تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 905 اولاول ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    امروز درجه کولر رو گذاشتم روی آخرین ش ! یه سه چهار کیلومتری باهاش حرکت کردم که یهو
    فرمون خیلی سفت شد ، پدال ترمز زیاد عمل نمی کرد ، چراغ استپ هم روشن شد !!!!
    خدا رو شکر توی محله بودم و سرعتم کم بود و با دستی ماشین رو نگه داشتم !!

فک کنم دریچه های کولر که هوا رو انتقال میده داخل کابین مسدود شده بود !!!

حالا کسی میدونه جریان چی بوده و باید چکار کنم ؟؟
    راستی ماشین هم پژو پارس 88 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

علایم خرابی دسته موتور پراید چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    امروز درجه کولر رو گذاشتم روی آخرین ش ! یه سه چهار کیلومتری باهاش حرکت کردم که یهو

سلام

موتور موقع حرکت خاموش شده بوده و مشکل طوری بوده که نمیتونسته روشن بشه.
    علتش ممکنه مشکل برقی باشه.از قبیل خرابی اتصالات باتری به باتری و بدنه ، مشکل سیم کشی داخل کاپوت و...

اگه بازم پیش اومد برین پیش برقکار.

4. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

علایم خرابی دسته موتور پراید چیه؟
    سلام

دسته موتور پایین: معمولا جوش اون از روی رام موتور جدا میشه و باعث میشه موقع حرکت با دنده 1 یا دنده عقب ، صدای تلق تلق از داخل موتور بیاد.که دوباره جوش میدن.

دسته موتور بالا:خیلی کم پیش میاد خراب بشه مگه اینکه عمر ماشین زیاد باشه.علائمش لرزش زیاد موتور به داخل اطاق ، بازی موتور موقع نیم کلاچ کرده و ضربه به داخل اطاق موقع نیم کلاچ کردن است.

6. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان .
    یک موضوعی رو در موردِ کولرِ گازیِ خانگی و کولر ماشین به اطلاع علاقمندان برسونم :
    کولر ماشین درجه ی کم و زیاد نداره یعنی نمیشه مقدار شرمایش کمپرسور کولر گازی رو کم و زیاد کرد .
    کمپرسور کولر گازی یا روشنه یا خاموش .

برای تنظیم سرمایِ اتاقِ خانه یا اتاق ماشین از دو روش استفاده میشه :
    1- استفاده از ترموستات . یعنی وقتی دما به اندازه ی معینی کم شد, کمپرسور خاموش میشه یا دریچه ی سرد و گرم به طور اتوماتیک تغییر میکنه تا مخلوطِ هوایِ سرد و گرم درست بشه و دمای اتاق ماشین در یک حد ثابت بمونه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثال :
    در اسپیلت های خانگی و بعضی از ماشینها یک نشانگر دیجیتالی وجود داره ( شکل بالا ) که میشه مقدار دمای دلخواه رو تنظیم کنیم ( مثلاً 25 درجه )
    کمپرسور یکسره کار میکنه تا اینکه دمای اتاق میرسه به 25 درجه .
    در این لحظه ترموستات برقِ کمپرسور رو قطع میکنه و کمپرسور خاموش میشه و فقط FAN پنکه کار میکنه یا همونطور که گفتم با مخلوط کردن هوای سرد و گرم , دما رو در حد تعیین شده ثابت نگه میدارند .
    عده ای تصور میکنند با تنظیم دما , کمپرسور کمتر یا بیشتر سرما تولید میکنه اما این تصور اشتباهه . کمپرسور یا روشنه یا خاموش .

2- در بیشتر ماشینها میشه با دکمه ی سرد و گرم ( قرمز آبی ) سرمای بادِ کولر رو کم و زیاد کرد به این صورت که وقتی دکمه رو میبرید به سمتِ قرمز , یک دریچه راهِ عبور هوا به سمتِ اِواپراتور کولر که زیر داشبورد هست رو تا حدی میبنده و به جاش قسمتی از هوا رو از مسیر بخاری عبور میده که باعث قاطی شدنِ هوای سرد و گرم میشه و شما احساس میکنین که سرمای بادِ کولر کم میشه ( درست مثل باز کردنِ شیر آبِ سرد و گرم با هم در آشپزخانه ) .

در ماشینهای نسبتاً گرانقیمت وگرانقیمت , برای هر سرنشین یک دکمه ی تنظیم دمایِ جداگانه وجود داره که میشه باهاش میزان سرما یا گرمایِ کانالِ هوا رو برای هر سرنشین جداگانه تنظیم کرد
    هر چقدر پول بدین همون قدر هم آش میخورین

پس با زدنِ دکمه ی AC کمپرسور روشن میشه و با چرخاندن دکمه ی سرد و گرم هوای سرد کولر با هوای گرم مخلوط میشه و دمای دلخواه رو به وجود میاره

بنابراین وقتی دکمه ی سرد و گرم ماشین رو میچرخونین یا وقتی درجه ی ترموستاتِ روی داشبورد یا کنترلِ اسپیلتِ خانگی رو کم و زیاد میکنین , تاثیری در مقدار سرمای تولید شده توسط کمپرسور نداره بلکه با تنظیم دما فقط به کمپرسور میگین کِی روشن بشه و کِی خاموش بشه .

در ماشینهای معمولی که دکمه ی تنظیم دیجیتالی نداره , یک ترموستات داخل اواپراتور ( زیر داشبورد ) تعبیه شده که وقتی اواپراتور بیش از حد سرد میشه برقِ کلاچ کمپرسور کولر رو قطع میکنه تا کمپرسور خاموش بشه تا اواپرلتور یخ نزنه .

بعد از چند دقیقه دوباره برق کمپرسور رو وصل میکنه . برای همین هست که اگر هوا خیلی گرم نباشه کمپرسور هر از چند دقیقه خاموش و روشن میشه و صدای تقه ی ضعیفی از کنار موتور شنیده میشه که صدای درگیر شدنِ کلاچ کمپرسور کولر هست
    =================================
    اگر درجه رو تا حدی بیارین پائین که کولر نتونه سرمای اتاق رو به اون حد برسونه بنابراین کمپرسور هرگز خاموش نمیشه و یکسره کار میکنه .
    مثال :
    اگر قدرت اسپیلت تا حدی باشه که بتونه دمای یک اتاق رو فقط تا 24 درجه پائین بیاره , اگر شما درجه ی کنترل رو رویِ 23 یا 22 تنظیم کنین , هرگز کمپرسور خاموش نمیشه .

برای همین هست که میگن همیشه درجه رو روی 26 یا 27 بذارین یا اگر مسافرت میرین و اسپیلت رو روی اتوماتیک تنظیم کردین باید دما رو روی 30 تنظیم کنین تا فقط مدت کوتاهی کولر روشن بشه ( در اوج گرما ) و بقیه ی روز خاموش باشه .
    اصلاعات بيشتر در مورد طرز کار کولر گازی ماشین در تاپیک صرفه جوئی در هزینه های خودرو
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=647516&page=5
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 21-06-2014 at 14:48.

8. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام

دسته موتور پایین: معمولا جوش اون از روی رام موتور جدا میشه و باعث میشه موقع حرکت با دنده 1 یا دنده عقب ، صدای تلق تلق از داخل موتور بیاد.که دوباره جوش میدن.

دسته موتور بالا:خیلی کم پیش میاد خراب بشه مگه اینکه عمر ماشین زیاد باشه.علائمش لرزش زیاد موتور به داخل اطاق ، بازی موتور موقع نیم کلاچ کرده و ضربه به داخل اطاق موقع نیم کلاچ کردن است.
    اتفاقا مال من مثل دسته موتور پایین صدا میده!!ولی خوب عمرش هم بالاست بیش از160 هزار تا کارکرده وفابریکی هست..ولی بعضی مواقع که کلاچ سریع ول میکنم توی دنده2 و3 هم صدای برخورد فلز با هم میده
    عکس نداری،دقدیق ببینم کجاش میشه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

ممکنه به دلیلی کمپرسور کولر شما جام کرده باشه از جمله استفاده نکردن و خرابی روغن و یا یخ زدگی در هوای مرطوب و یا به هر دلیل شما حتما تسمه دینام رو چک کنید و اگه خراب یا شل بود رسیدگی کنید و پس از اون ماشین رو درجا روشن و با کولر روشن به تسمه کامل دقت کنید
    اگه از این ها نبود به سراغ مشکل برقی برید که اتصالی در مدار نباشه

11. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان .
    یک موضوعی رو در موردِ کولرِ گازیِ خانگی و کولر ماشین به اطلاع علاقمندان برسونم :
    کولر ماشین درجه ی کم و زیاد نداره یعنی نمیشه مقدار شرمایش کمپرسور کولر گازی رو کم و زیاد کرد .
    کمپرسور کولر گازی یا روشنه یا خاموش .

برای تنظیم سرمایِ اتاقِ خانه یا اتاق ماشین از دو روش استفاده میشه :
    1- استفاده از ترموستات . یعنی وقتی دما به اندازه ی معینی کم شد, کمپرسور خاموش میشه یا دریچه ی سرد و گرم به طور اتوماتیک تغییر میکنه تا مخلوطِ هوایِ سرد و گرم درست بشه و دمای اتاق ماشین در یک حد ثابت بمونه .

درود برشما و ممنون بابت مقاله مثل همیشه جالب و کاملتون
    اگه میشه یک توضیح هم درباره کلید AUTO در ماشین ها و اینکه فرقش با منوال چی هست
    (مثلا اینکه ایا با AUTO بجای کمپرسور دریچه گرم هم باز میشه یا نه ) داده بشه
    یعنی اینکه چه فرقی داره سیستم روی اتوماتیک باشه یا درجه به دلخواه روی عدد خاصی تنظیم بشه؟
    و اینکه خیلی از دوستان ممکنه با کلید CIRCULATION آشنا نباشند یا شک داشته باشند به اینکه کی در چه وضعیتی باشه بهتره
    اگه ممکنه اینو هم توضیح بفرمایید تا استفاده کنیم
    ممنون از شما
    Last edited by kasra2002; 21-06-2014 at 16:28.

13. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال که مطرح میشه برا خیلی ها اینه که رطوبت گیر یا ف ی ل ت ر گاز کولر رو می گن هر از چند گاهی باید عوض کنید که اگه خراب بشه واویلاست و این به سرم اومده و یه اکسپنشن هم روی دستم گذاشته
    حالا با توجه به کیفیت روزکمشو گاز های کولر و قیمت جالب اون دو سوال پیش میاد
    آیا بهتره که عوض شه و یا بذاریم تا خراب شه
    و چرا یک شیر در دو طرف اون تعبیه نمی کنند که بشه با بستن اون ( شبیه بعضی از اسپلیتها و بدون نیاز به سیستم خاصی برا جمع کردن گاز ) بشه راحت عوضش کرد
    به نظر شما این پروژه عملیه؟

15. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان حالا که بحث کولر داغه منم سوالم رو مطرح کنم
    کولر پراید (9000تا کارکرد) وقتی روشن میکنم بعد از چند دقیقه کار کردن عادی و خوب فکر میکنم زمان کار کردن شیر برقی یا چیزی شبیه اون که مصیر گازو به اتاق ماشین باز میکنه و پشت داشبورده چند ثانیه یه صدای بوق مانند زیادی میده مثل بوق قطار
    بعضی مواقع هم بدون صدا عادی کار میکنه دوستان مشکل اینجوری نداشتن و آیا ضرری داره یانه؟
    دور 3 و 1 فنش از کار افتاده ولی وقتی میزارم رو دور2 و برمیگردونم رو دور 1 اونم کار میکنه ولی دور 3 اصلا کار نمیکنه
    توی ماشین بوی بنزین میاد و از لای درب باک هم بنزین نشت میکنه وقتی هم درب باک رو باز میکنی بنزین با فشار بیرون میریزه علتش حباب گیره؟ و اگه همینه آیا تعویضش با گارانتیه یا آزاده؟
    Last edited by hosein002; 21-06-2014 at 19:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •