سلام
یه چند تا مود باحال و خوب بهم معرفی کنید مرسی
سلام
یه چند تا مود باحال و خوب بهم معرفی کنید مرسی
میشه آموزش نصب مود cbbe رو واسم بذارید؟؟؟؟؟؟
هم میتونی از نرم افزار Nexus Mod Manager استفاده کنی و هم Mod Organizer برای نصب مود
----------------------------------------------------------------------
میگم کسی میدونه مود HDT Physics Extensions و Immersive HUD - iHUD به چه دردی میخورن ؟
میشه طرز استفاده از نکسوس مود منیجر و مود ارگانیزر رو بهم بگی؟؟
توی نکسوس مود : ازون بغل که یه + هست مود رو بیار تو برنامه و روش دوبار کلیک کن
من حدود سه ماه این بازیو روزی 5 ساعت انجام میدام اخرم حتی 50 درصد مراحلشو تموم نکردم.
آره خیلی بزرگه![]()
وقتت رو هدر دادی . به قول خود خارجیها اسکایریم بدون مود مثل بستنی وانیلیه یا همون Vanilla . من یه چند ماه بدون مود بازی کردم و بعدش مود نصب کردم و الان این چند ساله به صورت پراکنده با مود بازی میکنم و دقیقا مثل خودت هم هیچ وقت 50% بازی رو هم نرفتم .
شاید بیش از 200 کاراکتر عوض کردم ولی همیشه به دلایل نا معلومی دوباره بازی رو از اول شروع کردم . مثلا تو همین یه ماه شاید 20 تا کاراکتر عوض کردم . نمیدونم چرا . خودم هنوز موندم توش .
واسه نصب مود هم من واسه همین دوست خوبمون ordi اموزشهای زیادی نوشتم که اگه توی تاپیک سرچ کنی یا 10 تا 20 صفحه بری عقب میتونی پیداشون کنی .
HDT یه تحول خفنی توی اسکایریمه . یه جورایی تعامل اشیای خاص با محیط رو به بازی اضافه میکنه . مثلا موقع دویدن موهات تکون میخوره . یا لباست باد میخوره . یا ... سانسور شد D:
فکر کنم باید همراه یک مود دیگه که این قابلیت رو پشتیبانی میکنه نصب کنی نصب کنی . مثلا این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پیشنهاد میکنم هنوز نگیری . چون هنوز در مرحله ازمایشی قرار داره و کامل نیست . همونطور که میبینی هنوز توی سایت نکوس نزاشتنش و توی سایت loverslab هست که مودهای ازمایشی رو اونجا میزارن .
راستی یه چیزی . مودهام رو چند روز پیش اپدیت کردم . واسه unofficial patch ها اپدیت اومده . حتما بگیرشون . بازیم خیلی روون تر شده و اون تیکهایی که میگفتم رو دیگه نداره یا خیلی کم شده . حالا نمیدونم از اونه یا نه . چون Bashed patch رو هم این دفعه بهتر درست کردم .
سلام اگر 2 مد برای پک زره نصب کنم تو بازی مشکلی پیش میاد یا برای مجیک ها 2- 3 تا نصب کنم ؟
-------------------
بهترین مد ها برای میج بازی کردن چیه ؟
اگه دوست داری بازیت از این رو به اون رو متحول بشه . این مود رو نصب کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی نصب کردنش ریسک زیادی داره و باعث میشه واسه هر مود دیگه ای که بخوای نصب کنی چک کنی ببینی با این مود مشکل داره یا نه . پچ میخواد یا نه . کلا دردسر زیاد داره . مخصوصا واسه نصب زره ها و سلاحها یا جادوهای جدید .
ولی بازی رو از این رو به اون رو میکنه واقعا . بازی کاملا بالانس میشه . هم در زمینه مبارزه با سلاح و هم با جادو بازی رو بهتر میکنه و میتونی مثلا توی یک جادو تخصص بگیری جوری که قدرتت با اون جادو بیشتر میشه ولی نمیتونی دیگه از جادوهای دیگه استفاده کنی . کلا مود خیلی عظیمیه .
ولی اگه دوست نداری از این مود استفاده کنی و فکر میکنی اسکایریم همینطوریش خوبه یا حس میکنی به دردسرش نمیارزه این مود رو بگیر واسه جادو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلی جادوی جدید به بازی اضافه میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افکت برخورد جادو رو بهتر میکنه .
اگه مود skyre رو نصب نکردی راحت میتونی زره ها رو نصب کنی و هیچ مشکلی هم ندارن با هم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)