دوست عزيز انگار مشکل تون باعث حواس پرتي تون هم شده !!!!
همين پست بالايي پست خودتون رو نگاه کنيد ......
!!!!!!!!!!!
دوست عزيز انگار مشکل تون باعث حواس پرتي تون هم شده !!!!
همين پست بالايي پست خودتون رو نگاه کنيد ......
!!!!!!!!!!!
با سلام من داشتم در ورد تايپ مي كردم يكهو نمي دونم چي شد كه حالا وقتي space مي زنم براي فاصله بين كلمات متن بعديمو پاك مي كنه نمي دونم چيكار كنم لطفا كمكم كنيد![]()
با سلام به دوستان
آيا امكانش هست كه كادر بوردر را نزديكتر به متن آورد بدون از اينكه متن را نزديك به كادر بردر ببريم
Last edited by قيوم پي سي; 13-06-2010 at 20:47.
سلام به همگی
در 2007 و 2010 در سربرگ Insert و در تب link زیر گزینه bookmark گزینه ای داریم به نام cross-reference این گزینه چه کار می کند ؟
-در بعضی از پایان نامه ها به طور مثال فاصله از بالای صفحه را مثلاً 3 می گیریم اما در بعضی صفحات خاص همان پایان نامه باید فاصله مثلا 6 یا 5 باشد چطور دقیقاً این فاصله را ایجاد کنیم در تمام صفحات دقیق در نمی آید
- چطور مثلا کلمات مثل R را تایپ کنیم در حالی که یک خط کنارش است نمی خواهم به طور دستی این خط را بگذارم
-
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريک ميگم
شما اشتباها دست تون خورده به دکمه Insert يه بار ديکه همونو بزنيد درست ميشه
با سلام
مثلاٌ ما چند تا فایل word جداگانه داریم هر کدام را که با ز میکنم قبلی بسته میشود و این جدیده باز میشود
یعنی در هر صورت یک فایل word دارم تنظیمات کجا را باید درست کنم wod 2003 است
مطمئنی که فایل قبلی بسته می شه؟
گزینه زیر رو تیک بزن، شاید فایلهای قبلی رو مشاهده نمی کنی:
tools=>options=>view=>show=>windows in taskbar
با تشکر
فکر کنم سوالم را درست مطرح نکردم ما یک صفحه word باز میکنیم که حاوی مطالبی است حال یک صفحه word دیگر را نیز باز میکنیم به محض باز شدن صفحه word صفحه جدید در همان word قبلی جایگزین میشود
سوالتون هنوز هم کمي نامفهومه !!!
سلام
من یه فایل ورد را از ابتدا با 2007 نوشتم و اون رو هر روز تکمیل میکردم و از ابتدا خروجی 2003 ازش گرفتم ولی امروز که اومدم بازش کردم تمامش به هم ریخته و به صورت حروف چینی(==++--) شده.؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید آخه 300 صفحه هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)