من cori5 میخوام بخرم شما cori5 دارید؟ z500 cori5 ram 6 graphic 2 hard1 برا من خیلی زیاده اما چون بقیه لپتاپای لنو و زشتن و جای دست خسلس روشون میمونه میخوام این و بگیرم... cori5 ش از نظر کیفیت به خوبی سون هست؟
من cori5 میخوام بخرم شما cori5 دارید؟ z500 cori5 ram 6 graphic 2 hard1 برا من خیلی زیاده اما چون بقیه لپتاپای لنو و زشتن و جای دست خسلس روشون میمونه میخوام این و بگیرم... cori5 ش از نظر کیفیت به خوبی سون هست؟
باتری مصرفی عزیز
اوایل شاید 5 ساعت هم جواب بده ولی کم کم میاد پایین
طبیعت باتریهای لیتیوم یون همینه
اینکه به کاری هم که از لپتاپ میکشید هم بستگی داره که گفتن نداره دیگه
برای تنظیمات صفحه نمایش مخصوصا هنگام فیلم دیدن کسی تجربه خاصی داره؟
تنظیمات خاصی برای رنگ بندی استفاده میکنید؟
بله...برا منم که برنامه نویسی و گیم مورد نیازمه همین i5 با رم 6 و هارد 1ترا کافی بود،چون گرافیک رو تا 4 و رمم تا 16 میشه ارتقا داد...
جای دست خوب نمیشه نگفت،روش میمونه ولی با دستمال مرطوب یا خیس راحت پاک میشه....نازکی و اسلیم بودنشم که دیگه جای خود داره....خلاصه طراحیش واقعا بی نظیره...
فرق چندانی ندارن...تو کلاک فقط یه خورده که زیاد به چشم نمیاد فرق دارن...
![]()
قیمت گرفتم پایتخت 2230 با دو سال گارانتی سازگار - ایران 2160 با ا سال گارانتی
شما از کجا و با چه گارانتی گرفیتد؟![]()
من از رضا با 1 سال گارانتی الماس گرفتم 2100،حدود دو ماه پیش...
درایور اینتل ؟؟؟
آخه من که اول اینتلو نصب کردم چرا به مشکل خورد؟؟
من از پکی موقع خرید بهم دادن استفاده کردم
دوست عزیز گفتم که از لینک هایی که دادم استفاده کنین ( ستاره ها یادتون نره پاک بشه )
ویندوز 32 بیت
ویندوز 64 بیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[CODE]http://dl.soft*gozar.com/Files/Software/331.58-notebook-win8-win7-64bit-international-whql_Soft*gozar.com.exe[/CODE
نه منظورم درایور کارت گرافیکتون بود.
دوستان کیفیت صفحه نمایش این لپتاپ خیلی بده؟ من همه جا دیدم صفحه نمایشش رو به عنوان بزرگترین ایرادش در نظر گرفتن، طوری که قابل چشم پوشی نیست.
من از رنگ سفیدش خیلی خوشم اومده. کانفیگ i7 ش هم سفید داره؟ و یه سوال دیگه این که به نظرتون گرم شدن بیش از حد معمول بدنه این لپتاپ (که تو ریویوها بهش اشاره شده) باعث نمیشه به مرور زمان رنگ سفید بدنه حالت زرد رنگ پیدا کنه؟ به خصوص قسمت پشتی مانیتور...
ممنون...
Last edited by mahdi_mbi; 28-10-2013 at 22:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)