تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 754 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

سلام دوست عزیز من خودم مودم دی لینک ۲۷۹۰ یو دارم که چیپش برودکام هست که برای من عالی جواب داده اگر راهنمایی در مورد مودم خواستید در خدمتم.

Sent from my NX403A using Tapatalk
    خیلی ممنون دوست عزیز این مودمو والدین من دارند و مودم خیلی خوبی هست ولی من تو فکر این بودم یه چیز جدید تر بگیرم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی مودم با چیپ برادکام نوشته شده، این چیپ قابلیت سازگاری خوبی با نویز داره
    نظر بنده رو بخواین Vodafone HG556A میتونه گزینه مطلوب شما باشه، 3 USB داره، که به راحتی میتونین مودم 4G هم بهش وصل کنین و استفاده کنین
    و کنترل کاملی داره
    مودم های تندا و ازتک ( اگر برادکام باشن ) هم عالین
    بعضی مودم های دیلینک هم خوب هستن مثل 2790 ولی یخورده مشکل آی.پی گیری دارن،‌یعنی با دوبار ست کردن تنظیمات مدولاسیون آی.پی میگیرن
    ولی این vodafon که نوشتین یه مودم huwaei هست که سفارشی برای شرکت ودافون میسازه .. یعنی چینیه مثل تی پی لینک

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ولی این vodafon که نوشتین یه مودم huwaei هست که سفارشی برای شرکت ودافون میسازه .. یعنی چینیه مثل تی پی لینک
    مهم اون کلمه "سفارشی" هست
    هرچند اکثر تجهیزات مخابراتی کشور ما هواوی هستن، و مارک خوبی تو ارتباطاته ( منظورم گوشی نسیت )
    ولی اینجا سفارشی برای شرکت وودافون اسپانیا طراحی شده ( بسیار باکیفیت و عالی )

d-link و tp-link مثل همن عزیز ( چینی و غیر چینی فرقی نداره )

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

هرچند اکثر تجهیزات مخابراتی کشور ما هواوی هستن، و مارک خوبی تو ارتباطاته ( منظورم گوشی نسیت )

دوست عزیز دی لینک با تی پی لینک کاملا متفاوته دی لینک یه سرو گردن از تی پی لینک بالاتره هم از نظر کیفیت قطعات و هم از نظر کارکرد و فریمور نرم افزاری تی پی لینک پر از باگ و ایراده از نظر قیمت هم دی لینک گرونتره و این گرونی بدلیل کیفیت ساخت بالاتره

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز دی لینک با تی پی لینک کاملا متفاوته دی لینک یه سرو گردن از تی پی لینک بالاتره هم از نظر کیفیت قطعات و هم از نظر کارکرد و فریمور نرم افزاری تی پی لینک پر از باگ و ایراده از نظر قیمت هم دی لینک گرونتره و این گرونی بدلیل کیفیت ساخت بالاتره
    بنده ادمین چند isp و کارشناس شبکه چند شرکت بزرگ بودم
    و تجربه ام این رو میگه
    "اسم و برند" مهم نیست
    ما تمام تجهیزات اصلی مون (سیسکو - هواوی - موتورولا ) هستن
    دی لینک و تی پی لینک یکی هستن ( بجز در موارد معدود که هر کدوم - چند جنس - یکی بر دیگری برتری داشته )
    صرفا به خاطر اسم یک برند، کل محصولات اون رو نکوبونیم

tp-link فریمورهای عالی داره، دی لینک همینطور
    تازه دی لینک مشکل آی.پی گیری داره ( شما مدولاسیون رو دو بار باید ست کنید تا آی.پی بگیره ) ولی تی.پی این مشکل رو نداره
    بحث زیاده ولی مطمئنن هر دو خوب و بد دارن و اینطور نیست بگم کدوم بهتره کدوم بدتر
    Last edited by EHSANRF; 23-07-2016 at 13:19.

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بنده ادمین چند isp و کارشناس شبکه چند شرکت بزرگ بودم
    و تجربه ام این رو میگه
    "اسم و برند" مهم نیست
    ما تمام تجهیزات اصلی مون (سیسکو - هواوی - موتورولا ) هستن
    دی لینک و تی پی لینک یکی هستن ( بجز در موارد معدود که هر کدوم - چند جنس - یکی بر دیگری برتری داشته )
    صرفا به خاطر اسم یک برند، کل محصولات اون رو نکوبونیم

