تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 949 اولاول ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خدایا دارم درست میبینم 128 نامحدود 78000 تومن
    میگم این قیمت در کل ایران به این شکله یا فقط تو مشهذ این قیمته؟!
    پس چرا توی سایت فن آوا تغییراتی ایجاد نشده؟!
    احتمالا تجهیزات اینترانت واسه زیرساخت ، زیادی خرج برداشته که اینطوری میخواد جبران مافات کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

البته فکر کنم اینترانت رو یکجور شبیه dedicated میدن که دیگه ضریب اشتراک و سقف ترافیک نداره . فرض کنید یه شبکه لن درست کردید به دوستاتون هم بازای مبلغی
    یه کابل میدید .. البته با همه این حرفها هم بازم بقول دوستمون یه صفر ( و بلکه هم بیشتر!) اضافیه . و اون قضیه فیبر نوری و اپراتور چهارم هم اساسش سرویس حداقل
    20 مگ به منازل هست با رقم پایین در حد توان خانواده ها که بتونن از iptv و غیره هم بهره مند ؟ بشن .

3. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه فن اوا هم دیگه بدرد نمی خورده از این ماه سرویس 2 مگ برنزی رو 23500تومان اضافه کردن انشالله 6 روز دیگه درخواست جمع اوری میدم - تازه یک به 10 هست / بالاتر از 190 نمیره زنگ زدن تهران میگم چرا روی یک به 8 نبستین خودتون در سایت گفتین حداکثر 1 به 8 می گن کی گفته 1 به 8 نیست؟؟؟؟ من خودم اینجا نمایندگی چون میشناختمش بهم راستشو گفت / که روی 1 به 10 همه ی جدیدا رو میبندن / اینم دزدی تو روز روشن / میدونم با شکایت از طریق زیر ساخت درست نمیشن ولی حداقل الافشون که می کنم

5. 3 کاربر از mohammad_1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان متاسفانه فن اوا هم دیگه بدرد نمی خورده از این ماه سرویس 2 مگ برنزی رو 23500تومان اضافه کردن انشالله 6 روز دیگه درخواست جمع اوری میدم - تازه یک به 10 هست / بالاتر از 190 نمیره زنگ زدن تهران میگم چرا روی یک به 8 نبستین خودتون در سایت گفتین حداکثر 1 به 8 می گن کی گفته 1 به 8 نیست؟؟؟؟ من خودم اینجا نمایندگی چون میشناختمش بهم راستشو گفت / که روی 1 به 10 همه ی جدیدا رو میبندن / اینم دزدی تو روز روشن / میدونم با شکایت از طریق زیر ساخت درست نمیشن ولی حداقل الافشون که می کنم
    مگه همون آشناها راستشو بگن وگرنه به همه میگن ۱ ب۸ حالا چجوری ثابت کنی معلوم نیست
    تهران بهتره همون مخابرات اینجا هم میگن میخواد همون مدیری که قبلا نامحدود آورده بود برگرده
    من که ببینم قیمت تهران و کیفیتشون مثل قبل باشه میگیرم
    اتفاقا استقبال میکنن از شکایت چون مثل خودرو سازها شدن و زیر ساخت حق بهشون میده
    مگه همین تجربه ها معلوم بشه سرعتش چطوره
    Last edited by Dr Nima; 20-10-2014 at 12:21.

7. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

ممکنه یکی بگه توی تهران 1 مگ محدود سرعتش چقدر هست (نمایش توسط دانلود منیجر)؟
    و اینکه شبانه سرعتش چقدر میشه ؟
    و نهایتا شبانه رو محدود می کنه یا نه ؟
    اگر دوستان سریعتر خبر بدهند خیلی ممنون می شوم .

9. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

در پاسخ به شما و دوستان عزیز شهر مشهد عرض می کنم نوع کارت هایی که در برخی مراکز مشهد استفاده شده متاسفانه قابلیت ADSL2+ رو نداره و در این خصوص با مدیریت دفتر مرکزی نامه نگاریی کردیم.
    طب قول هایی که داده شده انشاا... تا حدود یک ماه آینده این کارت ها تعویض خواهند شد. تاکید می کنم فقط برخی از مراکز این محدودیت رو دارند و اگر نیاز به این مدولاسیون دارید لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید تا بررسی بشه.
    با تشکر از پاسخ شما من که از فن آوا تا این چند روز راضی بودم چون شبکه وقتی که دانلود میشه سرعت ثابتی داره مثل بقیه شرکت ها دندان ارهای نیست (گراف استفاده از شبکه) اما همین جا از نمایندگی درخواست دارم تا ان شاا.. برای مرکز رسالت تجهیز ADSL2pluse هم بیارن که نویز خط بالاتر میشه و میشه پورت آپلود و دانلود رو بالاتر بست من این رو به عینه تجربه کردم
    ان شاا.. یک ماه دیگه ببینیم چی میشه

11. 2 کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

با تشکر از پاسخ شما من که از فن آوا تا این چند روز راضی بودم چون شبکه وقتی که دانلود میشه سرعت ثابتی داره مثل بقیه شرکت ها دندان ارهای نیست (گراف استفاده از شبکه) اما همین جا از نمایندگی درخواست دارم تا ان شاا.. برای مرکز رسالت تجهیز ADSL2pluse هم بیارن که نویز خط بالاتر میشه و میشه پورت آپلود و دانلود رو بالاتر بست من این رو به عینه تجربه کردم
    ان شاا.. یک ماه دیگه ببینیم چی میشه
    سلام. ممکنه شرایط اشتراکتون رو بگید ؟ شبانه هم دارید یا خیر ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

سلام. ممکنه شرایط اشتراکتون رو بگید ؟ شبانه هم دارید یا خیر ؟
    رایگان 3 گیگ هست و شبانه نداریم ولی یکی از دوست تو انجمن میگه 512 ؛ 2 تا 2.5 و 1 مگ 3 تا 3.5 گیگ شبانه روش حساب باز کن

14. این کاربر از fanoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا موافق نیستید
    وقتی گرون کردین گفتین به علت نظارتها. دوباره ممکنه بخاطر همین نظارتها حذف یا مصرف منصفانه اعمال بشه رو هر دو
    اون حداقل مصرف منصفانه هم مشکوکه اگه نمیخواین آینده کاری انجام بدین
    مگه آزار دارین اونو گذاشتین. یا خودتون رو میخواین آزار بدین چون بعضیا فقط تو سایت میرن و اونو میبینن
    بیخیال میشن و زنگ هم نمیزنن

راستی بعد از ساعت کاری شمارتون رو تهران دایورت میشه?
    کلا جوابگویی تلفن حتی ساعت کاریتون نباشه چن تا چنده?
    و تعطیلات چطور?
    قبلا هم عرض کردم مصرف منصفانه صرفا یک سیاست داخلی شرکت هاست و اگر مشکل نظارتی داشت، طبعا تا الان باید اعمال میشد.
    سایت متاسفانه مشکل داره و طبق پیگیری هایی که انجام شده به زودی به روز رسانی میشه.
    بله، ساعت 8 تا 17 همیشه هستیم، بعد از اون و در ایام تعطیل، زمان دقیقی نمیشه اعلام کرد.

16. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدایا دارم درست میبینم 128 نامحدود 78000 تومن
    میگم این قیمت در کل ایران به این شکله یا فقط تو مشهذ این قیمته؟!
    پس چرا توی سایت فن آوا تغییراتی ایجاد نشده؟!
    در کل ایران به این صورت ارائه میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •