تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 485 از 983 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

در مورد سوال اولت باید بگم که تو باید تاکتیکال شیلد داشته باشی نه اونا یعنی تاکتیکال شیلد بخری و بری انقدر با تاکتیکال شیلد بزنی بهشون که بمیرن شوخی کردم. باید تاکتیکال شیلد بخری و بعد با کلت بکشیشون.

در مورد سوال دومت هم باید بگم تا اون جایی که من میدونم، کانتر رو سری های قبل از پنتیوم هم اجرا میشه پس فکر کنم مشکل از چیز دیگه ای باشه. راستی تو این مواقعی که میگی یه چیز سبزرنگ نمیاد وسط صفحه که پر بشه؟؟
    در مورد اول باید بگم که کاملا درست گفتید و من مرحله رو رد کردم ... ممنون

اما در مورد دوم باید بگم خودم هم تعجب میکنم .... چون رم 256 ... کارت گرافیک 128 ... وسی پی یو 2000 اینتل ... میگم شاید نرم افزار خاصی باید غیر از خود بازی نصب بشه تا این مساله حل بشه ... مثلا من شنیده بودم Dirext X رو برای بازیا نصب میکنن .... غیر از نصب خود بازی دیگه چه برنامه ایی باید نصب بشه ؟؟؟؟

بعدش تو قسمت video بخش render دو تا گزینه دیگه ایی داره که میگه واسه شما امکان ساپورتش نیست

یکی OpenGL و یکی D3D که میگه ساپورت نمیکنه و Render رو میزنه Software میگم نکنه ماله این

باشه ؟؟؟؟؟

در مورد اون چیز سبز رنگ هم نه چیزی نمیا د..... فقط صفحه میشه انگار صحنه آهسته ... هم چشمم درد میگیره هم بازی جذابیتشو از دست میده هم اینکه تا من بیام بزنم اونا 600 تا تیر زدن ....!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

sسلام دوستان
    یه سوال داشتم که ایا میتونم از بازی کانتر و مود های نصب شده بک اپ بگیرم و با عوض کردن ویندوز دوباره بدونه نصب بازی کنم؟

داره خودمونی میشه tizhoush72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

آرش جان واقعا زحمت كشيدي داداشي! من كه اصلا اهل بازي نيستم واقعا خوشم اومد. البته چند روز پيش رفته بودم گيم نت يكي از دوستانم اون گفت بيا بازي كن. من هم كه اصلا تا حالا حتي نديده بودم اين بازي رو. اما به اصرار اون با يك نقشه ساده شروع كرديم. اولش من فقط مي خوردم و باعث ضعف تيم شده بودم اما يواش يواش راه افتادم. خيلي بازي جذابيه.
    اما مثل اينكه حتما بايد شبكه باشه. يعني با يك كامپيوتر نمي شه بازي كرد.

-------------------------------
    ويرايش توسط خودم!!!
    آرش جان من موقعي كه اين پست رو مي دادم پست قبلي شما ارسال نشده بود و من نديدم كه مي شه با يك كامپيوتر هم به تنهايي بازي كرد! اگه مي شه در مورد بازي كردن با يك كامپيوتر يه خورده بيشتر توضيح بدي.
    سلام. فک نمی کنم فقط شبکه بشه بازی ک من تو خونه علاوه بر اینکه با سرور بازی میکنم ( دوست و دشمنم کامپیوتره!) مرحله هاشو هم میگذرونم ( البته من منظوررم سورس نیست ها!

