سلام دوستان من یکی از قدیمیا این تاپیکم البته خیلی قدیم که مدتها بود دیگه نمیومدم الان سعی می کنم که بازم سر بزنم هم استفاده کنم هم اگه تونستم کمکی کنم حالا جدیدن تو تاپیک چه خبرا هست؟
سلام دوستان من یکی از قدیمیا این تاپیکم البته خیلی قدیم که مدتها بود دیگه نمیومدم الان سعی می کنم که بازم سر بزنم هم استفاده کنم هم اگه تونستم کمکی کنم حالا جدیدن تو تاپیک چه خبرا هست؟
خوش اومدی ولی لقب رائول ماله داش احمد گله که بعد از ماه رمضون میادسلام دوستان من یکی از قدیمیا این تاپیکم البته خیلی قدیم که مدتها بود دیگه نمیومدم الان سعی می کنم که بازم سر بزنم هم استفاده کنم هم اگه تونستم کمکی کنم حالا جدیدن تو تاپیک چه خبرا هست؟
به روبی خیلی فشار اومد چون قبلا تو یه تیمی بود که اکثر بازیهاشو میبرد ولی الان براش سخت بود تو یه تیم از دستش کاری بر نمیاد البته با اینکه هنوز هماهنگ نشده ولی با یه ستاره نمیشه چلسی رو برد اما انصافا گل قشنگی به چک زد حال کردم نمیدونم چرا ولی وقتی گلو زد زیاد ازش بدم نیومد احساس میکردم از زندگی تو انگلیس راضیه
پخش مستقیم فوتبال رئال مادرید نومانسیا 21:45
عجب بازی ای بود..!!!
دمش گرم..!!
این گزارشگر اسکله کیه..؟؟!!
پیمان یوسفیه..؟؟!
3 ساعته نفهمیده متسلدر تو دفاع داره بازی میکنه..!!..هنوز داره میگه مرته ساکر..!!
...
واقعا یکی اونجا نبود به این بگه انقدر گفت مرته ساکر که منم داشتم شک میکردم گفتم کی رئال مرته ساکرو خریده ولی دفاع بد کار کرد موافقین؟ ایکرم روزش نبود3 ساعته نفهمیده متسلدر تو دفاع داره بازی میکنه..!!..هنوز داره میگه مرته ساکر..!!
ببخشید دیر اومدم ولی برد رئال رو تبریک میگم. گوتی هم خیلی خوب کار کرد مخصوصا نیمه اول.
خدایی نومانسیا هم عجب تیمی بودا.
در مورد دفاع هم خوب باید بگم کاناوار و کجا و این مت زدلر کجا. در کل تیم راضی کننده بود.
Last edited by h_starboy; 14-09-2008 at 22:41.
منم تبریک میگم.ولی به خاطر امتحانم نتونستم بازی رو ببینم که ای کاش اصلا امتحان نمیدادم.رد شدم. فردا دوباره باید امتحان بدم...
راستی...بازی رئال تو لیگ قهرمانان کی و چه ساعتیه؟![]()
منم درس داشتم اما اومدم سر زدم دیدم 4-2 بودند چند چند شد آخر؟
من موندم شما تو تابستون چه امتحانی داشتید که نتونستید بازی رو ببینید - اما به هر حال رئال بازی رو دست کم گرفت وقتی اخبار رو نشون داد دقیقه 31 بود و بازی 2-2 بعد اخبار که برگشت دقیقه 40 بود و بازی 4-2 که گل چهار م مدافع حریف زد - بارسام که تو خونش به تساوی رسید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)