میخواستم بدونم منی که مشتری قدیمی پارس انلاینم هم میتونم از این جشنواره استانی خرید کنم؟
مثلا این رو میخوام بخرم
ولی دوباره اطلاعات میخواد
![]()
میخواستم بدونم منی که مشتری قدیمی پارس انلاینم هم میتونم از این جشنواره استانی خرید کنم؟
مثلا این رو میخوام بخرم
ولی دوباره اطلاعات میخواد
![]()
اینا بیکارن میشینن پهنای باند آدم رو میارن پایین به آدم چیزی نمیگن؟؟؟؟
توی قسمت مشخصات خط تا چند روز پیش دانلودم روی 8مگ بود الان شده 6 مگ!
قبلاً زنگ زده بود گفته بود روی 8 مگ قطعی داری گفتم زیاد نیست خودم فعلاً ندیدم تا حالا. حالا اگه قطعی زیاد بود میگم که بیارید پایین... الان بدون اجازه برداشتن آووردن پایین![]()
Last edited by Mehran14233; 22-06-2017 at 13:24.
ن داداش اینا برا مشترکین جدیده
زنگ زدن اول میگن مدرک بده ! بعد میگن عکس درست نیست بعد زنگ زدن میگن پایینش بنویسید و امضا شه باز زنگ زدن میگن تازه نامش به نام شما نیست ! میگم من که نگفتم به نام کی باشه میگه وقتی گفتیم اسمتون یعنی نام صاحب adsl بعد میگم خوب عوض کنین میگه نه نمیشه چون از کجا بدونیم خودتون هستید! منم دیدم دنبال مدرک هستن گفتم پول عودت بدید باز ثبت نام میکنن یک مشتی عوضیوقتی با خط خونه تماس میگیرم میگم عوض کنین یعنی صاحب خط میخواد عوض شه ! میگه شاید شما رفتید یکی دیگه داره اینو میگه هه! مثلا پشتیبانی اپل هستش!بعد میگم خوب کد رهگیری واریز و میدم!میگه بازم نه نمیشه!یا کد ussd !اخرش میگه شنبه تیم پشتیبانی میاد شاید براتون نام رو عوض کنه ! مرتیکه عصبانیم بودجمع کنید بابا تو رو خدا شده بمیرم کارت ملی که به نام خودمه نمیدم مدارکم تمام دسته صاحب کارمه اصلا نیست ! زنگ زدم میگه تهرانه ادم و فقط کلافه میکنند! باید بپرسید نام کسی که میخوایید adsl به نامش ثبت شه کیه! و برخورد زشتتون و درست کنید!
Last edited by apple021; 22-06-2017 at 23:39.
من منظورم برای سرویس های محدود بود
نامحدود که کلا حساب میکنه شبانه ش رو هم
الان یعنی شبانه سرویس های محدود رایگان شده؟
دوستان SNR روی پینگ تاثیر داره؟ من الان SNR ام حدود ۸ الی ۱۰ در نوسانه امکان داره روی پینگ تاثیر داشته باشه ؟
دوستان می خوام 1 ماه 8 مگ 5 گیگابایت رو بگیرم
شبانه سرعت چه جوریه؟؟ اسمی هست ؟ چون اگه اسمی باشه باید 1 مگ باشه
کسی این سرویس رو خریداری کرده
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان نتم تموم شده
میشه سریعتر جواب بدین
من اگه یکی از ین طرحها رو بخرم, مثلا سی گیگ شش ماه, هر ماه پنج گیگ حق دارم درسته؟
بعد اگه حجم بخرم تا آخر همون ماه باید مصرف کنم یا تا پایان شش ماه وقت دارم :/
اسیاتک خوبیش این بود که یهو 90 گیگ میخریدی ارزون میفتاد, گویا پارس آنلاین نداره
Sent from my D6633 using Tapatalk
نه تاثیر نداره،snr اگر داغون باشه اصلا نت قطع و صل میشه ولی اگر خط پایداری باشه و قطعی نداشته باشید تاثیری در پینگ نداره.
پس اگر قطعی نداشته باشید و خط پایدار باشه در پینگ تاثیری نداره
شبانه ها رو فکر کنم محدود کردند و فرقی نمیکنه سرعت 1 مگ بخرید یا 8 مگ.من که 128 دارم با دوستانی که 2 مگ دارند تفاوتی در سرعت شبانه نداریم.بهتره از خود پشتیبان بپرسید.تو سایتم برید ببینید زده حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ.این تازه اضاف شده.اسفند که سرویس ازشون گرفته بودن چنین محدودیتی رو قائل نبودند
تا پایان 6 ماه
پارس آنلاین بیشترین ترافیکی که ارائه میده 50 گیگه.شاید هر از گاهی جشنواره ترافیک بذاره و 100 گیگی هم ارائه بده
Last edited by محمد7966; 23-06-2017 at 01:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)