حمید جون خوبی؟ سلام
ببین به حرفات گوش دادم و رفتم تو کار آمپ مونو ( چه پسر خوبی
.gif)
)
حالا 2 تا سوال دارم باز
1- واسه کامپ کنوود 1730 و یا آلپاین R-17S یا چیزی تو همین رنج قدرت ، چه آمپ 4 کانالی بگیرم ؟
یکی از دوستان x41 رو معرفی کرد ، ولی خب 240 تومن قیمتشه که به نظرم زیاده ، مثلا ساند یه مدلایی هم داره 140 تومن ، ولی گفتن خوب نیست زیاد ساند
حالا میخواستم لطف کنی بگی چی بگیرم
2- این نقل قولم بجواب بی زحمت
( تو tt جوابی نگرفتم )
سلام
كامپ 1730 كامپ خوبيه.در مورد الپاين مدل SPR-17S كه مدل جديدي هست منتها قيمتش 195 تومنه.اون مدلي هم كه امير خان گفتن مدل 17LS هست.الان قيمتش تو سايت جناب اقائي تخفيف خورده و 144 تومن به فروش ميرسه.
در مورد آمپ به نظر من هم اگر كمي بيشتر هزينه كني راه دور نميره. همون X41 رو بگير.
آقا حمید .
آقا علی
اون کارارو کردم اول آمپ رو فلت گذاشتم بعد تو x.over به بادنهای عقب 80 هرتز دادم. به ساب هم 70 فک کنم
صدا خیلی از حالت معمولی بهتر بود . بعد تنظیمات رو دیفالت کردم آمپ رو گذاشتم رو HP دیدم خوب نیست
وقتی رو فلت باشه با تنظیماتی که شما دادین تا ولوو 23 یا 24 صدای شفاف دارم . ولی وقتی رو hp یا lp باشه تا 21
یه چیز دیگه هم تو تنظیمات بود رو 18 بیت بود فک میکنم . اون رو رو چند بزارم ؟
بعد اگه به باندا بیشتر از 80 هرتز بدی چی میشه ؟
ممنون
يه جاي كار ميلنگه. اگر سيستم تنظيم باشه راحت بايد تا 95% ولوم باز رو بدون ديستورت جواب بده.23-24 خيلي كمه.!!!
نكنه قسمت HPآمپ مشكل داره. بايد وقتي ميره روي HPتا زماني كه روي LP هست صدا بايد كاملا متفاوت باشه.من به آمپت مشكوك شدم..gif)
سلام خسته نباشید
برای 206 اس دی میخاستم یه مینی مینی سیستم ببندم که کیفیته خوبی داشته باشه و بیسش هم تقریبا خوب باشه
بیشتر هم آهنگای پاپ و ترنس و دی جی گوش میدم . راک و متال گوش نمیدم
آخه میگند اونایی که راک و متال بیشتر گوش میدن دنبال کامپ هستند
حالا یک نفر اینو بهم گفته خوبه ؟
کلا بشه 470 تومن چون بیشتر 1 ریال هم ندارم
پخش 4150 قیمت 150
باند پایونر 6902 قیمت 105
کامپ 703 کنوود 85
یه آمپ 4 کانال کنوود 100
نصب 30
جمعا 470
باند پایونر 6902 از 718 ای ایکس کنوود بهتره ؟
این سیستم صدای بهتری دارم یا بجای کامپ 1 ساب روی تاقچه بذارم ؟ چون ساب باکس نمیخام
یکی از دوستان هم یه
jbl p953 قدیمی داره آکبند مال سال 2008 آکبند اون چجوره . چون فقط سیستم کیفیتی نمیخام بشه بیس خوبی هم تقریبا داشته باشه
بعدا هم قصد ارتقا ندارم . بهترین پیشنهاد کدومه ؟
ممنونم ازتون
شما هزينه اكسسوري رو در نظر داري؟حدود 50 تومن كم كم براتون آب ميخورها.
در مورد 953 اگر واقعا آك هست بسيار عاليه.
موزيكهاي شما داراي باسها و ريتم نتد هستند.اگر بخواهي ساب ببندي بايد تو باكس سيلد كوچك ببندي.
6902 ديگه نيست و خيلي كم شده.ولي در كل هر دو اسپيكر تقريبا تو يه رنج هستند.
يكي از اساتيد نيست من رو هم راهنمايي كنه؟؟؟؟
پخش پايونير 6250BT پخش خوبيه. بلوتوس هم داره.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي اخذ قيمت هم با اين شماره تماس بگير:
88840199