رایتل از همه نظر عقبه...
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
رایتل از همه نظر عقبه...
لینک گروه تلگرامو میزاری میثم جان ممنون
من اغلب وب گردی دارم و چون توی نقاط مختلف تهران در گردشم، رایتل به نسبت اون دوتا اپراتور دیگه،سرعت و ثبات خوبی میده و با بسته پایه معمولا با سرعت حدود ۲۵۰ کیلوبایت دانلود دارم. الان هم اینستاگرام رو چک کردم و سرعت خوبی بم داد.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
نظر منم دقیقا همینه. از همه اپراتورها استفاده کردم و به نظرم از همه با ثبات تره (منظورم نیست عالیه و یا سرعت خیلی بالایی داره). ضمنا توی این یه ماه رو نباید زیاد در نظر گرفت چون به خاطر مسائل 30یا30 ممکنه قطعی های زیادی رو یش بیارن.
در کل بازم به نظرم بین بد و بدتر رایتل تو اون بده هست و انتخاب بهتریه. دوستان سعی کنید گوشی رو روی 3g بذارید چون روی 4g اکثرا سرعت پایینتری میده و محدود تره![]()
سلام
صحبت دوستان تایید میشه
برای کسانی که واقعا نیاز دارن کاری جز دانلود کنند . رایتل توصیه میشه
پینگ بسیار مناسبی نسبت به بقیه داره
باغات فلاورجان اصفهان
تو خود اصفهان خيلي افتضاح بود اينجا خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان طرفدار رایتل کیفیت عالیش نوش جونتون من که از همراه اول و ایرانسل راضی ترم والا شما به پینگ بالای چهارصد سرور خارجی رایتل میگید خوب دیگه جایی برای بحث نیست
سلام
هیچ کدوم از اپراتورها متعلق به ما شما و کسانی که نظر میدن نیست که تصور بفرمایید طرفدار یا فن آن هستند
در انجمنی فعالیت میکنیم که عمومی هست و دوستان با توجه به منطقه ای که هستند نظرشون اعلام میکنند
همینطور که شما در منطقتون پینگ بالایی رو تجربه میکنید
با سلام به دوستان گل
بنده مودم 400 تومن خریدم از بامیلو به آدرس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیمکارت دیتا رایتل هم انداختم و 3g هست ...
2 تا سوال داشتم دوستان
یکی اینکه چرا بعد از ظهر ها Time Out هست 90% و سایتی بخواد باز شه 20 دقیقه طول میکشه ؟
و اینکه ایا بسته های زیر حرفه ای هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم گفتن حرفه ای هست ولی اصلا سرعت راضی کننده نیست ! نهایت سرعت دانلود در اوج خلوتی 150 کیلوبایت هست !
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)