تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 485 از 639 اولاول ... 385435475481482483484485486487488489495535585 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,841 به 4,850 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال دارم

کسی که وکالت محضری میده برای انجام امور بانکی همه موارد را( حتی دسته چک) نباید وکیل معرفی شده را به شعب بانک مراجعه کنه برای نمونه امضا یا موارد دیگری؟

مثلا من دسته چک دارم اما بنا به شرایطی چند وقتی نیستم رفتم محضر وکالت دادم الان میخواهم به کسی که وکالت دادم چک بکشه و خودش امضا کنه (بجای من) ایا نباید این وکیل بره بانک نمونه امضاش در سیستم بانک موجود باشه؟

یا برای سایر موارد

البته این بانک رفتن میدونم یکبار برای اول و اخر هستش
    اصولا لازم نیس اصلا وکالت محضری به خاطر اینه دیگه. با این حال شما برید بانک میگن استعلام باید بکنیم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    طبق خبر IRINN
    جوائز حسابهای قرض الحسنه 2 برابر شد و مجموع جايزه های هر دوره از 50 میلیون تومن شد 100 میلیون تومن

یه وقت فکر نکنین به فکر ملت شریف پرور بودند , خیـــــــــــــر , به فکر بیشتر شدنِ سودِ سرشار خودشون هستند چون حساب قرض الحسنه سود نداره برای مردم و سودش فقط برای بانک هست که بسیار بسیار بیشتر از حسابهای سپرده سوددار هست .
    حتی اگر جایزه ها 3 برابر هم بشه باز هم سودش برای بانک خیلی بیشتر از حسابهای سپرده هست

درست مثل سود شرکتهای لاتاری (بخت آزمائی) هست که از همه پول میگیرند و فقط تعداد بسیار بسیار کمی جایزه گیرشون میاد و سود بسیار زیادی میره توی جیب گردانندگان لاتاری
    تازه توی جایزه ها هم میتونند دزدی و تقلب کنند همونطور که بارها و بارها در لاتاری رسوائی پیش اومد .
    در بانکها هم میتونند جایزه های کلان و درجه یک رو با تقلب بدند به یکی از خودشون
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 17-01-2017 at 20:49. دليل: تصحیح

3. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    طبق خبر IRINN
    جوائز حسابهای قرض الحسنه 2 برابر شد و مجموع جايزه های هر دوره از 50 میلیون تومن شد 100 میلیون تومن

یه وقت فکر نکنین به فکر ملت شریف پرور بودند , خیـــــــــــــر , به فکر بیشتر شدنِ سودِ سرشار خودشون هستند چون حساب قرض الحسنه سود نداره برای مردم و سودش فقط برای بانک هست که بسیار بسیار بیشتر از حسابهای سپرده سوددار هست .
    حتی اگر جایزه ها 3 برابر هم بشه باز هم سودش برای بانک خیلی بیشتر از حسابهای سپرده هست

درست مثل سود شرکتهای لاتاری (بخت آزمائی) هست که از همه پول میگیرند و فقط تعداد بسیار بسیار کمی جایزه گیرشون میاد و سود بسیار زیادی میره توی جیب گردانندگان لاتاری
    تازه توی جایزه ها هم میتونند دزدی و تقلب کنند همونطور که بارها و بارها در لاتاری رسوائی پیش اومد .
    درود بر محمد حقیقت گوی
    البته لاتاری امریکا رو بدون هزینه ثبت نام میکنی و شانسیه دراومدن از اون. ولی سایر لاتاری ها بله پولیه.
    در مورد کثیف بودن این رباخواران انگل قارچ پرست و اقتصاد مریض و بیکاری بدبختی فساد حسابها و وامعای میلیاردی برای دزدها و صفهای طولانی وام ازدواج جوانان ساده و فلاکت و کثافت کاری و گندکاری های اینها هیچ بحثی نمیمونه.
    رانت و فساد اقتصادی و کثافت کاری اینها
    مملکتی که همواره مستعمره بوده و امروز هم کاملا مستعمره هست.

5. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال دارم

کسی که وکالت محضری میده برای انجام امور بانکی همه موارد را( حتی دسته چک) نباید وکیل معرفی شده را به شعب بانک مراجعه کنه برای نمونه امضا یا موارد دیگری؟

مثلا من دسته چک دارم اما بنا به شرایطی چند وقتی نیستم رفتم محضر وکالت دادم الان میخواهم به کسی که وکالت دادم چک بکشه و خودش امضا کنه (بجای من) ایا نباید این وکیل بره بانک نمونه امضاش در سیستم بانک موجود باشه؟

یا برای سایر موارد

البته این بانک رفتن میدونم یکبار برای اول و اخر هستش
    معمولا اگه وکالت بلاعزل باشه کمتر ایراد میگیرن درغیر اینصورت اصلا بعید نیست که در هر بار مراجعه به بانک بهشون بگن که بانک باید تاییدیه از محضر بگیره تا بدونه هنوز هم وکالت پابرجاست یا نه .

7. 2 کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

معمولا اگه وکالت بلاعزل باشه کمتر ایراد میگیرن درغیر اینصورت اصلا بعید نیست که در هر بار مراجعه به بانک بهشون بگن که بانک باید تاییدیه از محضر بگیره تا بدونه هنوز هم وکالت پابرجاست یا نه .
    الان بانکها محتاط تر شدن و حتی بلاعزل رو استعلام میگیرن.
    یاشا امضاوا

9. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    طبق خبر IRINN

درود بر محمد حقیقت گوی
    البته لاتاری امریکا رو بدون هزینه ثبت نام میکنی و شانسیه دراومدن از اون. ولی سایر لاتاری ها بله پولیه.
    در مورد کثیف بودن این رباخواران انگل قارچ پرست و اقتصاد مریض و بیکاری بدبختی فساد حسابها و وامعای میلیاردی برای دزدها و صفهای طولانی وام ازدواج جوانان ساده و فلاکت و کثافت کاری و گندکاری های اینها هیچ بحثی نمیمونه.
    یه نکته ای بگم. اولا خیلیا پول میزارن این قرض الحسنه هاکه بانک خودش برا کله گنده هاش وام بده، بعد این همه جوان بی وام بمونن.
    در مورد جایزه هم یه چیزی بگم باور نمیکنید. یکی از فامیلای ما دیروز صحبت میکرد میگفت 12 تومن برنده جایزه خودرو شده رفتن گفته بله وام 12 درصد هست این جایزه!! برید خودرو بخرید بیارید سند بزارید بدیم!!
    Last edited by shangil; 18-01-2017 at 20:20.

11. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    طبق خبر IRINN

یجوری جوش آوردید که انگاری حساب قرض الحسنه داشتن تو کشور اجباریه!
    خب نذارید قرض الحسنه بذارید سپرده سرمایه گذاری. مخصوصا اگر با ربا مشکلی ندارید!

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    طبق خبر IRINN

درود بر محمد حقیقت گوی
    شما پستی میزاری تا ملت اگاهی پیدا کنن بعد یه ... پیدا میشه تا خود شیرینی کنه
    حقیقت بر همگان واضحه و با پیامهای خصوصی تشکر و تشکر از کاربر زیر هر پست همه چی مشخص هست.
    این بانکهای ایران هم مثل سایر نهادها کثافت هستن. بانکداری ایرانی غرق در فساد هست و رانت شدید اطلاعاتی بر نقطه نقطه ایران سرایت کرده طوری که حتی متوهمین اجیر شدن در این سایت و سایر سایتها تا بیان تبلیغ کنن اینجا و جو رو وارونه نشون بدن. همون شعبان بی مخها. ایران غرق در قساد مالی شده و بانکها با جنانت خودشون هر کثافت و گندی بار میارن ولی وقتی کار به جوونای ساده میکشه بهونه میارن.
    فساد تبعیض شدید در ایران که رتبه اول رو داره در دنیا
    Last edited by shangil; 18-01-2017 at 22:21.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یجوری جوش آوردید که انگاری حساب قرض الحسنه داشتن تو کشور اجباریه!
    خب نذارید قرض الحسنه بذارید سپرده سرمایه گذاری. مخصوصا اگر با ربا مشکلی ندارید!
    Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
    سلام

ممنون از نظرتون
    بله درسته , هر کسی در انتخاب نوع حساب آزاده

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب اولا تو متن وکالت کامل قید شده مثلا میتونه برداشت کنه از حساب

و این قضیه امضا من که امضای ندادم محضر فقط اثر انگشت گرفت و همینو روی برگه وکالت پرینت گرفت

ولی من بحث اصلی ماند

من دسته چک دارم میخام منبعد من که نبودم این وکیلی که در وکالت نامه قید شده متن چک ها را امضا کنه (چک بکشه)ایا این فرد وکیل شده نباید بره بانک تا ازش امضا بگیر بزاره تو سیستم بانکی؟
    تا وقتی چک با امضای اون رفت برای پاس شدن به مشکل نخوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •