من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده![]()
من رفتم 100 گیگ خریدم
الان دیدم اول از حجم اصلی کم میکنه.. اون 100 گیگ بلا استفاده مونده![]()
غیرممکنه اصلا امکان نداره مال من وقتی خریدم رفت رو 100 گیگ بعد 100 گیگ دوم رو گرفتم هنوز از همون 100 گیگ اول داره کم میکنه بعد میره رو 100 گیگ دوم بعد 3 آذر که تایمش تموم شد میره رو حجم اصلی !!!!!!
پشتیبان که تعطیل بود شما اگه میدونین کمک لطفا
من برای مصرف عادی جشنواره 65 میخوام بخرم
برای دانلود شاتل لند فقط فیلم هام توی 4upload هست با حجم هر فیلم 5 گیگ که باید به 2 گیگی تقسیم کنم که بشه ریموت کرد روی شاتل لند درسته؟
بع اینکه سرعت دانلود از شاتل لند چقدره? محدود میکنه بعد از دانلود مقدار مشخص یا نه؟
آیا همواره در طول سال این سرویس شاتل لند هست؟
بالاخره سرعت درست شد !!! :/
![]()
یا خداکدوم سرویس داری شما؟؟؟؟؟
اکو 128 با شبانه![]()
![]()
![]()
ممنون دوست عزیز که جواب دادی
اما دوستان نگفتید سایتهای که ای پی ایران را مسدود کرده میشه ریموت کرد؟ مثل ادوب
سایت 4upld تعطیل شده و امکان تقسیم فایل ندارید...
سرعت دانلود از شاتل لند به سرعت خط شما بستگی داره، هرچقدر که براتون بسته باشن، با همون سرعت میتونید دانلود کنید.
دانلود از شاتل لند محدودیتی براتون ایجاد نمیکنه.
قبلا شاتل لند رو بصورت چشنواره ای و کاملا رایگان در ماه هایی از سال قرار میدادن.
اما الان کلا بصورت بسته یکماهه باید خریداریش کنید.
قیمت بسته شاتل لند تا 25 شهریور تخفیف خورده و 10 هزار تومان هست و بعداز این مدت 20هزار تومان میشه.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
فعلا که برای من جلوی اون 100 گیگ --- گذاشته و از حجم اصلی کم میکنه. البته من تازه این ماهو شارژ کردم هنوز ترافیک پایه غیر قابل انتقال رو مصرف نکردم. شاید اول ترافیک پایه رو مصرف میکنه. بعد ترافیک محدود و در اخر ترافیک معمولی خریده شده؟
اینطوری که اصلا جالب نیست. مطمئنید که art 2 و art 4 رو برداشتن؟ تو وب سایتشون هست که البته خیلی بهشون اعتمادی نیست، اگر برداشتن اصلا جالب نیست. خوزستان دزفول اوضاع شاتل چطوره؟ دوستان اطلاع دارند؟
Last edited by ali-1991; 19-08-2016 at 01:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)