سلام دوستان
من یه هدفون خوب و ارزون می خوام چی بخرم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
من یه هدفون خوب و ارزون می خوام چی بخرم؟
ممنون از راهنماییتون
دوستان تا 80 تومن چی بگیرم؟
از این فول سایزهای بزرگ بیشتر دوست دارم البته AMBIENT زیاد گوش میدم ولی دوست دارم وقتی ترنس تکنو گوش میدم همچین هد بیام اتوماتیک
Last edited by SevenCity; 29-11-2011 at 23:05.
من نظرم رو creative Aurvana Live هستش.شما که 80 داری هزینه میکنی 10 تا دیگه بذاری روش اینو بخری بهتره
من dj رو تست نکردم اما بعضیا حتی تو همین فروم هم live رو داشتن و راضی بودن.
در ضمن هر دو مدل سوکت 3.5 میلیمتری هستش که به pc میخوره
ممنون از راهنماییتوندوستان تا 80 تومن چی بگیرم؟
از این فول سایزهای بزرگ بیشتر دوست دارم البته AMBIENT زیاد گوش میدم ولی دوست دارم وقتی ترنس تکنو گوش میدم همچین هد بیام اتوماتیک![]()
بچه ها ما اینجا همه دوستیم و قصد داریم به هم کمک کنیم ولی اگه سوالی دارین چند صفحه تاپیکو بخونین ( من نمیگم همشو ، حداقل 50 صفحشو بخونین ) اگه جوابتون تو سوال بقیه نبود بعد بیاین سوال بپرسین .
و اون موقع نوع سوالتون مشخص تر و هدفدارتر میشه و بچه های فروم بهتر کمکتون میکنن.
اگه هم میخواین جواب بدین وقتشو نداریم پس وقت موزیک گوش دادن هم ندارین![]()
من یه هدفون in-ear برای موزیک های لایت پاپ میخوام که شفافیت زیادی داشته باشه و باسش هم معقول باشه. 3 ساله خودم ep-630 دارم .خسته شدم ازش.... چی پیشنهاد میدید؟
این مدلا چطوره؟
sennheiser cx270 که 45 تومنه.
و sony ex55
ep-830
دوستان تهرانی کسی فروشگاهی میشناسه که پاناسونیک hje350 رو با قیمت خوب بتونه به شهرستان بفرسته؟ اخه اون پایتختیه نمیفرسته
لطفا فروشگاه رو تو پخ برام بفرستید
بسیار بسیار ممنون
دوستان creative Aurvana Live رو تایید میکنید؟
من dark ambient با اون حال و هوای اتمسفریکش هم خیلی گوش میدم موزیک هایی که اصلا با این هدست های 20 ..30 تومنی فیلیپس و کریتیو قابل شنیدن نیست میدونم بودجه خیلی کمه ولی میخوام هدفون موردنظر فقط بتونه موزیک منو پخش کنه کیفیت هم نداشت مهم نیست
سلام دوستان . من دو تا کمک فوری میخوام .
اول میخواستم ببینم تا رنج 150 دلار شما کدومیک از هدفونای زیر رو تایید میکنید : ( اگه بهتر اینا هم سراغ دارین بهم بگین )
eymotic reasearch HF5
shure SE215
Hifiman RE262
audeo phonak PFE 122
و سوال دومم که واجب تره اینه برای خرید از امارات راهنماییم کنید .
داداش من تا یکشنبه تو ابوظبی هست ، حدود نصف روز هم توی دوبی هست لطفا تو این دو تا شهر اگه نمایندگی از این هدفون ها (یا هر برند معتبر دیگه ای ) سراغ دارین بهم بگین یا لینکشو برام پ.خ کنید
یا چند تا shoping mall که توش احتمال داره این هدفونا (یا هر هدفون خوب دیگه ای )گیر بیاد بهم معرفی کنید .
کلا هر کمکی برا خرید هدفون از این دو شهر بهم بکنید ممنون میشم.
دوستان لطفا راهنمایی کنین.
دوستان کدوم مدل های Beats By Dr.dre توی ایران هست؟! بلوتوث هم داره!؟ برای آهنگ گوش کردن میخوام.. نسبت به قیمتش بیارزه.. یه قیمت هم بدین.. ممنون
آپدیت :
الان توی همینجا خوندم که دوستان متخصص میگن هدست های Dr.DRE خوب نیست!! واقعا همینطور هست؟!
به هر حال شما خودتون یک هدست خوب در حد 100 تومن معرفی کنید.. بلوتوث بود که چه بهتر
Last edited by h_r_v; 30-11-2011 at 19:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)