تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 645 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خودتون ویندوز نصب کردین؟؟
    لروزوشن رو روی همونی که گفتم ست کنین بعد ببینین درست میشه
    یعنی رزولوشنی رو روش فیکس شده اینه؟؟

خوب
    شما یه کار دیگه کنین!
    توی Run بزنین DXdiag
    توی بخش Display ببینین واسه LCD و گرافیک چه رزولوشنی رو مشخص کرده!
    از اونجایی که خریدی مطمعنی؟؟؟

( اگه مشکل حل نشد در تاپیک سیستم عامل ها مطرح کنین چون من الان 7 ندارم. دقیقا نمیتونم بگم{ ولی میدونم چطوری هست} )
    تو بخش display هم همون 1366*768
    گذاشتم روی 1280*768
    ولی بازم تاثیری نداشت مثل یه حالتیه که انگار ار خود صفحه نمایشه باشه و با تعویض رزولوشن تغییر نمی کنه
    فکر میکنم واسه این مدل عادی باشه. دوستان دیگه که hp یا این مدل خاص رو دارن هم یه نگاه بندازن به صفحه نمایششون و اینجا یه آماری بدن.

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستش تا اونجایی که من اطلاعات دارم کابل HDMI حداکثر تا رزولوشن 1080 رو میتونه ساپورت کنه و انتقال بده.
    شما این کارا رو که میگم بکنین ببینین درست میشه
    اول برین تو بخش POWER OPTIONS توی بخش کنترل پنل و سیستم رو اگه روی حالت POWER SAVE یا هرچیز دیگه ای هست روی حالت Advance قرار بدین.
    ولی به طور کلی نباید مشکلی باشه!
    با برق کار میکنید یا باطری؟
    با باطری هم اگه استفاده میکنین باید از روی حالت Power save خارجش کنین!
    با تشكر از شما...

اين كارم كردم درست نشد...تازه هم با باطري چك كردم و هم با برق...

نمي دونم واقعا" اين ايراد از كجا مي تونه باشه...همه چيز سالم و مرتبه....

فقط هم در فيلم هاي bluray و full hd اين اتفاق رخ ميده....مثلا در كليپ هاي hd كه 2-3 دقيقه بيشتر نيست يا در فايل هاي صوتي صدا درسته....فكر كنم تاخير زماني باعث ميشه....

نميشه صدا رو با كابلي چيزي به جز كابل hd گرفت...مثلا لپ تاپ رو وصل كرد به اسپيكر؟

3. این کاربر از pedramakaay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط هم در فيلم هاي bluray و full hd اين اتفاق رخ ميده....مثلا در كليپ هاي hd كه 2-3 دقيقه بيشتر نيست يا در فايل هاي صوتي صدا درسته....فكر كنم تاخير زماني باعث ميشه....
    سلام..
    دوست عزیز میدونم همه کاری کردید..
    ولی قبل از هرکاری یک کابل دیگه هم امتحان کنید.

به تازگی یه pavilion dv6-2170 گرفتم ولی وقتی به صفحه نگاه میکنم به راحتی پیکسل ها رو میتونم ببینم طوری که از دور انگار خطوط موازی راه راه محوی رو صفحه وجود داره
    می خواستم بدونم این حالت طبیعیه و در بقیه مدلا هم مشاهده میشه؟یا مال من مشکل داره؟
    اگه کلیت داره چرا شرکتی مثل hp باید بیاد از همچین مانیتور های بی کیفیتی روی مدلای نسبتا خوبش استفاده کنه؟
    سلام..
    دوست عزیز اگر در حالت عمودی هم این خطوط رو میبنید مشکل داره ولی در حالت خمیده مثلا 120 درجه دیدن این خطوط عادیه ( بسته به نور محیط )..
    در خیلی مدلها چک کردم این موضوع رو..

5. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نميشه صدا رو با كابلي چيزي به جز كابل hd گرفت...مثلا لپ تاپ رو وصل كرد به اسپيكر؟
    البته میتونید از طریق اسپیکر خود لپتاپ اقدام کنید..

در قسمت volume Control options
    در این قسمت اول صدای LCD رو Disable کنید..

و این قسمت رو فعال کنید، به شکل زیر:

7. 2 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام لپ تاپ من بعضی از دی وی دی ها رو نشون بعضی هارو نشون نمیده.یعضی وقت ها به دی وی دی رو نشون میده اما برای دفعات بعد دیگه نشون نمیده! :_o

چرا اینجوری میشه؟

بیشتر دی وی دی های نسخه خانگی رو نشون نمیده!

یه مشکل دیگه اگه فیلمی که نشخه خانگی باشه رو با لپ ببینم زیر نویسش رو نشون نمیده.باید چکار کرد؟

داره خودمونی میشه ajax_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض مشکل گرافیک لپ تاپ

سلام
    لپتاپ dell vostro 1510 با کارت گرافیک gforce 8400 m gs ، گرافیک لپ تاپ خیلی بدجور شده(مثلا شده 3-4 رنگ)- آخرین درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم درست نشد-بایوس رو هم آپدیت کردم.win 7 نصب کردم درست نشد.ویستا نصب کردم درست نشد.....
    باز هم این مشکل پیش اومده بود که با نصب مجدد درایور یا نصب مجدد ویندوز 7 مشکل برطرف می شد اما اینبار دیگه درست نشد.
    مشکل سخت افزاری هست ؟
    اگر سخت افزاری باشه و باید کارت گرافیک عوض بشه ، چقدر هزینه داره ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام..
    سلام لپ تاپ من بعضی از دی وی دی ها رو نشون بعضی هارو نشون نمیده.یعضی وقت ها به دی وی دی رو نشون میده اما برای دفعات بعد دیگه نشون نمیده! :_o

چرا اینجوری میشه؟

بیشتر دی وی دی های نسخه خانگی رو نشون نمیده!
    یا مشکل از دی وی دی هست یا درایو نوری...
    مکشی هست یا عادی؟

یه مشکل دیگه اگه فیلمی که نشخه خانگی باشه رو با لپ ببینم زیر نویسش رو نشون نمیده.باید چکار کرد؟
    این بحثش جداست..
    گرافیک لپ تاپ خیلی بدجور شده(مثلا شده 3-4 رنگ)-
    یعنی چی؟؟

باز هم این مشکل پیش اومده بود که با نصب مجدد درایور یا نصب مجدد ویندوز 7 مشکل برطرف می شد اما اینبار دیگه درست نشد.
    مطمئن هستید که درایور رو درست نصب کردید؟؟
    به کار انداختن 8400 روی 7 64 بیتی کار مشکلی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

9 بازم مشکل داره

سلام دوستان
    مشکل که من با لپ تاپ سونی مدل : VPCCW2HG/B دارم اینه که هر جند ثانیه ای فریز میشه.(مثلا واسه دانلود هر3 ثانیه ی مکث میکنه و دوباره شروع به دانلود میکنه).
    ویندوز اورجینال7 64 بیتی هست و فقط 5 روزه که سیستم رو خریدم.(ی 2 روز اول این مشکل رو نداشت)
    بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل دارم.
    راستی ویندوز رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل فریز شدن رو دارم.
    با تشکر
    بازم مشکل داره،فایروال و آنتی ویروس(کاسپری اسکی اورجینال رو دارم) رو هم غیر فعال کردم ولی بازم مشکل دارم.حتی وقتی میخوام داریو C رو باز کنم ی 2-3 ثانیه ای مکث میکنه و بعد بازش میکنه یا وقتی میخوام راست کلیک کنم روی ی فایلی باز همینطوره یا زمانی که قصد تایپ کردن مطلبی رو در NEW.TXT یا WORD رو هم دارم نشانگر گیر میکنه و بسختی تاپ میکنه.یا فایلی رو از USB کپی کنم گیر میکنه و شروع به کپی و دوباره گیر میکنه.
    ویندوز رو دوباره نصب کردم و اینبار درایو های سیتم رو به آخرین تاریخ عرضه آپدیت کردم ولی باز مشکل دارم.
    بنظر شما با افزایش رِم سیتم مشکل حل میشه؟یا شاید ساعت سی پی یو ایراد داره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    مشکل که من با لپ تاپ سونی مدل : VPCCW2HG/B دارم اینه که هر جند ثانیه ای فریز میشه.(مثلا واسه دانلود هر3 ثانیه ی مکث میکنه و دوباره شروع به دانلود میکنه).
    ویندوز اورجینال7 64 بیتی هست و فقط 5 روزه که سیستم رو خریدم.(ی 2 روز اول این مشکل رو نداشت)
    بایوس سیستم رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل دارم.
    راستی ویندوز رو هم آپدیت کردم ولی باز مشکل فریز شدن رو دارم.
    با تشکر
    بازم مشکل داره،فایروال و آنتی ویروس(کاسپری اسکی اورجینال رو دارم) رو هم غیر فعال کردم ولی بازم مشکل دارم.حتی وقتی میخوام داریو C رو باز کنم ی 2-3 ثانیه ای مکث میکنه و بعد بازش میکنه یا وقتی میخوام راست کلیک کنم روی ی فایلی باز همینطوره یا زمانی که قصد تایپ کردن مطلبی رو در NEW.TXT یا WORD رو هم دارم نشانگر گیر میکنه و بسختی تاپ میکنه.یا فایلی رو از USB کپی کنم گیر میکنه و شروع به کپی و دوباره گیر میکنه.
    ویندوز رو دوباره نصب کردم و اینبار درایو های سیتم رو به آخرین تاریخ عرضه آپدیت کردم ولی باز مشکل دارم.
    بنظر شما با افزایش رِم سیتم مشکل حل میشه؟یا شاید ساعت سی پی یو ایراد داره.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

من لب تاپ دارم و ویندوزش 64 بیتی مشکل من اینه که من برای اپگرید ----- چون لب تاپ کام پورت نداره رفتم تبدیل گرفتم روی ویندوز دوم من که 32 بیتیه جواب میده ولی درایورش رو برای ویندوز 64 بیتی نتونستم پیدا کنم البته من با برنامه Driver Detective درایورش رو پیدا میکنه ولی چون نرافزار پولیه و کرک شدشم نیست نمیتونم درایورش رو نصب کنم دوستان یه راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •