تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 503 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
    آیا اینو میشه فروخت؟
    با 5 تومن ثبت نام کردم.
    اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
    سود 25% هم داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام ااینکه میخای بهمن ماه ماشین تحویل بگیری منتظر پیش خرید بمون یا دوماه قبل بهمن برو نمایندگی هر خودرویی ک دوس داری ثبت نام کن...رانا الان ثبت نامش بالای 30تومنه چن ماه دیگه گرونتر هم میشه...بنظر من سمند فقط شتابش خوبه دیدشم ک میگن کمه ولی من تجربه رانندگیشو نداشتم...رانا هم از سمند قشنگتره و مصرفشم کمتره موتورشم تیپ 5...405هم گزینه ی خوبیه
    رانا خوب بیشتر از بودجه مه پس میذارم دو ماه قبل اون تاریخ میرم 405 ثبت نام میکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

رانا خوب بیشتر از بودجه مه پس میذارم دو ماه قبل اون تاریخ میرم 405 ثبت نام میکنم

پس پیشا پیش مبارکت باشه

4. این کاربر از best66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من تحویل تیر93 یه 206 پیش خریدکرده بودم
    ۱ـبه نظرتون دعوت نامه دقیقا کی میاد؟
    ۲ـ چند درصد ممکنه افزایش قیمت شمل حالم بشه ؟
    ۳ـ نمایندگی برام ماشینو میتونه بفروشه؟چند درصد پورسانت میگیره اوتوقت، ایا کارتکسی میتونم تحویل بگیرم؟

ممنون

Sent from my LT28h using Tapatalk
    Last edited by ARZHANG_430; 16-06-2014 at 16:21.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من تحویل تیر93 یه 206 پیش خریدکرده بودم
    ۱ـبه نظرتون دعوت نامه دقیقا کی میاد؟
    ۲ـ چند درصد ممکنه افزایش قیمت شمل حالم بشه ؟
    ۳ـ نمایندگی برام ماشینو میتونه بفروشه؟چند درصد پورسانت میگیره اوتوقت، ایا کارتکسی میتونم تحویل بگیرم؟

ممنون

Sent from my LT28h using Tapatalk
    ۱- دعوت نامه یک تا ۱۰ روز قبل از تحویل خودروست ؛ با شما تماس میگیرن و شما برای تکمیل نهایی خودروتان به نمایندگی مراجعه میکنید .
    ۲- احتمال کاهش چشمگیر قیمت خودرو هست ؛ شورای رقابت هشدار جدی درخصوص قیمت های فعلی داده و حتی تهدید به جریمه سنگین کرده اما حداقل مطمءن باشید قیمت گرانتر نخواهد شد .
    ۳ - خیر نمایندگی فقط به شما میفروشه مگر اینکه خودشون آشنا داشته باشن ببرید بنگاه و راحت بفروشید .
    خودروی کارتکس باید زیرمجموعه ایرانخودرو باشید و فروش بالایی داشته باشید که شرایط خاص خودش رو داره و به شما تعلق نمیگیره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من یک پیش فروش طلایی خانواده پرشیا ثبت نام کردم که تحویلش مهر ماه هست.
    آیا اینو میشه فروخت؟
    با 5 تومن ثبت نام کردم.
    اگه میشه فروخت ، چقدر میخرن؟
    سود 25% هم داره.
    یکی جواب بده لطفا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

