تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 1421 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

من توی باز شدن بعضی سایت ها مشکل دارم اما مشکل اصلی من اینه که کلا از گوگل تمیتونم استفاده کنم
    نه جیمیل و نه سرج و نه .....
    کسی با گوگل مشکل داره؟؟؟؟
    با معلوم نیست دارن چی رو آزمایش میکنن
    واسه منم همین طوره گاهی گوگل انگار قاط میزنه که فکر کنم ربطی به گوگل نداشته باشه و فکر کنم واسه مخابرات باشه.
    در ضمن امروز بچها قطعی نداشتین؟ من امروز چند بار قطعی داشتم و عصر هم زمانش بیشتر شده بود.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوستان من سرعتم 50بودش. ولی امروز امدم دانلود منیجرمو آپدیت کردم سرعتم آمده روی 100 نمی دونم چرا!!!
    شماها هم یه امتحان بکنید. ببینید سرعتتون بالا میره!!!
    سرعت دانلود منم که قبلا رو 50 بود امروز با کمال ناباوری 100 120 شده بود ولی بازم کمه

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا مازندران یا جاهای دیگه هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.

این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.

حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.

من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

256 نامحدود سرعت تا 540 هم میره ولی بیشتر حول حوش 300 میچرخه
    این خیلی خوبه که سرعت نامحدود بالای 300 هستش ولی محدود 50 که تازه با ارفاق شده 120 کیلو بایت
    این مخابراتی ها اخر فانی هستن دمشون گرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا مازندران یا جاهای دیگه هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.

این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.

حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.

من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟
    Default Gateway من
    1.1.1.1
    هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

واسه منم همین طوره گاهی گوگل انگار قاط میزنه که فکر کنم ربطی به گوگل نداشته باشه و فکر کنم واسه مخابرات باشه.
    در ضمن امروز بچها قطعی نداشتین؟ من امروز چند بار قطعی داشتم و عصر هم زمانش بیشتر شده بود.
    ظاهرا این مشکل برای اکثر https های خارج از کشور هست
    و احتمالا هم بی ربط به قضیه قطع پورت های VPN نیست
    سایت گوگل با http باز میشه و میتونین سرچ کنین اما جیمیل چون از https استفاده میکنه فعلا در دسترس نیست
    اما با نرم افزار های ف*ش میشه جیمیل رو هم باز کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام دوستان الان سرعت 2mb یه ماهه 2 گیگ سرعتش ثابت رو 256 هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseynn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    motelghoo

پيش فرض

سرعت من رو 351 هست. خیلی خوب شده
    512 نا محدود دارم

9. این کاربر از hoseynn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سرعت من 348
    256 نامحدود ، فکر میکنم به خاطر افت سرعت چند روز اخیر این حرکت کردن
    مثلا مشتری مداری کردن

11. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

پس سرعت من چرا اینطوری شده 512 نامحدود حتی این فروم هم بزور باز میشه :(

13. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •