دقیقا دوست عزیز پاویلیون dv6 هستش که همش به دلیل داغ کردن خاموش میشه![]()
دقیقا دوست عزیز پاویلیون dv6 هستش که همش به دلیل داغ کردن خاموش میشه![]()
Last edited by mansoornameni1; 09-01-2013 at 11:50.
یه نفر نیست مشکل مارو حل کنه؟
دوست عزیز کی لپتاپ با داغ کردن خاموش شده ؟؟
اونم سری high quality پاویلیون اچ پی ؟
این یه نرم افزار مخصوص این سری هست که به خاطر اینکه لپتاپ های این سری گرافیک های خیلی قوی دارن فن رو کنترل میکنه و با زودتر روشن کردنش باعث خنک موندن لپتاپ میشه.
;کسی جواب مار و میده لطفا
دوباره سلام لپتاپ من pavilion dv6-3190ee هست و گرافیک قوی ولی به قدری داغ میکنه که خاموش میشه این نرم افزار کمک میکنه به خنک کردنش ولی نصب نمیشه hp supportassistant هم گرفتم که جایی خوندم توش این نرم افزار coolsense هست که نبود نصب نمیشه هرکار میکنم
تو پست 3951 در صفحه 396 ببینین من که نتونستم کاری کنم
![]()
Last edited by mansoornameni1; 09-01-2013 at 17:32.
سلام
اهان...من نمیدونستم اینطوریه...منم برای نصب بعضی از درایور ها قبلا مشکل داشتم...باید بگردید دقیقا صفحه مدل لپتاپتون رو پیدا کنید و درایور ها رو از اونجا بگیرید...هرچند بازم شاید نصب نشه !!
من خودم از 1 سال پیش هنوز نتونستم درایور گرافیک اینتل رو اپدیت کنم و هنوز ورژن اولیه اش مونده...
اما لپتاپتون حتما یه جاییش مشکل داره...خاموش نباید بشه.
از لینک زیر و با کلیک بر روی گزینه دانلود میتونید آخرین نسخه (2012/10/31) hp cool sense رو مستقیماً از سایت hp بگیرید که واسه همه مدلها یکیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لپتاپ مال چه سالیه؟اصلا از اول نرم افزار coolsense تو لپتاپ بوده یا خودتونجدا می خواید دانلود کنید و نصب کنید؟
ماله 1.5 ساله پیش خودم میخوام نصب کنم
دوست عزیز این رو من دانلود کردم نصب نمیشه خوب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)