tp-link فریمورهای عالی داره، دی لینک همینطور
    تازه دی لینک مشکل آی.پی گیری داره ( شما مدولاسیون رو دو بار باید ست کنید تا آی.پی بگیره ) ولی تی.پی این مشکل رو نداره
    بحث زیاده ولی مطمئنن هر دو خوب و بد دارن و اینطور نیست بگم کدوم بهتره کدوم بدتر
    من با انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک کار کردم دی لینک هیچ مشکلی نداشتن مودم هاش ولی تی پی لینک پر از ایراده هنگ میکنه فریمورش بدرد نمیخوره و از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه حالا یکی تو نظرات دیجی کالا نوشتهدی لینک 2790 مشکل ای پی گیری دارم حتما مشکل از ای اس پیه که اشتراک گرفته دلیل نمیشه بگیم همه دی لینک ها مشکل ای پی گیری دارن من خودم تا الان نزدیکای 7-8 تا مودم 2790 نو کانفیگ کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن
    ولی تی پی لینک کلا همه مدلاش ایراداتی دارن یکیشون وای فایش قطع و وصل میکنه یکیشون هنگ میکنه یکی ریستارت میکنه یکی وارد فریمور نمیشه کلا تی پی لینک پر از ایراده و هر کاربری میخواد مودم بگیره بهش توصیه میکنم اصلا سمت تی پی لینک نره چون خوب دراومدنش شانسیه و بیشتراشون مشکل دارن
    توصیه من اول لینکسیس سیسکو x1000 و x2000 و....
    و در رنج قیمت پایینتر n10 برودکام ایسوس یا 2790 دی لینکه
    Last edited by farshad0123; 23-07-2016 at 15:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من با انواع مودم های دی لینک و تی پی لینک کار کردم دی لینک هیچ مشکلی نداشتن مودم هاش ولی تی پی لینک پر از ایراده هنگ میکنه فریمورش بدرد نمیخوره و از قطعات بی کیفیت استفاده میکنه حالا یکی تو نظرات دیجی کالا نوشتهدی لینک 2790 مشکل ای پی گیری دارم حتما مشکل از ای اس پیه که اشتراک گرفته دلیل نمیشه بگیم همه دی لینک ها مشکل ای پی گیری دارن من خودم تا الان نزدیکای 7-8 تا مودم 2790 نو کانفیگ کردم هیچکدوم مشکلی نداشتن
    ولی تی پی لینک کلا همه مدلاش ایراداتی دارن یکیشون وای فایش قطع و وصل میکنه یکیشون هنگ میکنه یکی ریستارت میکنه یکی وارد فریمور نمیشه کلا تی پی لینک پر از ایراده و هر کاربری میخواد مودم بگیره بهش توصیه میکنم اصلا سمت تی پی لینک نره چون خوب دراومدنش شانسیه و بیشتراشون مشکل دارن
    توصیه من اول لینکسیس سیسکو x1000 و x2000 و....
    و در رنج قیمت پایینتر n10 برودکام ایسوس یا 2790 دی لینکه
    بنده با تجربه چندین ساله و تست، این موارد رو از تی.پی.لینک ندیدم، اگر هم بوده تقریبا برابر بوده با برندهای دیگه
    خوبی تی.پی.لینک اینه با آپدیت فریمور اگه باگی داره رفع میشه، ولی دی.لینک با آپدیت فریمور مشکلات جدیدی بهش اضافه میشه که این تاپیک اصلا جای مناسبی برای بازکردن بحث نیست.
    دی.لینک، از شبکه های مختلف چندین بار تست شده که ip گیری مشکل داره، کاری به 2790 ندارم چون یه مودم جدید هست و مخصوص خاورمیانه!
    ضمناً بنده غیر از بیرون، توی همین فضای مجازی هم - که بالای ده سال هست عضو همین انجمن هستم - همه برندها رو بررسی کردم و طبق منطقم پیشنهاد دادم...
    و اولین پیشنهادم سیسکو بود و بعد .... تو پست های قبل ببینید.

برای کاربران خانگی هیچ مودمی تابحال با امکانات مودم وودافون ندیدم ( توی موضوع نویز و ... بسیار عالی عمل میکنه )

به هر حال آینده در مورد مودم ها قضاوت خواهد کرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز میشه لطف کنی بگی چیپست مودم Gnet AD1504 چیه؟
    با تشکر فراوان
    این برند حتی سایت رسمی هم نداره، تنها با بازکردنش میتونین بفهمین، مدل های دیگه اش ممکنه توی نت نوشته باشن چیپستشون رو
    برند جی.نت فکر میکنم ایرانیه ( مونتاژ میکنه )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

این برند حتی سایت رسمی هم نداره، تنها با بازکردنش میتونین بفهمین، مدل های دیگه اش ممکنه توی نت نوشته باشن چیپستشون رو
    برند جی.نت فکر میکنم ایرانیه ( مونتاژ میکنه )
    تایوانی مونتاژ ایران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •