آره اومده
من دانلودش کردم
آره اومده
من دانلودش کردم
هفت سنگم جای خوبیه برای خرید
کلا خردیم بازی رو همون روز یادم رفت بیام بگم ، دارم نصبش میکنم ایشالله که مثل قبلا بهم فاز بده![]()
سوالی داشتم
من وقتی می خواستم ویندوزم رو عوض کنم از کل فایلهای سیو شده سیمز کپی گرفتم
الان که دوباره سیمز رو نصب کردم توی فلودری که ذخیره ها باید باشه ذخیره های قبلی رو وارد کرد . حالا مسئله اینکه که سیوهای من توی بازی نمایش داده نمیشه و همه چیز از نو شده !
چطوری می تونم سیوهای قبلی رو توی بازی برگردونم ؟
دوستان کسی لینک دانلود یه نسخه از این بازی رو داره که نیازی به آپدیت و این چیزا نداشته باشه و بشه راحت EP ها رو نصب کرد؟
چه نسخه ای رو باید دانلود کنم که نیازی به آپدیت نداشته باشه و برای نصب EP ها مشکل نداشته باشه ؟
با توجه به اینکه شبی 6 گیگ دانلود می کنم و دیگه چیزی تو نت نمونده که دانلود نکرده باشم می خوام sims3 هم دانلود کنم![]()
اگه تورنت کاری که زیاد گیر میاد ولی معمولا هر نسخه ای رو که بخوای بگیری اپیدت اولیه اش توش هست
اپدیت های هر EP رو هم باید جدا نصب کنی .
چه کاریه خوب اپدیت ها رو بعدا جدا دانلود کن .
نه از تورنت نمی تونم استفاده کنم !
این نسخه ای که خودم دارم هر کاری می کنم آپدیت نمیشه ، هم روشی که در صفحه اول تاپیک گفته شده رو امتحان کردم و هم چندین روش که تو نت گفته بودند ، حتی یک فایل 700 مگابایتی هم دانلود کردم ولی جواب نداد
برای همین می خوام یه نسخه ای دانلود کنم که یا آپدیت باشه یا راحت بشه آپدیتش کرد
اپدیت هاش یه سری فایل exe هست که میتونی استفاده کنی . در ضمن نسخه ات باید بهش بخوره . یعنی منطقه بازی . مثلا امریکا یا اروپا و ... .
هر چی آپدیت بود امتحان کردم هیچ کدوم نصب نمی شد
به هر حال متوجه شدم نسخه Razor1911 از نظر آپدیت مشکلی نداره ، لینک دانلود بازی و تمام EP ها و آپدیت ها هم پیدا کردم
محتوای مخفی: The Sims 3 + All Expansions + Updates + DLC
سلام دوستان
من چند وقت پیش بازی رو خریدم که البته فقط Fast Lane Stuff رو داره. اهل دانلود و این حرفا هم نیستم.
یه سوال داشتم...
این بازی فقط یه شهر داره؟ Sunset Valley؟!
اگر شهرای دیگه ای هم داره از کجا میشه گیرشون آورد؟
اگر بازم شهر داشته باشه یه جوری تمام expansion هاشو گیر میارم ولی اگر اینطوری باشه که خیلی تکراری و کسل کننده میشه!!
با تشکر![]()
شاید چون فایل اصلی بازی رو جایگزین کرکتون نکردین. معمولا وقتی بازی کرک باشه آپدیت نمیشه.
شهر های دیگه هم داره ولی باید پکیج های دیگشو نصب کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)