تورنت نیست ، لینکش خرابه
من کرجم ، جهانشهر کرج.ممنونبهتر نیست بگین که شما تو کدوم شهر هستین تا یکی بهتون کمک کنه !
تورنت نیست ، لینکش خرابه
من کرجم ، جهانشهر کرج.ممنونبهتر نیست بگین که شما تو کدوم شهر هستین تا یکی بهتون کمک کنه !
دانلود کشتی شیک و زیبا جهت طبیعی تر کردن در یا ها و رود خانه ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
دانلود foker 70 :
Filesize: 21.74 MB
پنل واید 747 :
Filesize: 2.68 MB
دانلود کشتی فضایی :
Filesize: 13.31 MB
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
دانلود راکت فضایی آتلانتیس :
Filesize: 7.29 MB
خوب ، My Traffic رو هم نصب کردمبسیار خوشحالم که حداقل طبیعی تر شده شبیه ساز ، اینم لینک تورنت مای ترافیک
سلام
کسی لینکی چیزی برای اضافه کردن FMC به 744 و 738 نداره...؟؟؟
FMC چی هست ؟ کاربردش چیه ؟
بچه ها یه سوال: از چه زمانی باید شروع به کاهش ارتفاع کرد ؟ یعنی بهترین زمان!! اصلاً برای پرواز تهران - دوبی یا تهران - مشهد چه ارتفاعی مناسبه ؟
من همیشه 30 تا 32 هزار پا ارتفاع می گیرم ، ولی وقتی می خوام لندینگ کنم از فرودگاه رد می کنم!چطوری میشه از فرودگاه مبدأ مجوز ارتفاع گرفت؟منظورم اینه که وقتی مجوز تیکاف می گیرم چرا اعلام نمی کنه که تو چه ارتفاعی پرواز کنم ؟!!
در مورد اینکه ((وقتی مجوز تیکاف می گیرم چرا اعلام نمی کنه که تو چه ارتفاعی پرواز کنم)) فکر کنم شما پرواز VFR رو انتخاب می کنید . شما باید تو قسمت flight planer که مشخصات پرواز هستش IFR رو انتخاب کنید .
برای تهران - مشهد 30000 پا فکر کنم خوبه !
اگه ]IFR پرواز کنید نزدیک فرودگاه مقصد شدید وارد approach می شین !!
فکر کنم مشهد از 62مایلی وارد approach میشه !!!![]()
FMC به طور کلی مغز هواپیما هست مثل: ECU خودرو...
معمولا برای اطلاعات یک پرواز رو از قبیل: مبدا"مقصد"میزان سوخت"ارتفاع"روت"و خیلیییی چیزای دیگر رو بهش قبل از پرواز میدن و FMC محاسبات لازم رو میکنه و برنامه ریزی میکنه... در کل FMC همه چیز هواپیماست.
برای کم کردن ارتفاع 2 روش ساده داریم که قبلا در موردشون پست داده بودم.
این هم از لینک دانلود بوئینگ 200-757 به همراه کابین مجازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)