درسته ، اما از نظر ستاد يا كلانتري هيچ تفاوتي بين ما و اون كسي كه خدمتش تموم شده وجود نداره و همون مراحل تسويه حساب بايد طي بشه
ضمنا از من فقط كارت نماز پس گرفتن![]()
درسته ، اما از نظر ستاد يا كلانتري هيچ تفاوتي بين ما و اون كسي كه خدمتش تموم شده وجود نداره و همون مراحل تسويه حساب بايد طي بشه
ضمنا از من فقط كارت نماز پس گرفتن![]()
همین الان رفتم برگه سفید گرفتم...مالک اشتر اراک؛
دوستانی که اطلاع دارن نمیدونن 6 صبح رفتم میدون سپاه بلافاصله اعزامه به مالک اشتر یا هنوز فرصت دارم ؟
بچه ها من اول آبان اعزامم کسی نیست دی یا اسفند باشه بخواد عوض کنه ؟
من اگه هفته ی دیگه دفترچمو بفرستم اعزامم واسه چه تاریخی میاد؟
راستی یه سوال مهم چیزایی که می تونیم با خودمون ببریم موقع آموزشی چیان؟؟
ای بابا ... من دارم میترسم . فک میکردم اگه بخوای میتونم تاریخ اعزامم رو از 1 ابان بندازم 1 دی .... شما دنبال یکی میگردید که باهاش تعویض کنید ؟ چرا ؟
مگه نمیشه همینطوری 2 ماه عقب انداخت ؟ دوستان کی دفترچه پست کردید ؟ من 15 روز پیش پست کردم احتمال زیاد 1 ابان بیافتم ... اگه نشه عقب انداخت که فاجعس![]()
چرا دو ماه یعنی یک دوره میشه تمدید کرد و منم همین کارو کردم یعنی از شهریور انداختم آبان . ولی هنوز کمه چون دی ماه میتونم معافیت بگیرم
امیدوارم منم بتونم تمدید کنم . ممنون از راهنماییتون ... این دوران قبل ازسربازی ام چقدر استرس داره !
من توی شرایط سخت دوره تکمیلی که بعضا از اموزشی سربازی هم سختتره بودم ، اینقدر که قبل از سربازی ادم استرس و فشار روانی داره اونجا نداره !![]()
معلوم نیست تاریخ دقیقی نداره ! اگر اضافه خدمت داری 3ماه سنواتی زودتر از بقیه میاد من فرستادم 2 یا 3 هفته بعد اومد برگه سبز و سفیدم اومد (من اضاف داشتم) اما رفیقم به موقع ارسال کرده بود اضاف نداشت حدودا 1.5 سال بعد اعزامش بود ! یه چیز استثنایی بود
من که رفتم شانس آوردم 1سال کسری زدم تو گوشش :ی حیف شد 50 روز سنوات کشیدم سال 90 البته 2ماه فرمانده برش داشت بخشیده بود سرباز نبود جایگزینم مجبور شدم وایسم!
از من میشنوید 1روز هم 1روزه هر چی زودتر برید بهتره، تا می تونید کسری برید دنبالش .
موفق باشید
مبارک باشه مالک اشتر جای خوبیه.....
والا معلوم نیست زمان ما (اردیبهشت پارسال) که فرستادن خونه دو روز بعد گفتن بیاین ترمینال جنوب بعد اعزاممون کردن و....
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)