این بازی ها arcade هستن باید از live دانلود کنیشون
این بازی ها arcade هستن باید از live دانلود کنیشون
همون جور كه پدرام جان گفت كاملا قابل اعتماد هستن !!!
اين اواخر پيش اومده كه دسترسي به Internet نداشته !!!
ولي خب شما يه زنگ بهش بزن ...
من خودم چندبار ازش بازي گرفتم ...
سلام من میخوام یه XBOX مدل Jasper بخرم اگه میشه راهنمایی کنید؟
سلام.منم دیشب یه الایت گرفتم 580 تومن!نمیدونم میگفت جنسش خوبه و از این چیزا دیگه.حالا 2تا سوال دارم
1-باید کنسولو خوابیده بذارم یا ایستاده؟
2-چجوری باید بازی رو روی کنسول بریزم؟
مبارك باشه ...سلام.منم دیشب یه الایت گرفتم 580 تومن!نمیدونم میگفت جنسش خوبه و از این چیزا دیگه.حالا 2تا سوال دارم
1-باید کنسولو خوابیده بذارم یا ایستاده؟
2-چجوری باید بازی رو روی کنسول بریزم؟
1. والا به نظر من بيشتر سليقه ايه من خودم اول ايستاده مي ذاشتم ولي بعد خوابيده گذاشتم تو حالت خوابيده به نظر من صداي درايوش كمتره ... نظر من كاري ندارم درسته يا غلط ! در هر صورت كنسول طوري طراحي شده كه در دو حالت مي تونه قرار بگيره ...
2. اگه از داشبورد جديد استفاده مي كنيد (همون كه آواتورش آدمه) . وقتي ديسك بازي رو گذاشتين تو دستگاه رو درايو دستگاه كه باشيد دكمه y رو بزنيد ، منو مي آد اينستال تو هارد ! وقتي نصبش تموم شد از قسمت بازي ها مي ري اجراش مي كني از روي هارد ! البته موقع بازي كردن از رو هارد ديسك بازي بايد داخل دستگاه باشه !
آخر یکی درست جواب نداد !!!! یکی میگه میشه هارد اکسترنال usb رو به xbox 360 وصل کرد و بازی رو از روش اجرا کرد!! (حالا روش کار رو نمیدونم)
یکی میگه فقط میشه playback کرد.........
حالا هیچ روشی نیست که بشه بازی رو لود کرد؟؟؟
خیلی گرون خریدی... جنس خوب و بد نداره! یک چیزی گفته شما هم باورت شده ها!!!
حدود 130 تومن بیشتر پول دادی...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب راهنمایی خاصی نداره
همه مواردی که راجع به falcon بوده همونه
شما دقت کن بردش حتما jasper باشه
چون من تو ایران ندیدم کسی jasper داشته باشه
تو دبی هم خیلی کمه
البته مجید اورده و پیش فروش کرده
البته jasper فقط arcade موجوده الان
تایید میشه صداش کمتره1. والا به نظر من بيشتر سليقه ايه من خودم اول ايستاده مي ذاشتم ولي بعد خوابيده گذاشتم تو حالت خوابيده به نظر من صداي درايوش كمتره ... نظر من كاري ندارم درسته يا غلط ! در هر صورت كنسول طوري طراحي شده كه در دو حالت مي تونه قرار بگيره ...
به درایو هم کمتر فشار میاد
حالا یک چیزی بگم برای خودم که هم جالب بود هم خنده دار
یکی گفته بود اگه افقی بزاری به خاطر جاذبه زمین و فشار بیشتر خمیر سیلیکون سریعتر جدا میشه
و به gpu و cpu فشار میاد و احتمال 3 چراغ خیلی قوی تره.
دیگه تحلیلش با خودتون
هارد usb رو میتونی وصل کنی و فقط برای playback اهنگ ها و فیلم های داخلش استفاده کنی
بازی روش نصب نمیشه
مگر این که از این هارد های laptop بخری و با یک روشی که فوق العاده پیچیده و پر دنگ و فنگ هم هست هکش کنی که به جای هارد خود کنسول استفاده بشه
درسته
نسبت به فروشنده های فوشگاه مجازی بازی سنتر گرون خریدن
اما الان بیرون از نت و تو مغازه ها همین قیمته
این که خوبه
من جایی سراغ داشتم elite میداد 700
اين طور كه من فهميدم شما ميتوني هارد هاي ساتا كامپيوتر رو در صورتي كه يه كارايي روي پارتيشن ها انجام بشه (در اصطلاح هك بشه) ميتوني واسه xbox استفاده كني
من دیگه مجبور شدم بخرم.آخرین شانسم بود برا خرید.همه جا بسته بود.خودم هم گفتم 500 بیشتر نیست و اونم برا خودش گفت نه آخرین مدله و فلان و فلون منم گفتم ولش کن 80 تومن بیشتر میدم دیگه چیز خاصی نیست.بدیم بره بابا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)