آموزش داره عزیز ؟![]()
آموزش داره عزیز ؟![]()
مثل همون آپدیت با جف
ترتیب انتخاب فایل ها توی برنامه جف باید به صورت زیر باشه
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
ترتیب فایل ها به همان صورت فقط فایل PPM جدید رو که دانلود کردی جایگزین PPM قبلی میشه بعد هم گزینه فلش رو میزنی و تمام
سلام دوستان
روش هك با كوك كردن فايل PPM انگار يه مشكل بزرگ داره كه الان ديدم پوشه ي پچ ها روي رام قرار ميگيره و غير قابل دسترسه!
يعني فقط همون پچ هايي كه به فايل PPM اضافه شدن رو مي تونيد انتخواب كنيد نه بيشتر!
اگه واقعا راهي نباشه كه پچ اضافه كرد واقعا فاجعه س ...
پيشنهاد مي كنم فعلا از همون APE كوك شده استفاده كنيد.
فایلهای مربوط به هک رو میتونید از ادرس زیر دانلود کنید و بعد گوشیتونو هک کنید
فایل های هک محصول کار کاربری به اسم علی هلالی استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی موبایلستان میگفتند فایل PPM رو میشه باز کرد و فایل های هک رو بهش اضافه کرد.فکر کنم به همون صورت هم بشه که پچ هم اضافه کرد،فعلا باید صبر کرد ببینیم چی به ذهن خلاقشون میرسه
Last edited by enimonte; 10-02-2010 at 00:06. دليل: کپی رایت
درسته من 3 تا پچی که همیشه استفاده می کنم رو توی PPM کوک کردم اما نمیشه برای هر پچی که آدم می خواد امتحان کنه یه بار فلش بزنه!
من بیخیال ابن روش شدم
گوشیمو با همون APE کوک شده فلش کردم...
Chera man hichi nemitunam befrestam???
![]()
بچ ها یه سوال!×!
وقتی دکمه ی منو رو میگیریم تا برنامه های فعال ذو نشون بده چی ریختی میشه برنامه ها ی فعال رو بدونه وارد شدن به برنامه بست؟!×!
روی گوشی های دیگه معمولا C رو میزدیم پمیبست ولی رو این نمیدونم چه جوریه؟
سلام دوستان من این گوشی رو خریدم میخوام GPS راه بندازم
اگه میشه کمکم کنید بازی باحال هم اگه دارید لطف کنید
روی آیکن برنامه، کلیک کنید و نگه دارید! از منوی باز شده Close رو بزنید!وقتی دکمه ی منو رو میگیریم تا برنامه های فعال ذو نشون بده چی ریختی میشه برنامه ها ی فعال رو بدونه وارد شدن به برنامه بست؟!×!
چند ثانیه ای روی آیکن برنامه کلیک کن و نگه دار...یه منو کوچیک باز میشه و از اون دکمه close رو انتخاب کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)