با سلام
می خواستم دوستان نحوه ترسیم نمودار پیوستی را در صورت امکان توضیح بدن
همونطور که می بنید نمودار 3 و 4 از یک محور افقی استفاده کرده و دو تا محور عمودی(تا اینجاشو بلدم)
نمودار 1 و 2 رو امکان دارد بفرمایید چطوری ترسیم شده؟
با سلام
می خواستم دوستان نحوه ترسیم نمودار پیوستی را در صورت امکان توضیح بدن
همونطور که می بنید نمودار 3 و 4 از یک محور افقی استفاده کرده و دو تا محور عمودی(تا اینجاشو بلدم)
نمودار 1 و 2 رو امکان دارد بفرمایید چطوری ترسیم شده؟
دوستان من در اکسل نمودار رسم کردم و وقتی می خواهم برای محورهای عمودی و افقی اسم بنویسم مثلا وزن mg/g ولی در نمودار هر کاری می کنم با حروف
بزرگ نوشته می شود به صورت MG/G و گزارش نمودار بدین صورت مشکل دارد.
خواهش می کنم نحوه نوشتن لاتین حروف کوچک بر روی نمودار را به من آموزش دهید.
با تشکر
ممنون منم چند تا مشکل داشتم که طی آموزشهای دوستان رفع شد
![]()
میخوام ببینم میشه conditional formating رو از یک شیت به شیت دیگه ببرم و کار کنه ؟؟؟
سوال دوم چجوری میشه مثلا اعدادی که نوشتم رو یک سلول به پایین شیفت بدم ؟؟
درود
کسی میتونه بگه این منظورش چی هست؟ کجا رو میگه؟
![]()
به نام خدابا سلام
من دو فایل اکسل دارم. در یک فایل جدولی دارم دو ستونه یک ستون ردیفی از اعداد و در مقابل اسامی قرار دارند
حالا می خوام اسامی ردیف های خاصی با نام روبروی خودشون رو در یک فایل یا شیت که یک ستون ردیف در اون ایجاد کردم و از 1 الی آخر شروع می شه کپی کنم.
مشکل اینجاست که این اسامی زیاد هستند و دونه دونه بخوام اینکار رو کنم زمان بر میشه
با توجه به این که اسامی پشت سر هم نیستند راهی وجود داره بشه اسامی خاص رو انتخاب کرد و در محل مورد نظر کپی نمود
دو فایل پیوست قرار دادم تا منظورم رو بهتر برسونم
ممنون می شم کمک کنید
در این فایل اسامی نمونه انتخاب شدند
و در این فایل می خوام کپی بشن
![]()
اگه سلولها به همین شکل باشن یعنی رنگ شده باشن میشه از طریق فیلتر کردن این کار رو انجام داد
از گزینه فیلتر سلول رنگی رو انتخاب کنید
سلام و عرض ارادت
من کل حسابهام رو در چند فایل به صورت ماهیانه دارم
چه جوری میتونم جمع کل این فایلها رو در یک فایل جداگانه داشته باشم (مثلا با نام TOTAL)به صورتی که با تغییر در هر فایل تغییرات در فایل TOTLAL اعمل بشه؟ و در نهایت جمع کل سود و زیان و هزینه ها رو داشته باشم
ممنون
سلام و عرض ارادت
من کل حسابهام رو در چند فایل به صورت ماهانه دارم
چه جوری میتونم جمع کل این فایلها رو در یک فایل جداگانه داشته باشم (مثلا با نام TOTAL)به صورتی که با تغییر در هر فایل تغییرات در فایل TOTLAL اعمال بشه؟ و در نهایت جمع کل سود و زیان و هزینه ها رو داشته باشم
ممنون
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
یه مقداری مشخص پول داریم مثلا تو یه سال یا یه ماه میخاییم 5 درصد سود بکنیم وبرای ماه بعد کلا مبلغ اولیه با سود ماه اول با هم برا ماه دوم حساب بشه که اونم با پنج درصد سود و همین طور تا آخر
ممنون میشم بفرمایید تو اکسل چجوری باید اعمال کنم
مثلا 10 تومن اولیه که در آخر ماه اول میشه 105 تومن و برای ماه دوم مقدار اولیه 105 حساب بشه که پنج اون با مقدار اولیشه میشه 110.25 و همین طور تا آخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)