چه اروری ؟
چه اروری ؟
سلام دوستان
من روی pc از نود استفاده میکنم و راضی هستم و لی برای لپ تاپ(از ترس فلش و قابل حمل بودن )به این نتیجه رسدم که کسپر بهتره و نصش کردم(نسخه 11.0.2.556)
حالا دوتا سوال دارم:
1.تفاوت بین حالت تریال(و استفاده از نرم افزار های ریسیت کننده تریال)و استفاده از فایل های key چه فرقی میکنه؟
2.آیا همین ورژن که من تازه دانلود کردم خوبه یا ورژن 2012 رو بگیرم؟
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. وقتی کاسپر رو نصب میکنید و امکان 30 روز استفاده از حالت تریال رو دارید، هیچ تفاوتی با استفاده از key نداره
و بعد از 30 روز هم برای استفاده از تریال ریست، باید تریال ریست رو از منابع مطمین بگیرید تا مطمین باشید به غیر از ریست کردن حالت تریال، دستکاری دیگه ای در برنامه انجام نمیده.
2. اگر مشکل دانلود دارید مساله ای نیست و از همون 2011 استفاده کنید و اگر مشکل دانلود ندارید، قطعا ورژن 2012 رو دانلود کنید که کاسپراسکای همیشه در ورژن های جدیدش، بهبود ها و قابلیت های جدید رو ارایه میده.
ضمنا در مورد سوال دوم و یا هر مساله ای که به فعالسازی کاسپر مربوط نمیشه سوال دیگه ای داشتید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید :
Last edited by omid-p30; 23-12-2011 at 17:59.
آقا یکی می گه این کی رو چور باید وارد برنامه کرد ؟
Last edited by omid-p30; 24-12-2011 at 17:35.
سلام
آقا من راستش فک میکنم 2 هفته پیش یه key جدید وارد کردم ..از اون موقه به بعد هم 7-8 باری آپدیتش کردم ولی جالب اینه که هنوز این key باطل نشده..درصورتی که قبلا تا 3-4 روز از keyمیگذشت با یه آپدیت باطل میشد..
خراب مراب نشده؟؟
نه همینطوری هست و بعضی وقت ها این قدر هم میشه. کلید قبلی که تو امضام بود یک ماه تمام فعال بود و چون مدتش تموم شد عوض کردم و بلاک هم نشد. ضمنا کلید هایی که زمان کمتری دارند مثلا 20 روزه، 30 روزه،40 روزه ، دیرتر از کلید های طولانی مدت مثلا 100 روزه بلاک میشند.
کلید های یه هفته پیش که در امضای منم هست بعضا فعال هستن حتی بعد از آپ دیت
بزودی کلید های جدید قرار خواهیم داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)