دوست عزیز کسایی که مسیرشون روی ترکیه هست منجمله تبریز - مشهد میتونن فیس بوق- یوتیوب- گوگل + رو بدون هیلتر ببیننبیشتر از 5 ماهه که اینجوریه برا من
دوست عزیز کسایی که مسیرشون روی ترکیه هست منجمله تبریز - مشهد میتونن فیس بوق- یوتیوب- گوگل + رو بدون هیلتر ببیننبیشتر از 5 ماهه که اینجوریه برا من
تعرفه های مخابرات رو از کجا میشه دید؟ سایتشون عوض شده؟!
درسته مال منم همینطوره .
البته من با تک دانلود مشکل دارم که سرعت به حتی 50 به زور میرسه از سرور داخلی اما چندتا دانلود که با هم میزارم قشنگ 120 تا رو با هم میرن . شایدم از لینکم باشه . p30day کسی تست کرده دیشب ؟ مخصوصا دموی فیفا؟
نه غلط کرده گفته نداره . شما که با اون کار قرار داد جدید نمیبندین که بخوان شبانه رو غیر فعال کنن . البته من خودم تا قبل از شارژ دوباره شک داشتم. هفته پیش سه ماهه برنزی رو دوباره شارژ کردم شبانه هم وصله .
دیشب سرعت خیلی بد بود از ده بالاتر نمیرفت میانگین روی دو یا سه کیلو بود. برای همه همینطور بود ؟
چ خوب ولی چشم کردیندیگه نمیتونم برم فیس صبحی داشتم حال میکردم مودمو مجبور شدم ی خاموش روشن بکنم دیگه فیس نرفت ولی یو توب می ره ولی ویدیو پخش نمیکنه
--------------------------------------
یک خبر عجیب از 2030 زنگ زدن نظر سنجی میکردن
منم تا تونستم بد گفتم
حیف اون خانومه کاره ای نبود بد بخت وگرنه چند تا فشم بارش میکردم![]()
\
اگه مودمتو بعد 1و10 دقیقه یک بار دیگه خاموش روشن نکنی سرعتت همینقدر میشه برا من که اینجوریه این عکسو دیشب گرفتم با ویندوز بلو به روش اسکایپ خودم اکتیوش کردم خاستین بگین تا براتون کدشو بگیرممببینید همه سرور خارجی بودن
![]()
اتفاقا یکی دوبار خاموش روشن کردم مودمو. ولی خب فرقی نکرد. دیشبم همینطور بود که تا ساعتای 1.40 دیقه مشکل کمی سرعت بود سیستممو ریستارت کردم درست شد. ولی دیشب خب هر کاری کردم نشد.
در مورد فیس بوکم من فقط همون شبی که قرار بود سوریه رو بزنن و همه سایتا قطع شد تونستم با تغییر dns بدون فیلتر یوتیوب و فیس بوکو باز کنم. البته خب سایتای دیگه مث بالاترین بسته بود بازم.
نه، نمیاد.
بعثت 100 بود.
شکایت برای مشکل بعثت
جناب آقای/ سرکار خانم علی توکلی
با سلام
احتراما به اطلاع می رساند، درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد.
جهت پیگیری پاسخ می توانید با استفاده از کد رهگیری از طریق لینک زیر اقدام نمایید:
کد رهگیری:
2001-005-236XXXX
آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات ایران
خلاصه: تغییر ساعت رایگان بدون اطلاع+برداشتن طرحهای نامحدود شرح: ساعت شبانه رایگان طرح بعثت قبلا 12 تا 7 بوده "بدون اطلاع قبلی"کردن 1 تا 7. قرارداد بوده 12 تا 7 چرا بدون اطلاع مشتری و بدون رضایتش تغییر میدید. حجمم کم شده.
برداشتن طرحهای نامحدودپاسخ: تغییر ساعت شبانه رایگان از ساعت 12 به 1 بامداد براساس مصوبه صورت گرفته است
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ?????????????????????????????????
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)