منفی 2
به ازای ایکس مساوی منفی 2 ایگرگ 4 میشه! گزینه ها رو امتحان می کردی!!!
منفی 2
به ازای ایکس مساوی منفی 2 ایگرگ 4 میشه! گزینه ها رو امتحان می کردی!!!
من یه بار گفتم اتفاقا تجربیا بدونن که فردا خیلی امتحان خوبی دارن شک نکنید کاش شما اول میدادین اینجور امتحانا کاش سوالا مثه 87 بود ............بابا شما این تجربی های بد بخت رو از استرس کشتین
DELETEeeeeeeeeeeeeeee
Last edited by payman1991; 25-06-2009 at 14:04.
يكطرفه به بازي نريد دوستان عزيز ، زمان ما كه هم سوالاي كنكور و هم قبول شدنش از شما سخت تر بود .
اون حوزه اي من نشسته بودم اگر شما ها از وضعيتش خبر داشتين اصلا جلسه رو ترك ميكردين !
دماي هوا بالاي 35 ، بوي سيگار ، بوي نامطلوب انسان ها، راه رفتن ناظر ها و . . .
من اگر در همون حوضه امتحان بدم ،(با همون شراط استرس و نگراني و شرايط نامطلوب جوي ) سوال هاي امسال رو راحت تر ميتونم پاسخ بدم تا پارسال .
شما فرض كنيد كه سوال هاي امسال و پارسال رو گذاشته بودن جلوتون و ميگفتن يكيشو بردارين . 87 رو برميدارين يا 88 رو ؟
ای کاش یه هفته بود من که دوشنبه امتحان دیف دارم![]()
طبق اخبار واصله به بنده
من به عنوان نفر اول کنکور انتخاب شدم اگه من نشدم بدونید تقلب شده بریزید بیرون![]()
چرا بابابچه ها اصلا هيچكس نميخواد به ازاد توجه كنه؟اين هفترو ميخوايد فقط حال كنيد؟ايول پس منم اين كارو ميكنم
من از فردا میخونم
ریاضی ازاد که از بس سخته و پیچیده 10 20 هم بیاری کافیه!
راستی بقیه چه کردن؟
محمود!
رهام ؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 42 (35 کاربران و 7 مهمان)
دوستانی که می خوان جواب ها رو چک کنن سوالات و جواب ها در سایت سازمان سنجش هست ( نباشه هم به زودی رو سایت قرار می گیره )میخوام چک کنم
مخصوصا این معارفو با اون سوالاش...!!!!!!!!
لطفا فضای اینجا را آلود نکنید![]()
من اگر عربي رو ميزدم بالاي 50 ميشد . ( كتاب عربي به زبان ساده رو حدود 70 درصد مطالعه كرده بودم ) ولي وقتش رو گذاشتم روي رياضي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)