دوست عزيز چه خبر ؟ مودمو آپديت كردم ولي توي تنظيماتش چيزيدر اين مورد نديدم آيا قبلا اين قابليت رو داشته ؟ با تتتتتتتتشكر
دوست عزيز چه خبر ؟ مودمو آپديت كردم ولي توي تنظيماتش چيزيدر اين مورد نديدم آيا قبلا اين قابليت رو داشته ؟ با تتتتتتتتشكر
دارم دیونه میشما الان 4تا پست دادم خوب یکیبیاد جوابه مارو بده دیگه:
شنبه قرار بود وصل کنن الان زنگ زدم میگن پیگیری میکنیم ...یعنی 4روزه وصل نشده؟مطمئنی که adsl از طرف شرکت وصل شده؟؟؟؟!!! شاید هنوز وصل نکرده باشن... باید چراغ روشن باشه...
2-کد192.168.1.1رو میزنم هیچی نمی یاره و ارور میده باید چی کار کرد؟(The connection was reset)
3-سرعت Dial Up هم خیلی اومده پایی و کند شده یعنی از این ADSLمیتونه باشه؟
Last edited by ardavan_2008; 20-10-2009 at 19:18.
سیم مودم دیال آپتونو به هر کدوم از دو تا پورت splitter وصل کنین ببینین کدوم بهتره..
کسی نظری نداره؟!
عزیز من وقتی چراغ روشن نیست اگر سیم تلفن رو صحیح وصل کردی حتما از طرف شرکت وصل نکردن... ۴روز که خوبه من تا ۱ماه شده که صبر کردم... یکم صبور باش... ولی زیاد زنگ بزن شرکت تا پیگیری کنن...
آقا من مودم Asus am602 خریدم ولی با خطم کار نمیکنه خوده مخابرات یه مودم داده اینه Huawei مارکش با این کار میکنه ولی با اون نه و چی کار کنم ؟؟
چه جوری میشه دسترسی دیگران رو محدود کرد و اجازه دانلود رو ازشون گرفت
لطفا جواب بدید
سلام...دوستان امروز من رفتم هم یک مودم D-link 2520u خریدم و البته برای ADSL ثبت نام کردن و گفتن تا 2 روز دیگه وصلی...
ولی مشکل اینجاست که امروز که خواستم درایو مودم رو نصب کنم به قسمتی که می گه باید چراغ DSL روشن بشه...روشن نمی شه و هی اخطار می ده که سیم تلفن وصل نیست.......مشکل از کجاست؟؟...
یعنی باید صبر کنم تا منو ثبت نام کنن و بعدش مودم رو نصب کنم؟؟....
یکی از دوستان گفت که باید اول مخابرات سویچت کنه..نمی دونم چی چیت کنه.....همینه؟؟
باید بزاری که
1 تجهیزات نصب شه
2- خطت رانژه شه
3 از حالت پی سی ام خارج شه
اینایی که گفتی یعنی چه؟؟!
مخصوصا این رانژه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)