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد اول باید بگم که کاملا درست گفتید و من مرحله رو رد کردم ... ممنون

اما در مورد دوم باید بگم خودم هم تعجب میکنم .... چون رم 256 ... کارت گرافیک 128 ... وسی پی یو 2000 اینتل ... میگم شاید نرم افزار خاصی باید غیر از خود بازی نصب بشه تا این مساله حل بشه ... مثلا من شنیده بودم Dirext X رو برای بازیا نصب میکنن .... غیر از نصب خود بازی دیگه چه برنامه ایی باید نصب بشه ؟؟؟؟

بعدش تو قسمت video بخش render دو تا گزینه دیگه ایی داره که میگه واسه شما امکان ساپورتش نیست

یکی OpenGL و یکی D3D که میگه ساپورت نمیکنه و Render رو میزنه Software میگم نکنه ماله این

باشه ؟؟؟؟؟

در مورد اون چیز سبز رنگ هم نه چیزی نمیا د..... فقط صفحه میشه انگار صحنه آهسته ... هم چشمم درد میگیره هم بازی جذابیتشو از دست میده هم اینکه تا من بیام بزنم اونا 600 تا تیر زدن ....!!!!!!!!
    عزیز مشکلت همینه دیگه! بخش render رو باید بذازی رو OpenGL. به احتمال زیاد دلیل این که نمیتونی بذاری رو OpenGl اینه که درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی ( نه اونی که خود xp یا vista نصب میکنه)

موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sسلام دوستان
    یه سوال داشتم که ایا میتونم از بازی کانتر و مود های نصب شده بک اپ بگیرم و با عوض کردن ویندوز دوباره بدونه نصب بازی کنم؟
    بله میشه ( یا حداقل این که واسه من میشه)

موفق باشی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بله میشه ( یا حداقل این که واسه من میشه)

موفق باشی
    ممنون دوست عزیز شما از کدوم نرم افزار استفاده میکنید (برای اطمیتان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اون لینکی که من واسه کانتر 1.6 گذاشتم کاملا سالمه. (من لینکی نمیذارم که خودم امتحان نکرده باشم). محض اطلاع بگم که من کانترمو از همین لینک گرفتم. شما موقع نصب اون Error ها رو ignore کن. بعدش یه پچ نصب کن.

موفق باشی
    سلام دوست من...حق با شماست, بعد از چند بار نصب و ریختن پچ بالاخره درست شد.
    فقط تو سرورmaster game نمیره و ارور client error: check logs میده ! این مشکلش چیه؟!!
    ...تشکر!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز مشکلت همینه دیگه! بخش render رو باید بذازی رو OpenGL. به احتمال زیاد دلیل این که نمیتونی بذاری رو OpenGl اینه که درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی ( نه اونی که خود xp یا vista نصب میکنه)

موفق باشی
    آخه مساله مهم اینجاست .... من هر وقت با سی دی خود کارت گرافیک نصب میکنم نمیدونم چرا تا هر کاری میخوام بکنم مثلا تا همین بازی کانتر رو اجرا میکنم سیستم restart میشه .... نمیدونم باید چیکار کرد .... تنها راهش اینه که درایور اصلی که با سی دی خودش نصب کردم رو uninstall کنم تا خود ویندوز درایور نصب کنه .... اینو باید چیکارش کرد تا بتونم درایور اصلی خودش رو از رو سی دی نصب کنم و هی سیستم ری استارت نشه ؟؟؟؟؟ من xp service pack 2 دارم .... فکر کنم با درایور خود ویندوز conflict داره .... حالا این مساله رو چجوری حل کنم ؟؟؟؟

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    من زیاد تو کانتر حرفه ای نیستم و چیز زیادی در موردش نمی دونم دو تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین.آیا گرافیک و محیط counter strike 1.6 condition zero با counter strike 1.4 condition zero فرق داره؟آیا کانتر ورژن1.8 اومده(اون ورژنی که میشه بصورت تک نفره بازی کرد با کامپیوتر)
    کسی نیست جوابمو بده.آخه من با کلی دردسر کانتر 1.6 رو دانلود کردم ولی وقتی اجراش کردم کنم هیچ فرقی با 1.4 نداره(از نظر گرافیک و مپ ها) می خواستم بدونم واقعا این نسخه ای که دانلود کردم یک و شیشه یا نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز شما از کدوم نرم افزار استفاده میکنید (برای اطمیتان)
    اگه منظورت ورژن کانتره، من 1.6 بازی می کنم.

موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •