پس الان هیچ نامحدودی نمیدن؟
پس الان هیچ نامحدودی نمیدن؟
وضعیت شبانه ی پارس و شاتل افتضاحه! جفتشون اول که میگیری خیلی بالاست ولی بعد از چند روز سرعت رو محدود میکنن و شبی 600مگ زوری میگیری!
البته پارس شانسیه و ممکنه که سرعت همونطور بالا بمونه و شبی 3-4 گیگ بتونی دانلود کنی.
دوستان کسی تو مرکز رسالت طرح بعثت داره؟!
سرعت دانلود 128، روز و شب رو + وضعیت پینگ و تایم اوت رو بیاد بگه، انشالله اگه خدا بخواد میخوام از این شرکتای دزد بکنم بیام سراغ مخابرات. (منتظرم از وضعیت پینگ و قطعیش مطمئن بشم)
امروز زنگ زدم پشتیبانی صبانت. برخوردشون خیلی خوب بود اما!! گفتم سرعتم پایینه. جوال دادند صبا نت از چند روز پیش سرعت دانلود سرویس هاشو آورده پایین و این دیگه جزیی از سیاست هاشون شده. یهشون گفتم سرعت دانلودم بین 30 الی 40 هست. با کمال آرامش جواب دادند که : نرماله!
راستی آقایون یه سوال : پینگ من نوسان زیاد داره. بین 200 تا 500 بالا و پایین میره. اینم به قول صبانتی ها طبیعیه؟؟؟!
یه سوال این درسته که اونایی که خطشون فیبر نوریه نمی تونن کانکنت شدن رو حالت pppoe بزارن؟؟؟؟
بچه ها کسی تازگی رفته از مخابرات adsl بگیره؟
می خواستم بدونم چه جوریاست، آخه سایتش که در و پیکر درست و حسابی نداره آدم نمیدونه از کجا بره تعرفه ها و سرویس های جدید رو ببینه!
با سلام
نه همچین چیزی نیست.
موفق باشید.
با سلام
دوستان من اگر بیشتر از تعرفه دانلود کنم پولش رو چطوری محاسبه میکنند؟ آیا روی قبض تلفن می یارند؟......
اجازه نمیدن.مجبورید ترافیک بخرید.زمانی که ترافیک تمام بشه اینترنت کلا قطع میشه.ولی اینترنت شبانه تا وقتی که خططتون تو رانژ هست اونم هست قطع نمیشه.
دوستان 512 رو از سایت تمدید کردم.نرین دفاتر مخابراتی.از خود سایت مخابرات اقدام کنین.معلوم نیست چی شده که دفاتر نامحدود نمیدن!!لابد سودش کمه.
واقعا آدمای بی شرفی هستن...
آدرس سایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دوستم طرح بعثت از مخابرات گرفته.مشکل اینه که چراغ adsl خاموشه مودم:td-811 tp-link گرفته.مودم خودمم زدم نشد. مودم بدرستی میاد و همچنین lan
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)