دوستان اگه یک نفر بعد از من این بحث مسخره و تکراری رو ادامه بده سریعا گزارش میدم . هم یارو اخطار می گیره و هم تاپیک رو می بندن . حالا خود دانین تر و خشک با هم قراره بسوزن
دوستان اگه یک نفر بعد از من این بحث مسخره و تکراری رو ادامه بده سریعا گزارش میدم . هم یارو اخطار می گیره و هم تاپیک رو می بندن . حالا خود دانین تر و خشک با هم قراره بسوزن
- در مورد آدام و دیگران من همیشه اخبار رو نقل قول کردم و خواهم کرد نه تحلیل و برداشت کسی رو .
من اتهامی به منتقدین نزدم حرف من فقط یک چیزه , چرا سایت یورو گیمر به این نسخه نمره 7 میده در حالیکه به نسخه 2008 که بمراتب ضعیف تر از اینه نمره عالی 9 رو میده و در دفاع از امتیازی که داده میگه گرافیک این نسخه نسبت به نسخه قبل چندان فرقی نکرده .من کدوم عکسو به کدوم حرف ایشون ترجیح دادم ؟
دوست عزیز من که اسم شریفتونو هم نمیدونم , فکر میکنم بهتر باشه ادامه صحبتها رو توی پروفایلادامه بدیم تا مزاحم بقیه کاربران هم نشیم .
یک نکته مهم رو هم بگم هدف من از بحث با دوستانی مثل شما خدای نکرده محکوم کردن نیست فقط برای شفافیت این موضوع پیگیر بحث هستم چون معتقدم این چیزا به هیج وجه ارزش اینو نداره که انسان خدای نکرده موجب ناراحتی کسی بشه و اونو از خودش برنجونه پس شما این تقابلات رو حمل بر تبادل نظر سازنده بزار نه احیانا محکوم کردن و یا اظهار فضل برای خود نمایی .
مطمئنا از برایند همین بحثهاست که اطلاعات و دانش من , شما و بقیه دوستانمون کامل و افزون میشه .
چرا که همیشه تکامل در ظل و سایه تضاد است .
راستی دوستان مسعود ( همکار محترم انجمن ) به من اطلاع داد که هماهنگی لازمه رو صورت داده تا تاپیکی مجزا برای مقایسه این دو بازی ایجاد بشه پس لطفا این بحثو دیگه ادامه ندین من از تمام دوستانی که احیانا صحبتهای من باعث رنجشون شد عذر میخوام .
من نميدونم چرا اين بحث هنوز ادامه داره !! برای كاربر konami-pes هم متأسفم ! به خاطر طرفداريش از PES
هرچی از دهنش در مياد به كاربرا ميگه !
آقا شرمنده من اول اون پستو فرستادم بعد این مطلب شما رو دیدم .
اگه امکان داره
این کاربران تازه کار مثه من به افراد با تجربه ی سایت و بخش بازی ها توهین نکنن
حالا هر کس سلیقه ی خودشو داره و ما باید به با تجربه های سایت و بخش احترام بگذاریم
و دوباره هم میگم بهتره این بحث های پوچ و توخالی و زود تر تموم کرد
چون واقعا ارزش صحبت کردن دربارش رو نداره
برای من و شما چه فرقی میکنه چه بازی چه امتیازی گرفته
ما بازیمونو میکنم و به این حرف ها هم کار نداریم
باتشکر
مخصوصا از دوست عزیزم ****lord****
کلا فکر نمی کنم منو زیاد دیده باشین تو این تاپیک یا اصلا دیده باشید !
اما یه سری چیزا باید گفته بشه ، اما نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه
اولا اینکه شما نمونه بارز یک انسانی هستی که اهل بحث منطقی نیستی ، دوما اینکه تاپیک مال شما نیست که بقیه رو ممنوع می کنی بیان یا نیان
در مورد امتیازات هم من گفتم شما عشق پس داری برو بازیش کن لج و لجبازی نداره اما وقتی اومدن بهترین بازی فوتبال رو انتخاب کردن امیدوارم عصبی نشی
جواب این پست رو نمی خواستم بدم اما احساس کردم باید جواب بدم
والسلام
من فک کنم بهتر باشه تایپک بازی ها رو جدا کنن
مثلا بگن pes 2010 یا fifa 10 در کنسول xbox
چون گرافیک و کلا همه چیه نسخه های کنسولی و pc این بازی ها با هم فرق داره و فقط اسمشون یکیه
مخصوصا fifa
سلام دوستان
مثل اينكه باز اين فيفايي ها نتونستن سوزش مخصوص رو تحمل كنند و اومدن اين
دوستان پي اي اس باز عزيز شما به حرفاي اينا توجه نكنيد
اينا نمي فهمن چيكارشون كنيم ؟ اين شد 1001 باز كه من بهشون گفتم اينجا نيايد اين دو بازي رو مقايسه كنيد
اخه اگه اينا واقعا ميدونستن فيفا بهتر از پي اي اس هست كه نميومدن اينقدر سوزششون رو جار بزنن پس بدونيد يه چيزي هست ديگه
من تمام پست هاي حسين جان رو تاييد مي كنم و تمام اين سايت ها همه شون مزخرف هستند و هيچي بارشون نيست
فقط نورپردازي دايناميك در بحث گرافيكي يه سوپر موضوع حساب ميشه چه برسه به اينكه اينا 0.2 درصد پيشرفت بهش دادن كه اينجا نبايد به پي اي اس توجه كرد بلكه بايد به مخ اين به اصطلاح كارشناس ها شك كرد
من دمو رو بازي كردم و به جز اون مشكلاتي كه توي نسخه اصلي درست شده بايد اين نمره هارو بهش بدم :
گرافيك : 10 بي چون و چون 10 ميدم بهش چون فقط همين نورپردازي دايناميك ارزش 20 رو داره چه برسه به 10
صداگذاري : هنوز نسخه اصلي رو بازي نكردم اما اگه صداگذاري پي اي اس 2009 هم باشه كه نيست و صد در صد پيشرفت كرده بهش حداقل نمره 8 رو ميتونم بدم
گيم پلي : 10 واقعا يه بازي فوتبال چي بايد داشته باشه كه پي اي اس 2010 نداره عالي اينا چقدر زحمت كشيدن كه حتي از روي حركات واقعي بازيكنا شبيه سازي كردن و چنين فوتبالي ساختن
جذابيت : 10 وقتي فقط مسترليگ پي اي اس رو بازي مي كني چه فازي مي گيري نميخواي از پاي كامپيوتر بلند بشي اينقدر جذاب و عاليه تو اين نسخه كه كاملا تغيير كرده و سوپر جذاب شده
نمره نهايي من هم به اين بازي حداقل 9.5 هستش با جمع بقيه چيزا
و دم ادام هم گرم چه جواب خوبي داده گفته اينايي كه نمره دادن پي اي اس 2010 رو به صورت طولاني بازي نكردن كه بدونن چه حالي ميده اين بازي و همچنين ما مثل الكترونيك آرتز هداياي پولي خوشگل مشگل براشون نمي فرستيم
يه چيز جالبتر kingpug87 كه خودش يكي از بهترين بازيكنان و طرفداران فيفا هستش نظرشو راجب فيفا 10 و پي اي اس 2010 گفته :
ايشون گفتن دموي فيفا 10 رو روي ايكس باكس !!! گذاشتن و روشن كردن و مشغول بازي شدن و بعد 10 دقيقه خاموش كردن ايشون گفتن كه همه چيز مزخرفه از جمله شوت زدن ها و حركات كه فوق العاده بدهPlayed the FIFA10 demo on the xbox the other day, turned it off after 10 minutes I find the player movement pretty clunky and the shooting has always been terrible in the FIFA series to me.
As much as I hate alot about PES, it still plays by far much much better than any FIFA game
من كه هميشه از پي اي اس 2010 بدم ميومد و فوق العاده متنفر بودم به خودم گفتم هر بازي از اين سري از هر بازي فوتبال فيفا بهتره !!!
در آخر هم ميگم دوستان فيفا فن نياين اينجا كه اخرش دعواي سنگيني خواهد شد
همينطوريش اين انجمن كاربراي خوبشو از دست داده ديگه بيشتر از اين خرابش نكنيد كه خيلي بد مي بينيد
شما هر كاري هم بكنيد پي اي اس سرور فيفا خواهد بود چون هم جذابه و از هر نظر به دل مي شينه
فهمیدید که بچه ها ign uk امتیازه 8.7 رو داده.
ولی گیم پلیش شده 9 و جذابیتشم 8.5.
ولی گرافیکش 7.5!!که نباید اینجوری میشد.
بازم کونامی گرافیک رو خراب کرد.
1- 24 نوع کفش در بازی وجود داره
2- انداختن لباس روی شرت
3- 4 نوع مختلف از نحوه ی حرکت بازیکن
4- 11 نوع مختلف از نحوه ی زدن ضربه ی آزاد
5- 6 نوع مختلف از نحوه ی پنالی زدن
6- 4 نوع ضربه ی دروازه
7- 80 نوع خوشحالی پس از گل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)