاطر چند پست اضا فی متاسفانه پستی که انجام دادم باید اول تایید میشد تا به نمایش در بیاد و همین باعث شده چند تا پست با هم یک جا به نمایش بیاد
Last edited by IvIoI-IsEn; 10-09-2011 at 10:42.
Last edited by IvIoI-IsEn; 10-09-2011 at 10:42.
بچهها الان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟ سرعتش خوبه؟ شبانه رایگان داره؟
این 128 سه گیگش 15 تومنه؟ سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
بهترین سرویسش کدومه الان؟
مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول میکشه راهاندازیش؟
سلام کوروش جان به روی چشام جواب میدم ، وایمکس ایرانسل حرف اول رو در ایران میزنه هم سرعتش هم کیفیتش ، سرعتش عالیه از 100 من 100 بهش امتیاز میدم ، اصلا رایگان نداره هیچ موقع
128 سه گیگش 12480تومنه ، سرعت در وایمکس استاندارده سرعت دانلود 128 معمولا 16 کیلوباته
شما بگین چقدر میخواین در ماه هزینه کنین من بهتون میگم کدوم بهتره ولی اگه سرعت خوب میخوای 512 با 4 گیگ محدودیت بگیر
عزیز اگه میخوای هر جا بری از اینترنت استفاده کنی مودم یو اس بی بگیر هر جا بری میتونی استفاده کنی باید تو نقشش ببینی اونجا ها دکل داره ،هرینش 512 واسع من با مودم یو اس بی شد 111000 تومن راه اندازیش معمولا 2 روز تا 1 هفته ولی واسه من فکر کنم 2 روزه کارشناسش اومد و ردیفش کرد فقط اگه خواستی ثبت نام کنی حتما از نمایندگی ثبت نام کن چون خیلی سریع بع کارت رسیدگی میشه و عزیز سوال دیگه ای بود در خدمتت هستم حتما بپرس
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
سلام مدل مودمتو بگو کمکت کنم
دست گلت درد نکنه میلاد جون ...
فقط حیف که شبانهی رایگان نداره ...
هر گیگ اضافهاش چقدره هزینهاش ؟!
فکر میکنم 16-15 تومن در ماه مناسب باشه، چون الان هم دارم 14.5 میدم واسه Adsl شاتل، که خب سرعت دانلودش عالیه، تا 55 هم میره ...
با این بودجه فکر کنم 256 اش خوب باشه، احتمالاً سرعتش باید 38 باشه، درسته ؟!
البته چیزی که هست اینه که من دانشگاهم مازندرانه و اونجا هنوز پوشش نداره وایمکس ... فقط وقتی تهرانم میتونم استفاده کنم ازش ...
مودم معمولیش چنده، مودم USB اش چند ؟!
طرحی چیزی نداره که مودم رو رایگان بده ؟!قبلنا داشت !
من مودم wifi fbr105 دارم همه جوره هم حواسم هست که خودم چطور استفاده می کنم دقیقا 630 مگابایت کار کردم و مطمئنم کسی ذیگه هم استفاده نمی کنه ویروس هم ندارم ولی خب جلوی خود ایرانسل رو دیگه نمیشه گرفت ... از لحاظ سرعت و کیفیت خوبه ولی این مشکل رو داره ... حالا کارت شارژ بگیرم برم قسمت شارژ مجدد کد رو وارد کنم همون لحظه شارژ میشه یا طول میکشه؟
Last edited by khold; 19-09-2011 at 04:34.
عادیالان اوضاع وایمکس چه جوریاس؟
من از سرعت 128 وایمکس ایرانسل استفاده میکنمسرعتش خوبه؟
نه رایگان ندارهشبانه رایگان داره؟
این 128 سه گیگش 15 تومنه؟
سرعت دانلودش 15-14 است یا 60-50 ؟
بستگی داره که شما کدومشون دوست داشته باشیدبهترین سرویسش کدومه الان؟
مودم هزینه راه اندازیش چقدره و چقدر طول میکشه راهاندازیش؟
مدت زمان نصب وایمکس
مبیننت: اگر در شهرهای بزرگ باشید و از طریق نمایندگیها اقدام کنید ممکن است بعد از چند ساعت سرویس شما را وصل شود ولی این مورد بیشتر بستگی به شهر شما و نمایندگی شرکت مبیننت دارد ممکن است تا سه روز طول بکشد ولی بیشتر نصبها در ۲۴ ساعت بعد از ثبت نام انجام میشود.
ایرانسل: این اپراتور شرایط مشابه مبیننت را دارد ولی جدیدا بعد از جشنوارههای دهه فجر و عرضه مودمهای نیم بهاء، اپراتور ایرانسل مجبور به تحویل مودمهای قدیمی خود به علت نداشتن مودم کافی شده است و مدت زمان نصب به همان علت نداشتن مودم شاید به بیشتر از یک هفته و شاید بیشتر از این مدت بیانجامد.
![]()
دوستان من میخوام تو خونه با دو سیستم استفاده کنم و با لپ تاپ همراهم باشه
حالا میتونم یه مودم یو اس بی و یه مودم وایرلس بگیرم؟
BM635سلام مدل مودمتو بگو کمکت کنم
ممنونم عزیز.
Last edited by p3yman_xl; 09-09-2011 at 20:05.
خواهش میکنم عزیزم ، هر گیگ اضافیش 6500 تومنه که میتونی شارژ ایرانسل بخری و شارژ کنی و 5 دقیقه ای هم شارژم میشه
جون هر کی دوست داری وایمکسو با ای دی اس ال مقایسه نکن وایمکسو همه جا میتونی ببری ولی ای دی اس ال رو فقط تو خونه و یه جای ثابت میتونی استفاده کنی وایمکس مثل زندگی در بهشت و ای دی اس ال هم مثل برزخه دانلودش هم 38 هستش 256 رو تقسیم بر 8 کن
اگه میخوای بدون نیاز به برق کار کنی در ماشین و همه جا بی نیاز به برق مودم یو اس بی حرفه نداره خودمم دارم واقعا عالیه و تنظیماتش راحته قیمتش هم 86800 تومنه همراته با تقویت کننده که اونم به یو اس بی وصل میشه توی طرح مودم میشه تقریبا 40 تومن سوال دیگه ای داشتی خوشحال میشم کمکت کنم برادر
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
عزیز شما باید برین به قسمت شارژ مجدد _ بعد کد های خواسته شده آی آر رو وارد میکنید و سپس پین کد رو وارد میکنید پس از چند لحظه آیکون اعتبار فعال میشه روی اعتبار کلیک کن
وبعد اعتبارت ثبت میشه و سپس روی خدمات ارزش اغزوده کلیک کن و اعتباری که میخوای رو تیک بزن و بعد هم ثبتش کن پس از 2 یا 3 دقیقه شارژ میشه
توجه کن بعد از اینکه این کارو کردی و تموم شد بیا مودمت رو دیسکانکت کن و یه بار دیگه وصل شو تا شارژ بشه و درست شه سوالی داشتی بپرس
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
سلام واسه شیر کردن و اشتراکی کردن شما حتما باید مودم وای فای بگیری مودم یو اس بی فقط تک کاربره![]()
آقا من به یه مشکلی خوردم .... البته نمیدونم شاید عادیه ولی من سگنال دریافتم خیلی خوبه CINR حدود 34 هستش . ولی مثلا بعد از 2-3 ساعت که کار می کنم یهو میشه 16-17 و چهار چراغ میشه 2 چراغ !!! اونوقت سرعتم نوسان پیدا می کنه هی بالا پایین میشه !
البته بعد اینکه از تو setup مودم رو reconnect میکنم دوباره که ip میگیره همه چی درست میشه ! بعضی روزا تا 4-5 بار اینجوری میشه بعضی روزا هم اصلا نمیشه .
میخواستم ببینم این مشکل عادیه و دوستان دیگه هم اینجوری میشن یا شاید هم خود ایرانسل اینکارو میکنه که نتونی دانلود کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)