۱- دعوت نامه یک تا ۱۰ روز قبل از تحویل خودروست ؛ با شما تماس میگیرن و شما برای تکمیل نهایی خودروتان به نمایندگی مراجعه میکنید .
    ۲- احتمال کاهش چشمگیر قیمت خودرو هست ؛ شورای رقابت هشدار جدی درخصوص قیمت های فعلی داده و حتی تهدید به جریمه سنگین کرده اما حداقل مطمءن باشید قیمت گرانتر نخواهد شد .
    ۳ - خیر نمایندگی فقط به شما میفروشه مگر اینکه خودشون آشنا داشته باشن ببرید بنگاه و راحت بفروشید .
    خودروی کارتکس باید زیرمجموعه ایرانخودرو باشید و فروش بالایی داشته باشید که شرایط خاص خودش رو داره و به شما تعلق نمیگیره .
    معلومه توی ایران زندگی نمیکنی!!!کاهش قیمت خودرو اونم چشمگیر!!!!کی این اتفاق توی تاریخ ایران رخ داده که این بار دومش باشه....بهمن91 که کلی دعواشد و خودرو حدود40-50%گرون شد؛با جریان پراید کیلویی چند؟؟؟؟(اگه یادت بیاد)ماشینی مثل ال90 بعد از افزایش قیمت از 21.5 تا 36 شورای رفاقت زحمت کشید از 36 میلیون شد 35.150!!!!!حالا که قیمتاشون نسبت به اون دوره فرق زیادی نکرده...اگه ارزون شد،شما برای من یک SD V8 از این28 تومنیا که از رانا32 تومنی!!!! ارزونتره بخر،شیرینی تون هم کنار میگذارم..من موندم SD این قیمته پس ال90 چند میشه!!!!جالبه SD که از پارس گرونتر بوده،طبق فرمولشون ارزونتر شده!!!!یامثلا در مورد آپشنهای اختیاری،ایرانخودرو زوری به شما کارت طلایی روی رانا و پارس وس مند میده،عمرا میاد بگه اختیاری شده؟؟؟یورو4ی که 3 میلیون بابتش میگیره را صرفنظر میکنه؟؟؟آپشنهای اجباری چی؟؟؟؟مطمئن باش دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره وقیمت را بالا میبرن،تابستان نشد،توی پاییز....تاریخ را یادآوری کن؛این روندها همیشه تکراری بوده و هست،فقط دارن وقت کشی میکنند...اول تکذیب میشه بعد میگن به ما ربطی نداره ودر آخر تایید میشه!!!!
    از شروط شورای رفاقت این بوده که دلالی حذف شود!!!!بنظر شما که خودتون هم اشاره کردین،خودرو کارتکسی چیزی جز رواج دلالی هست؟؟؟؟سایپا و ایرانفرقون بنظرت میاد جلوی این کارا را بگیره؟؟؟و به نمایندگانش هم ضربه بزنه؟؟؟
    Last edited by aminkhan2014; 17-06-2014 at 06:41.

9. 4 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام رفتم نمایندگی ثبت نام کنم گفتن تکمیل ظرفیت شده....بعد گفتن اول تیر دوباره شرایط فروش فوری اعلام میشه...بنظرتون راست میگن؟؟؟؟ماه ب ماه اعلام میشه؟؟ اگه کسی میدونه لطفا بگه
    ممکنه ثب تام انجام بشه
    توی تاپیک زیر پیگیری کنید
    بعضی از دوستان قبل از انجام فروش به بقیه اعلام میکنند
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم شما قشنگ متوجه نشدی شورای رقابت گفته 4 تا 7 درصد افزایش

به طور مثال 131 sx اردیبهشت قیمتش بوده 15/418/000 تومان الان شورای رقابت اعلام کرده 16/100/000 تومان یعنی حدود 700/000 تومان گرونتر شده این قیمت اعلام شده با 2/200/000 تومان هزینه یورو4 و 1/250/000 تومان هزینه 2 عدد کیسه هوا جمع میشود و قیمت
    131 se یورو4 میشه حدود 19/550/000 تومان
    اینم لیست قیمت سایپا اردیبهشت 93

یا تیبا sx که 19/339/000 بوده و شورای رقابت اعلام کرده 20/400/000 یعنی حدود 1/060/000 تومان گرانتر که با 3/200/000 هزینه یورو 4 جمع میشه و قیمت تیبا sx یورو 4 میشه 23/600/000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •