سلام دوستان
قيمت HTP-RS77 بدون پلير چند هست ؟
تو چاره کاملش رو 935,000 تومان زده
سلام دوستان
قيمت HTP-RS77 بدون پلير چند هست ؟
تو چاره کاملش رو 935,000 تومان زده
جناب رایان عزیز بنظر شما برای 426 با امپش همین 1911 دنون کافی هست؟ ایا اونکیو 809 بهتر نیست چون ریویو های خوبی در موردش هست در ضمن ایا این 426 هم مدلهای مختلفی داره؟ یا فقط همین مدل s426 هست ؟ ایا مدل های c که تو سایت جامو هست از مدل s موزیکال تره؟
دوستان من میخوام شبکه آموزش رو داشته باشم ، میشه کمک بکنید ؟
شما حدود 70 80 تومن کم کن.
قطعا onkyo 809 بهتره ولی برای jamo 426 به نظرم زیاده.همین 1911 کافیه براش.
مدل های c موزیکال ترند.
شما سقف بودجتون رو بفرمایید که چقدر هست.تا با توجه به بودجتون بهترین انتخاب رو بکنید.
اول از همه از شما متشکرم که وقت میذارید وپاسخ میدهید من نهایتش تا دومیلیون بتونم هزینه کنم حالا کمی شاید بالا پایینتر قبلا هم گفتم مساحت حالم حدود 25 متر هست که خوب با اشپزخانه اوپن حدودا" 40 متر میشود کل خونه 86 متر هست قبلا فرموده بودید s606 برای این مساحت زیاده وچون فاصیه باندها تا دیوار کمه بخاطر حال مستطیل شکلم بنظرتون همین مدل 426 با همین امپ 1911 یا 2311 یا از مدل های سری c jamo بگیرم؟ نمیخوام سوپرووفر کنارش داشته باشه ایا سری c جامو تو بازار هست؟ کدوم مدلشو پیشنهاد میدهید و با چه امپی کلا" جامو بهتر مچ میشه؟
سری c گیرت میاد ولی ارزون نیست به بودجه شما نمیخوره.
شما همین jamo 426 رو با ساب 250 یا اگه گیرت اومد 260 بگیر.بعلاوه آمپ 1911 .کلا روی هم به 1800 میرسه.
راستی یه پرس و جو هم بکن ببین jamo 428 گیرت میاد یا نه.اگه 428 گیرت اومد اونو بگیر.یه ووفر بیشتر داره.
دوست خوبم ممنون از پاسخگويت
اين مطلب شما كه بايد ورودي HDMI داشته باشد با اين مطلب كه در شرح مشخصات برخي سينماهاي خانگي نوشته شده داراي قابليت اتصال كابلHDMI همان است يعني منظورم اينست ما در دستگاهها هم داراي فيش ورودي وهم خروجي هستند. آيا اين سيستم HDMI به همين شكل است يا همان قابليت اتصال به كابلHDMI كفايت ميكند خروجي وورودي ندارد
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
دوستاني كه از سيستمهاي پايونير استفاده ميكنند آيا از كيفيت آن وهمينطور خدمات پس از فروش آن راضي هستند .ممنون ميشوم پاسخ بدهيد
دوست گرامي ميبخشي
در ارتباط با بلوري
1- نظرت در مورد برندهايي مثل ال جي وسامسونگ چيست
2- از برندهاي ال جي ،سامسونگ وسوني مدلهاي با كيفيتش را لطف ميكني معرفي نمايي وبرندهاي نام برده شده از لحاظ كيفيت كدام تقدم وكدام تاخر دارد
هرچند با تاييد شما نظر اولم روي پايونير است. ولي اضافه كردن يك بلوري پلير به آن زياد جالب نميتواند باشد .حال اگر تصميم گرفتم از برندهاي ديگر خريد كنم ميخوام ببينم كدام مدلشان از نظر شمابهتر است
منظور از قابلیت اتصال کابل HDMI منظور همون خروجی هست.ورودی هم باید داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)